Forrige sesong ga Norwich City oss mye å le (eller fortvile over) av på draktfronten. Ikke fordi deres drakter ikke var pene, men fordi de valgte å gå for en tredjedrakt som strengt tatt var helt unødvendig. Med gul/grønn hjemmedrakt og grønn bortedrakt, presterte de likevel å produsere en tredjedrakt med gule og grønne horisontale striper. En drakt som på mange måter var helt unødvendig siden den krasjet med både hjemme- og bortedrakten. I denne kåringen er det derimot bare hjemmedrakten som havner under lupen, og kanskje er det en bra ting for Norwich.

Norwichdrakt

Vurdering: Årets Norwich City-drakt kan beskrives med ett enkelt ord, nemlig ren. Med en italiensk draktleverandør skulle det bare mangle, men likevel er det verdt å påpeke. Kraven er fin, og det er ingenting unødvendig ekstra krydder som ofte ødelegger drakter. Det eneste jeg kan trekke på når det gjelder årets Norwich-drakt er sponsorlogoen som er i andre farger enn grønt og gult, men samtidig skal de ha ros for å ha krympet logoen til årets sesong.

Visste du at – Fra 1920-tallet og frem til 1970 pleide Norwich City ofte bruke svarte shortser.

Terningkast: 5

Ønsker du å kjøpe denne drakten? Sjekk Norwichs offisielle supporterbutikk her.

Hvilket terningkast ville du gitt Norwichs nye hjemmedrakt?

View Results

Loading ... Loading ...

About The Author

Leave a Reply