Skrevet av: Eirik Aase

 

 


 

Bristol City – Fulham
Kampstart: 20.45
Skader og Suspensjoner:  Vertene mangler både Tammy Abraham og Mark Little, mens gjestene ikke har noen nye skader å melde om.

Bristol City ledet 3-0 borte mot Derby County for halvannen uke siden, men måtte skuffet forlate banen med bare ett poeng i bagasjen da de presterte å rote bort den imponerende ledelsen. Etter 3-3 kampen mot Derby hadde The Robins-fansen et håp om å overraske borte mot Leeds United, men det gikk ikke. Rødtrøyene tapte kampen 1-2, og mistet samtidig sin toppscorer Tammy Abraham med skade. Spissen kommer til å være ute noen uker, og det er dårlig nytt for et Bristol City-lag i svak form. Bare én av de tolv siste ligakampene har endt med seier, og nå ligger de på en 21. plass med 31 poeng. På hjemmebane har de 1-1-4 på sine seks siste på eget gress.

Bristol Citys siste kamper:
Leeds – Bristol City 2-1 (Djuric)
Derby – Bristol City 3-3 (Abraham x2, Taylor)
Bristol City – Rotherham 1-0 (Djuric)
Bristol City – Sheff Wed 2-2 (Abraham, Tomlin)
Burnley – Bristol City 2-0

Jeg hadde god tro på at Fulham skulle klare finne på noe hjemme mot Tottenham Hotspur på søndag, men slik gikk det ikke. The Cottagers røk ut av FA Cupen med et smell, rett og slett fordi de ikke klarte stoppe Harry Kane. Den engelske landslagsspissen scoret hat-trick, og dermed må Fulham konsentrere seg bare om ligaen utover våren. Foran kveldens kamp innehar de en åttendeplass med 49 poeng, og opp til play-off skiller det ni poeng. Med tanke på at de har to kamper mindre spilt enn flere av lagene foran på tabellen, har de fortsatt god mulighet til å blande seg inn i kampen om play-off, men da bør de vinne kamper som denne. På bortebane har de 6-5-4, men bare to av de syv siste på fremmed gress har endt med seier.

Fulhams siste kamper:
Fulham – Tottenham 0-3
Fulham – Forest 3-2 (Cairney, Piazon, Selvmål)
Fulham – Wigan 3-2 (Ayite, Odoi, Kebano)
Birmingham – Fulham 1-0
Burton – Fulham 0-2 (Johansen, Malone)

Vurdering: Interessant kamp. Bristol City har vært svake over lengre tid nå, men fikk seg nylig en liten opptur. Her skal de møte et av ligaens bedre lag i Fulham, men gjestene hadde en tøff kamp på søndag. Bristol City fikk derimot hvile på lørdag, men må her klare seg uten sin viktigste spiller i Tammy Abraham. Jeg hadde litt troen på Fulham allerede før det ble klart at Abraham var ute, og med hans fravær ser jeg på det som stor sannsynlighet for at Fulham får med seg noe. Derfor markerer jeg for borteseier.

Tips: B (2.33 @ Nordicbet)

About The Author

Leave a Reply