Endelig er dagen her. Selve julaften for alle som elsker engelsk fotball. Dagen hvor mange nordmenn gjør det de kan for å lure seg unna selskap med familien for å lure seg til et par timer med fotball fra sofakroken. Dette året skal det spilles ti Championship-kamper på Boxing Day, mens de to resterende kampene spilles den påfølgende dagen. I anledning Boxing Day får du her servert forhåndsstoff og vurdering av samtlige ti kamper som skal spilles i Championship, et par oddstips, samt pallen i talentkåringen som har blitt gjennomført denne måneden.

 

FØR RUNDEN

Trykk på overskriften for å komme til artikkelen. 

I “Før Runden” foran Boxing Day kan du lese om Newcastle United som må klare seg uten Jonjo Shelvey i deres tøffe hjemmekamp mot Sheffield Wednesday. Du kan også lese deg opp foran rundens kanskje mest interessante kamp som finner sted i bunnen av tabellen. Der møtes nemlig Wigan Athletic og Rotherham United i det som er en skikkelig bunnkamp, og som helt klart er kampen spesielt Rotherham ikke har råd til å tape. I artikkelen får du siste nytt om skader, suspensjoner, vurderinger og litt til.

 

TALENTKÅRING

Trykk på overskriften for oversikt over samtlige spiller som har blitt presentert. 

Gjennom hele desember har et nytt talent fra Championship blitt presentert i årets talentkåring. Frem til julaften har jeg rangert de som jeg mener er de 24 største talentene på det nest øverste nivået i engelsk fotball. Topp 3 i årets talentkåring ble:

1. plass: Will Hughes

2. plass: Jack Grealish

3. plass: Ronaldo Vieira

 

About The Author

Leave a Reply