Skrevet av: Eirik Aase

 

Wolverhampton Wanderers – Huddersfield Town
Kampstart: 20.45
Skader og Suspensjoner: Vertene kan få tilbake viktige Helder Costa, mens Matt Doherty er usikker etter en skade han fikk på lørdag. Hos gjestene er Elias Kachunga usikker.

Wolverhampton Wanderers kamp mot Blackburn Rovers på lørdag var nesten en fornærmelse mot fotball. Kvaliteten på det som ble vist fra begge lag i det oppgjøret, er noe av det svakere jeg har sett denne sesongen. Wolves hadde knapt en eneste sjanse, og det samme gjaldt for gjestene. Ulvene har nå 55 poeng og ligger på en 15. plass på tabellen. De har for så vidt lite å spille for akkurat nå. Hjemme på Molineux har de 7-4-10, og det gjør de til ligaens tredje svakeste hjemmelag. Totalt har bare én av de fire siste kampene i ligaen endt med seier for ulvene.

Wolves siste kamper:
Wolves – Blackburn 0-0
Leeds – Wolves 0-1 (Dicko)
Wolves – Brighton 0-2
Bristol City – Wolves 3-1 (Bodvarsson)
Wolves – Forest 1-0 (Dicko)

Huddersfield Town kollapset på lørdag. De møtte play-off rival Fulham, og nok en gang ble The Terriers revet i stykker av Stefan Johansen & Co. Nordmannen scoret to mål i lørdagens 4-1 seier over Huddersfield. The Terriers har nå bare vunnet én av sine fire siste kamper, og det har ført til at de ikke har klart å gi Newcastle United kamp inn til døra med tanke på direkte opprykk. Newcastle rykket opp til Premier League på mandag, og dermed blir det nok play-off for Huddersfield. Yorkshire-klubben trenger to poeng på de tre siste kampene for å være sikret en plass blant de seks beste. På bortebane har The Terriers 9-4-8, men bare én av de fem siste på fremmed gress har endt med seier.

Huddersfields siste kamper:
Huddersfield – Fulham 1-4 (Löwe)
Derby – Huddersfield 1-1 (Quaner)
Huddersfield – Preston 3-2 (Kachunga, Payne, Quaner)
Forest – Huddersfield 2-0
Huddersfield – Norwich 3-0 (Kachunga, Wells, Mooy)

Vurdering: Wolves ser ferdigspilte ut for sesongen, mens gjestene fortsatt må presse seg selv over mållinjen med tanke på play-off. Dette tror jeg blir jevnt, og jeg ser ikke bort fra at det kan bli en lite velspilt fotballkamp. Jeg tror Huddersfield reiser seg etter lørdagens flaue tap og slår tilbake med en knepen seier på Molineux. Jeg går for borteseier.

Tips: B (2.45 @ Nordicbet)

About The Author

Leave a Reply