Skrevet av: Eirik Aase

 

Rundens oddskupong:
– Oddsen er hentet fra Nordicbet
Brighton & Hove Albion – Birmingham City (Hjemmeseier) 1.54
Reading – Blackburn Rovers (Hjemmeseier) 2.07

Totalodds: 3.19

 


 

Aston Villa – Queens Park Rangers
Kampstart: 20.45
Skader og Suspensjoner:  Kommer..

Aston Villa har virkelig fått fart på sakene, og på lørdag ble det en ny opptur da Norwich City kom på besøk på Villa Park. Ikke bare vant Villa kampen, men de holdt også nullen. Det betyr at Villa nå har vunnet seks av sine syv siste kamper, og i samtlige av disse seks kampene har de holdt nullen. Nå ligger Villa på en 11. plass med 54 poeng, og avstanden til play-off er nok for lang. Til neste år ser det derimot spennende ut, og Jonathan Kodjia fremstår som en soleklar toppscorerfavoritt. Hjemme på Villa Park har de 10-7-2 denne sesongen, og samtlige fire siste hjemmekamper har endt med seier.

Villas siste kamper:
Aston Villa – Norwich 2-0 (Kodjia x2)
Wigan – Aston Villa 0-2 (Hogan, Chester)
Aston Villa – Sheff Wed 2-0 (Kodjia x2)
Huddersfield – Aston Villa 1-0
Rotherham – Aston Villa 0-2 (Kodjia, Selvmål)

QPR fikk målt krefter med Derby County fredag kveld, men den kampen er det nok ikke mange som kommer til å huske om noen måneder. Fredagens TV-kamp var rett og slett en sørgelig affære, hvor QPR til slutt tapte 0-1. Dermed fikk QPR seg en nedtur etter fire kamper på rad uten tap. London-klubben ligger nå på en 15. plass med 50 poeng, og nedrykk er ikke noe tema. På bortebane har de 6-4-9, og ingen av de tre siste på fremmed gress har endt med seier.

QPRs siste kamper:
Derby – QPR 1-0
QPR – Rotherham 5-1 (Smith, Sylla, Freeman, N`Gbakoto, Onuoha)
Leeds – QPR 0-0
QPR – Barnsley 2-1 (Sylla, Selvmål)
QPR – Cardiff 2-1 (N´Gbakoto, Selvmål)

Vurdering: QPR med oppløftende resultater den siste tiden, men på fredag ble Derby for tøffe. Her får de en ny tøff utfordring i ligaens kanskje sterkeste formlag, Aston Villa. Det er vanskelig å markere for noe annet enn hjemmeseier med tanke på hvordan Villa presterer for tiden.

Tips: H (1.82 @ Nordicbet)


 

 

Barnsley – Cardiff City
Kampstart: 20.45
Skader og Suspensjoner: Andy Yiadom er usikker hos vertene, mens gjestene får tilbake Greg Halford og Matt Connolly.

Lørdagens lokaloppgjør mot Sheffield Wednesday så ut til å bli et skikkelig mareritt for Barnsley-fansen. Ikke bare så det ut som om Sheffield Wednesday skulle vinne 1-0, men enda verre var det faktum at Barnsleys toppscorer fra fjorårssesongen, Sam Winnall, hadde scoret målet for uglene. På overtid ville Angus MacDonald det annerledes. Han fikset utligning for The Tykes, og utrykket etterpå glede over å endelig ha funnet nettmaskene i riktig mål. Kampen endte 1-1, men det betyr at Barnsley nå har syv kamper på rad uten seier. De ligger midt på tabellen, og sesongen er på mange måter over. Hjemme på Oakwell har de 6-8-6, og ingen av de seks siste på eget gress har endt med seier.

Barnsleys siste kamper:
Barnsley – Sheff Wed 1-1 (MacDonald)
Norwich – Barnsley 2-0
Barnsley – Ipswich 1-1 (Watkins)
QPR – Barnsley 2-1 (Bradshaw)
Derby – Barnsley 2-1 (James)

Cardiff City har vært et imponerende skue etter Neil Warnock kom til klubben, selv om deres fotball kanskje ikke er den estetisk vakreste. Waliserne har levert resultater som et play-off lag siden Warnock ble ansatt, men i det siste har det lugget litt. Cardiff har bare vunnet én av de seks siste kampene, og på lørdag ble det tap borte mot Wolverhampton Wanderers. Nå ligger Cardiff på en 14. plass med ett poeng opp til tirsdagens motstander. På bortebane har Cardiff 5-5-9, men ingen av de tre siste på fremmed gress har endt med seier.

Cardiffs siste kamper:
Wolves – Cardiff 3-1 (Zohore)
Cardiff – Ipswich 3-1 (Zohore x2, Bennett)
Cardiff – Birmingham 1-1 (Ralls)
Blackburn – Cardiff 1-1 (Zohore)
QPR – Cardiff 2-1 (Bamba)

Vurdering: Barnsley i svak form, men de er langt fra håpløse. De gir alle tøff motstand, og det kommer til å skje på tirsdag også. Cardiff er som regel involvert i jevne kamper, og det tror jeg skjer her også. Dette her stinker det uavgjort av.

Tips: U (3.15 @ Nordicbet)


 

Brentford – Leeds United
Kampstart: 20.45
Skader og Suspensjoner: Kommer…

Sergi Canos, Jota, Lasse Vibe og mange flere. Legger man til at Alan Judge er skadet, er det nesten som om man må gni seg i øynene. Akkurat nå er Brentford det mest underholdene laget i Championship, og det er nesten alltid underholdene når de er ute på gressmatten. På lørdag ble det en ny sterk seier da nedrykkstruede Bristol City kom på besøk. Sergi Canos og Lasse Vibe scoret måleene, og dermed har Brentford to strake seire foran tirsdagens kamp. Sesongen er på mange måter over for Brentford som ligger midt på tabellen. Hjemme på Griffin Park har de 8-5-6 denne sesongen.

Brentfords siste kamper:
Brentford – Bristol City 2-0 (Canos, Vibe)
Burton – Brentford 3-5 (Canos x2, Vibe x2, Jota)
Brentford – Wolves 1-2 (Colin)
Brentford – Huddersfield 0-1
Forest – Brentford 2-3 (Vibe x2, Jota)

Reading og Leeds United avsluttet helgens serierunde med en TV-sendt kamp. Ikke helt overraskende var det en kamp preget av lavt tempo, men likevel var Reading hakket bedre enn gjestene fra Yorkshire. Det var noe tamt over det Leeds presterte på Madejski Stadium, og de må opp flere hakk på tirsdag dersom de skal ha sjans til å slå Brentford. Pontus Jansson manglet på lørdag, mens Chris Wood så ut til å være sliten etter landslagsoppdrag. The Peacocks tapte 0-1 mot The Royals, og falt dermed ned til en femteplass på tabellen. De har nå 69 poeng, og ned til syvendeplassen skiller det seks poeng. Det blir veldig viktig for Leeds å hindre den luken fra å bli mindre, og da må kamper som denne vinnes. På bortebane har Leeds 8-3-8 denne sesongen.

Leeds siste kamper:
Reading – Leeds 1-0
Leeds – Brighton 2-0 (Wood x2)
Leeds – QPR 0-0
Fulham – Leeds 1-1 (Selvmål)
Birmingham – Leeds 1-3 (Wood x2, Pedraza)

Vurdering: Helt åpen kamp. Brentford kommer til å angripe med det de har, mens Leeds mest sannsynlig vil forsvare seg og utnytte overganger. Akkurat dette kampbildet tror jeg vil passe gjestene best, ettersom Brentford av og til kan bli litt for naive i sitt angrepsspill. Jeg markerer for borteseier, men anbefaler ikke noen å sette penger på dette oppgjøret.

Tips: B (2.85 @ Nordicbet)


 

Brighton & Hove Albion – Birmingham City
Kampstart: 20.45
Skader og Suspensjoner: Sam Baldock mangler hos vertene, mens Michael Morrison ikke er klar hos gjestene.

Etter et skuffende tap borte mot Leeds United like før landslagspausen, måtte Brighton & Hove Albion ha en seier hjemme mot Blackburn Rovers på lørdag for å ikke skape spenning i kampen om direkte opprykk. Det virket nesten som om hjemmefansen nærmest hadde innkassert seieren på forhånd, ettersom stemningen på Falmer Stadium ikke var den beste etter hvert som kampen ble spilt. Brighton imponerte ikke mot nedrykkstruede Blackburn Rovers, men fikk til slutt skrapt sammen samtlige poeng takket være en scoring av Glenn Murray. Når man etterpå fikk se Huddersfield Town tape hjemme mot Burton Albion, kan man trygt si at det ble en drømmedag for Brighton-fansen. De ligger nå på en andreplass med ni poeng ned til Huddersfield på tredjeplass. Hjemme på Falmer Stadium har de 15-3-2, og er dermed ligaens beste hjemmelag denne sesongen.

Brightons siste kamper:
Brighton – Blackburn 1-0 (Murray)
Leeds – Brighton 2-0
Brighton – Derby 3-0 (Knockaert, Baldock, Murray)
Rotherham – Brighton 0-2 (Knockaert, March)
Forest – Brighton 3-0

Gianfranco Zola får det fortsatt ikke helt til å stemme med sitt Birmingham City-lag, men de siste kampene må kunne sies å ha vært godkjent for blåtrøyene. Det har blitt tre uavgjorte på rad, hvor to av de har kommet på bortebane. Poengdelinger hjelper dog ikke veldig for Birmingham, som egentlig trenger to seire for å være noenlunde sikker fra alt som heter nedrykk. Etter 1-1 mot Ipswich på lørdag ligger Birmingham på en 18. plass med 46 poeng, og nå skiller det seks poeng ned til nedrykk. På bortebane har blåtrøyene 4-8-7 denne sesongen.

Birminghams siste kamper:
Ipswich – Birmingham 1-1 (Grounds)
Birmingham – Newcastle 0-0
Cardiff – Birmingham 1-1 (Jutkiewicz)
Birmingham – Wigan 0-1
Birmingham – Leeds 1-3 (Gardner)

Vurdering: Brighton imponerte ikke på lørdag, men selv når ikke maskineriet stemmer helt, tror jeg de skal være gode nok til å innkassere tre poeng mot dette Birmingham-laget. Derfor går jeg for hjemmeseier.

Tips: H (1.54 @ Nordicbet)


 

Derby County – Fulham
Kampstart: 20.45
Skader og Suspensjoner: Marcus Olsson og Bradley Johnson er usikre hos vertene, mens gjesten må klare seg uten Chris Martin som ikke kan spille mot sin egen klubb.

Gary Rowett ledet Derby County på hjemmebane for første gang på fredag, og det viste seg å bli en fin opptur for den tidligere Birmingham-sjefen. Matej Vydra scoret kampens eneste mål i det som var alt annet enn en underholdene kamp, men akkurat nå er det nok poengene Rowett bryr seg om. Derby ligger nå på en 10. plass med 56 poeng, og det er åtte poeng opp til play-off. Det er en tøff luke, men helt klart ikke umulig. The Rams har bare tapt én av de fem siste kampene, og på hjemmebane har de bare ett tap på de ti siste kampene.

Derbys siste kamper:
Derby – QPR 1-0 (Vydra)
Forest – Derby 2-2 (Vydra, Nugent)
Brighton – Derby 3-0
Derby – Preston 1-1 (Vydra)
Derby – Barnsley 2-1 (Ince, Nugent)

Målene har rullet inn for Fulham denne sesongen, men mot bunnlaget Rotherham United fikk Fulham det tøft foran mål. Sone Aluko klarte likevel finne nettmaskene, og han ble matchvinner med kampens eneste mål. Fulham tok dermed tre viktige poeng, samtidig som de sendte Rotherham ned til League One. Ettersom Sheffield Wednesday avga poeng borte mot Barnsley, er dermed Fulham oppe på play-off plass med sine 64 poeng. Bare én av de ti siste kampene til Fulham har endt med tap, og det skjedde like før landslagspausen da de fikk besøk av Wolverhampton Wanderers. På bortebane har Fulham 9-6-4, noe som gjør de til ligaens nest beste bortelag.

Fulhams siste kamper:
Rotherham – Fulham 0-1 (Aluko)
Fulham – Wolves 1-3 (Odoi)
Fulham – Blackburn 2-2 (Cyriak, Aluko)
Newcastle – Fulham 1-3 (Cairney, Sessegnon x2)
Fulham – Leeds 1-1 (Cairney)

Vurdering: Derby med fire poeng på de to første kampene til Gary Rowett. Her får de tøff motstand av et sterkt Fulham-lag. Dette her er vidåpent, og jeg tørr rett og slett ikke komme med noen tips i den ene eller den andre retningen. Jeg ender opp med uavgjort i mangel av bedre alternativer.

Tips: U (3.10 @ Nordicbet)


 

Ipswich Town – Wigan Athletic
Kampstart: 20.45
Skader og Suspensjoner: Kommer…

Uavgjort 1-1. Det ble resultatet da Ipswich Town fikk besøk av Birmingham City på lørdag, og ingen ble vel overrasket av det? Traktorgutta har nemlig spilt uavgjort i syv av de åtte siste kampene, og det kan ikke kalles noe annet enn helt utrolig. Av disse kampene har seks av disse syv kampene endt 1-1. Blåtrøyene ligger nå på en 17. plass med 46 poeng, og har nå seks poeng ned til nedrykk. På hjemmebane har de 6-10-4, og samtlige fem siste på eget gress har endt uavgjort.

Ipswichs siste kamper:
Ipswich – Birmingham 1-1 (Ward)
Cardiff – Ipswich 3-1 (Chambers)
Barnsley – Ipswich 1-1 (Lawrence)
Ipswich – Wolves 0-0
Ipswich – Brentford 1-1 (Huws)

Nå ligger det så dårlig an for Wigan Athletic at dette på mange måter fremstår som en “must win” for The Latics. De kjempet hardt, men tapte 1-2 borte mot Newcastle United på lørdag. Det betyr at de fortsatt bare har 34 poeng, og har nå syv poeng opp til trygg plass. En luke på syv poeng er blytungt å tette når det bare gjenstår syv kamper. Wigan har nå tre strake tap, og bare én av de åtte siste kampene har endt med seier. På bortebane har de 5-4-11 denne sesongen, og tre av de fire siste på bortebane har endt med tap.

Wigans siste kamper:
Newcastle – Wigan 2-1 (Jacobs)
Wigan – Aston Villa 0-2
Wigan – Bristol City 0-1
Birmingham – Wigan 0-1 (Burn)
Blackburn – Wigan 1-0

Vurdering: Det er vel vanskelig å komme unna uavgjort når Ipswich skal spille? Jeg tror Wigan vil gi Ipswich tøff kamp her, men tror vertene har nok kvalitet til å stå imot det gjestene har å komme med. Dette blir helt sikkert jevnt, og jeg velger å sette et kryss i midten. Kanskje blir det en ny 1-1 kamp?

Tips: U (3.10 @ Nordicbet)

 


 

Preston North End – Bristol City
Kampstart: 20.45
Skader og Suspensjoner: Kommer…

Preston North End fortsetter uten å tape, men de klarer likevel ikke sikre seg de viktige trepoengerne som de trenger for å melde seg med i kampen om play-off. På lørdag ble det bare uavgjort hjemme mot nedrykkstruede Nottingham Forest, mens det ble uavgjort mot et annet bunnlag i den foregående kampen. Nå ligger Preston på en åttendeplass med 58 poeng, og opp til play-off skiller det seks poeng. Det er absolutt mulig å tette den luken, men da må The Lilywhites vinne kamper sånn som denne. Hjemme på Deepdale har de 10-5-5 denne sesongen, og ingen av deres åtte siste på eget gress har endt med tap.

Prestons siste kamper:
Preston – Forest 1-1 (McGeady)
Blackburn – Preston 2-2 (Barkhuizen, McGeady)
Preston – Reading 3-0 (Barkhuizen x2, Horgan)
Derby – Preston 1-1 (Barkhuizen)
Fulham – Preston 3-1 (Barkhuizen)

Tilbake til tegnebrettet. Det var ordene fra Bristol City-sjef Lee Johnson etter deres 0-2 tap borte mot Brentford på lørdag. Bristol City hadde vunnet sine to foregående kamper mot henholdsvis Wigan Athletic og Huddersfield Town, og ville med seier mot Brentford kunne ta et langt skritt unna nedrykksstriden. Istedenfor ligger de nå på plassen like over streken, med bare ett poeng ned til Blackburn Rovers på nedrykksplass. På bortebane har rødtrøyene 3-4-13 denne sesongen, og bare én av de ti siste bortekampene har endt med seier.

Bristol Citys siste kamper:
Brentford – Bristol City 2-0
Bristol City – Huddersfield 4-0 (Tomlin, Abraham, Flint, Cotterill)
Wigan – Bristol City 0-1 (Flint)
Bristol City – Norwich 1-1 (Wright)
Bristol City – Burton Albion 0-0

Vurdering: Det blir ofte jevnt når Preston spiller kamp, men de taper sjeldent. Det tror jeg ikke de gjør på tirsdag heller, men faren for uavgjort er absolutt tilstede. Jeg går for hjemmeseier, men vil advare mot å sette spill her, ettersom dette fort blir en veldig jevn affære.

Tips: H (2.17 @ Nordicbet)


 

Rotherham United – Sheffield Wednesday
Kampstart: 20.45
Skader og Suspensjoner: Danny Ward og Lee Frecklington er usikre hos vertene. Gjestene mangler Almen Abdi, Fernando Forestieri og Sam Hutchinson.

Snipp, snapp, snute, så var Rotherham United ute. På lørdag ble endelig nedrykket bekreftet for The Millers. De har strengt tatt sett sjanseløse ut siden midt på høsten, og det har aldri vært noen tvil om at de kom til å rykke ned. Nå kan de virkelig sette fokuset mot det som skal skje neste sesong, og ofte har man sett at lag faktisk får seg en liten opptur når nedrykket er bekreftet. Det er nesten som om man spiller med litt lavere skuldre, og det kan ofte slå positivt ut. På lørdag ble det 0-1 tap hjemme mot Fulham, og dermed er rødtrøyene oppe i åtte(!) strake tap. På 39 kamper har det blitt hele 88 baklengsmål, og da er det ikke så rart at de er klare for spill i League One. På hjemmebane har de bare tatt ett poeng på de seks siste kampene.

Rotherhams siste kamper:
Rotherham – Fulham 0-1
QPR – Rotherham 5-1 (Newell)
Wolves – Rotherham 1-0
Rotherham – Brighton 0-2
Rotherham – Aston Villa 0-2

Sam Winnall var ingen populær mann på Oakwell på lørdag. Sheffield Wednesday-spissen ble hentet fra Barnsley i januar, og spilte sin første kamp mot sin tidligere arbeidsgiver. Det markerte Winnall med scoring, og stemningen ble rett og slett hatsk da han valgte å juble vilt etter målet. Til slutt va det likevel Barnsley-fansen som lo best, ettersom Angus MacDonald utlignet for rødtrøyene på overtid. Wednesday er dermed oppe i fire strake kamper uten seier, og nå begynner det å spøke med tanke på play-off. Uavgjort på lørdag førte til at uglene falt utenfor play-off, ettersom Fulham vant sin kamp. På bortebane har The Owls 6-7-7 denne sesongen, men ingen av de tre siste på fremmed gress har endt med seier.

Wednesdays siste kamper:
Barnsley – Sheff Wed 1-1 (Winnall)
Sheff Wed – Reading 0-2
Villa – Sheff Wed 2-0
Sheff Wed – Burton 1-1 (Wallace)
Sheff Wed – Norwich 5-1 (Rhodes x2, Forestieri, Fox, Wallace)

Vurdering: Får Rotherham en opptur nå som nedrykket er bekreftet? Jeg blir ikke overrasket om det skulle skje. Her får de besøk av et Sheffield Wednesday-lag i svak form, med tunge fravær og som har kniven på strupen. Denne kampen har de fleste ingrediensene som trengs for å få en skikkelig skrell, og da har jeg ikke en gang nevnt at dette er et lokaloppgjør. Jeg markerer for hjemmeseier, og tror at rundens overraskelse smeller på New York Stadium.

Tips: H (6.95 @ Nordicbet)


 

Wolverhampton Wanderers – Nottingham Forest
Kampstart: 20.45
Skader og Suspensjoner: Kommer…

Helder Costa, baby! For en utrolig leken spiller Wolverhampton Wanderers har klamret seg fast til. Riktignok kostet han både en fot og en arm, men det er lett å se hvorfor. Måten han dro unna det meste av motspillere da han satte inn 3-1 for ulvene mot Cardiff City på lørdag, er det bare å nyte. Wolves vant kampen 3-1, og er nå oppe i fire strake seire. Alt snakket om nedrykk kan nesten bare skrinlegges nå, ettersom de har innkassert totalt 48 poeng. Det er åtte poeng ned til nedrykk, og det lukter svidd av Paul Lambert & Co nå. Hjemme på Molineux har de 6-3-9 denne sesongen, men begge de to siste på eget gress har endt med seier.

Wolves siste kamper:
Wolves – Cardiff 3-1 (Batth x2, Costa)
Fulham – Wolves 1-3 (Cavaleiro, Weimann, Edwards)
Brentford – Wolves 1-2 (Costa, Doherty)
Wolves – Rotherham 1-0 (Weimann)
Ipswich – Wolves 0-0

Det ble uavgjort nok en gang for Mark Warburton i sin andre kamp som Nottingham Forest-sjef, men det er et resultat han bør være godt fornøyd med. Det er nemlig ikke lett å plukke med seg poeng borte mot Preston North End, og derfor må man være fornøyd med det. På tabellen ser det dog fortsatt litt mørkt ut, ettersom det ikke hjelper så mye med bare ettpoengere når man ligger nede i nedrykksstriden. Forest innehar 42 poeng, og har dermed bare to poeng ned til Blackburn Rovers under streken. På bortebane har de 2-5-13, og ingen av deres ti siste bortekamper har endt med seier. Kanskje kan de gjøre noe med det på Molineux?

Forests siste kamper:
Preston – Forest 1-1 (Assombalonga)
Forest- Derby 2-2 (Clough, Pinillos)
Burton – Forest 1-0
Forest – Brentford 2-3 (Brereton, Clough)
Forest – Brighton 3-0 (Clough x2, Osborn)

Vurdering: Wolves med fire strake seire, mens Forest ser hakket bedre ut med ny manager ved sidelinjen. Det er vanskelig å si nøyaktig hvor gode Forest er akkurat nå, men jeg blir ikke overrasket om de får med seg noe fra denne kampen. Til tross for det, velger jeg å gi vertene tipset. Det er nemlig vanskelig å tippe mot et lag som har vunnet sine fire siste kamper.

Tips: H (1.81 @ Nordicbet)


 

Reading – Blackburn Rovers
Kampstart: 20.45
Skader og Suspensjoner: Kommer…

Reading fikk besøk av opprykksrival Leeds United på lørdag, og der ble de stående igjen med tre viktige poeng. The Royals imponerte fra start i et oppgjør som var preget av lavt tempo, og det var ingenting å si på at de til slutt vant kampen 1-0. Yann Kermorgant som har satt dato for når tid han skal legge skoene på hylla, fikk æren av å score kampens eneste mål. Nå har The Royals vunnet mot to opprykksrivaler i sine to siste kamper, men kan de leve opp til presset når et bunnlag kommer på besøk. Ut fra tidligere resultater denne sesongen bør det gå greit, ettersom Reading har sterke 9-2-0 mot lag som har ligget på nedrykksplass når de har spilt mot de. The Royals ligger nå på en fjerdeplass med 70 poeng, og har seks poeng ned til syvendeplass på tabellen. Hjemme på Madejski Stadium har de imponerende 13-5-2 denne sesongen.

Readings siste kamper:
Reading – Leeds United 1-0 (Kermorgant)
Sheff Wed – Reading 0-2 (Kermorgant, Popa)
Preston – Reading 3-0
Reading – Newcastle 0-0
Reading – Wolves 2-1 (Kermorgant, McShane)

Blackburn Rovers bør håpe på en lignende kamp som det Queens Park Rangers hadde mot Reading på Madejski Stadium tidligere i år. Da hadde QPR forholdsvis god kontroll mot opprykksjagende Reading, og vant til slutt 1-0. Siden den gangen har Reading gått syv kamper på rad på eget gress uten tap, mens Blackburn Rovers nå er oppe i ti bortekamper på rad uten seier. På lørdag tapte de 0-1 borte mot opprykksfavoritt Brighton & Hove Albion, men i den kampen syntes jeg Lancashire-klubben klarte seg greit. Tony Mowbray hadde ikke tapt som Rovers-sjef før lørdagens kamp mot Brighton, og har nå bare ett tap på sine åtte kamper som manager for Blackburn Rovers. Lancashire-klubben ligger nå under streken med ett poeng opp til trygg grunn. De skal ikke gå mange kamper på rad uten seier før de vil få en luke opp til riktig side av streken. Derfor bør de få med seg noe fra en kamp som denne, til tross for svært sterk motstand.

Blackburns siste kamper:
Brighton – Blackburn 1-0
Blackburn – Preston 2-2 (Bennett, Conway)
Fulham – Blackburn 2-2 (Joao, Conway)
Norwich – Blackburn 2-2 (Joao x2)
Blackburn – Cardiff 1-1 (Williams)

Vurdering: Reading er fantastiske på hjemmebane, og har nå slått to meget habile lag i sine to siste kamper. De møter et Blackburn Rovers-lag som har blitt klart bedre etter at Tony Mowbray kom til klubben. Gjestene tapte sin første kamp med Mowbray på siden på lørdag, og jeg tror de går på et nytt tap på tirsdag.

Tips: H (2.07 @ Nordicbet)

About The Author

Leave a Reply