Championship er spennende nok å følge for seg selv, men enda kjekkere blir det dersom du har et Fantasy-lag som du samtidig kan følge med på. Enten du er en gammel traver i Fantasy-sjangerne, eller om du aldri har hørt om det før, er du mer enn velkommen til å bli med på årets store Fantasy-spill.

TRYKK HER FOR Å SETTE OPP DITT LAG 

Om Fantasy-spill generelt:
Spillet handler om å sette opp en tropp bestående av 15 spillere ut fra et budsjett på £100m, hvor du hver runde skal velge 11 spillere som skal få tillit fra start. Du får poeng ut fra de 11 spillerne som du velger å starte med, men kan få poeng for spillerne du har på benken dersom noen av de 11 spillerne ikke starter kampen.

Spillerne får poeng ut fra hva de gjør på banen i virkeligheten. De får poeng for å score mål og ha målgivende pasninger, mens forsvarsspillere, målvakter og midtbanespillere får poeng for å holde nullen. Samtidig deles det ut bonuspoeng til tre av spillerne i hver kamp. Full informasjon om poengsystemet finner du her.

LES MER OM SELVE SPILLET HER

Opprykk og nedrykk:
Det som skiller årets Fantasy-spill fra andre spill er at det i årets utgave er mulig med både opp- og nedrykk. Først er det en kvalifiseringsrunde som blir brukt for å plassere dere i henholdsvis Championship, League One og League Two. Deretter følger flere minisesonger som består av fire serierunder hver sesong. Etter disse fire sesongene blir opprykk og nedrykk bestemt, og en ny sesong følger.

Pris og Premier:
Det er gratis å delta i årets Fantasy-liga, men for å kunne vinne pengepremier eller fotballdrakter er du nødt til å sette inn minst £5.

Under følger et eksempel på hvordan et lag kan se ut. Hvilke spillere kommer du til å ha på ditt lag? Sett opp ditt eget lag her! 

skjermbilde-2016-09-14-kl-21-49-52

About The Author

Leave a Reply