Skrevet av: Eirik Aase

 

Queens Park Rangers – Brighton & Hove Albion
Kampstart: 20.45
Skader og Suspensjoner:  Kommer…

To bortekamper på rad har resultert i null poeng for Queens Park Rangers. De har møtt to av ligaens kanskje sterkeste lag akkurat nå, i Derby County og Aston Villa. Begge kampene endte med 0-1 tap, samtidig som de spilte 0-0 mot Leeds United på bortebane for noen uker siden. Selv om det ikke har blitt noe særlig med poeng i disse kampene, synes jeg QPR har gjort mye riktig. Nå ligger de på en 16. plass med 50 poeng. Nedrykk er ikke et tema, men det er heller ikke opprykk. Hjemme på Loftus Road har de 8-4-8, men det må nevnes at samtlige fire siste hjemmekamper har endt med seier.

QPRs siste kamper:
Villa – QPR 1-0
Derby – QPR 1-0
QPR – Rotherham 5-1 (Smith, Sylla, Freeman, N`Gbakoto, Onuoha)
Leeds – QPR 0-0
QPR – Barnsley 2-1 (Sylla, Selvmål)

Brighton & Hove Albion har hatt to overkommelige hjemmekamper den siste uken, og begge har endt med seier. Forrige helg ble Blackburn Rovers slått, før Birmingham City ble slått 3-1 hjemme på sørkysten tidligere denne uken. Disse seirene gjør at The Seagulls nå ligger på en andreplass med 83 poeng, og har ni poeng ned til Huddersfield Town på tredjeplass. Huddersfield har én kamp mindre spilt, men likevel ser situasjonen behagelig ut for Brighton akkurat nå. På bortebane har de sterke 9-5-5, men bare to av de syv siste på fremmed gress har endt med seier.

Brightons siste kamper:
Brighton – Birmingham 3-1 (Murray, Hemed, Huenemeier)
Brighton – Blackburn 1-0 (Murray)
Leeds – Brighton 2-0
Brighton – Derby 3-0 (Knockaert, Baldock, Murray)
Rotherham – Brighton 0-2 (Knockaert, March)

Vurdering: QPR har kommet seg veldig utover våren. De gir tøff motstand til nesten alle, og på hjemmebane har de vært fantastiske i det siste. Brighton har tatt poengene som de trenger i det siste, men prestasjonene synes jeg ikke har vært helt på topp. Derfor tror jeg fort at de kan gå på en smell her mot et bra hjemmelag. Jeg prøver en frekk hjemmeseier her.

Tips: H (3.65 @ Nordicbet)

About The Author

Leave a Reply