Skrevet av: Eirik Aase

 

Rundens oddskupong:
– Oddsen er hentet fra Nordicbet
Cardiff City – Sheffield United (Hjemmeseier) 2.02
Middlesbrough – Burton Albion (Hjemmeseier) 1.50
Totalodds: 3.03

 


 

Barnsley – Nottingham Forest
Kampstart: 20.45
Skader og Suspensjoner:  Kommer…

De fleste lagene i Championship har kommet seg ut av startblokkene, men Barnsley har blitt stående igjen på start. Etter to serierunder står de uten poeng, og de defensive problemene er urovekkende. De har sluppet inn fem mål på de to første kampene, og verken Ipswich Town eller Bristol City er lag som er beryktet for sitt angrepsspill. I ligacupen vant man, men man slapp samtidig inn hele tre mål hjemme mot Morecambe. Paul Heckingbottom er nødt til å få gjort noe med forsvaret, men jeg er usikker på om han vil klare det. Barnsley har nemlig vær svake defensivt helt siden Heckingbottom kom til klubben, men har kompensert med fantastisk angrepsspill. Når ikke det offensive fungerer, blir det fort vanskelig. Nå må det legges til at man har byttet ut et helt lag på kort tid, og da tar det fort litt tid før ting begynner å fungere.

Barnsleys siste kamper:
Barnsley – Ipswich 1-2 (Bradshaw)
Barnsley – Morecambe 4-3 (Bradshaw x2, Ugbo, Hedges)
Bristol City – Barnsley 3-1 (Hedges)

Nottingham Forest står med full pott etter to serierunder. I første serierunde var rødtrøyene griseheldige som unngikk tap hjemme mot Millwall, ettersom løvene var det klart beste laget på City Ground mot Forest. Utrolig nok vant skogvokterne det oppgjøret 1-0, og i midtuken fulgte de opp med en avansement i ligacupen mot Shrewsbury Town. På lørdag returnerte Forest-sjef Mark Warburton til gamleklubben Brentford, og der fikk de seg en skikkelig opptur. Forest scoret fire mål mot The Bees, hvor blant annet Andreas Bouchalakis vartet opp med to vakre scoringer. Forest har absolutt flyten i orden, og mot et formsvakt Barnsley er de nok ivrige etter å sikre seg sin fjerde seier for sesongen.

Forests siste kamper:
Brentford – Forest 3-4 (Bouchalakis x2, Dowell, Murphy)
Forest – Shrewsbury 2-1 (Cummings, Carayol)
Forest – Millwall 1-0 (McKay)

Vurdering: Barnsley sliter med forsvarsspillet. Samtidig virker det som om laget ikke er helt samspilt enda. Her møter de et Forest-lag som har hatt flyt i starten, men som samtidig viser at de har noe spennende på gang. Det meste tyder på at gjestene har det som skal til for å sikre tre poeng her, og jeg er ikke uenig i det.

Tips: B (2.60@ Nordicbet)


 

Birmingham City – Bolton Wanderers
Kampstart: 20.45
Skader og Suspensjoner: Kommer..

Harry Redknapp har brukt de siste ukene på å uttrykke frustrasjon vedrørende et tøft overgangsmarked. På banen ble det ingen god start på sesongen med tap borte mot Ipswich Town, men i den påfølgende ligacupkampen valset de over Crawley Town hjemme på St Andrews. På samme stadion sikret blåtrøyene seg sine tre første poeng for sesongen på lørdag da Bristol City ble slått 2-1. Birmingham fikk mange sjanser mot seg i det som var en tøff kamp, men sikret seg til slutt en viktig seier. Uten den seieren kunne det fort ha blitt hett for Redknapp. Nå venter en ny hjemmekamp, og Redknapp har nok klare planer om å gjøre St Andrews til et fort igjen. Noe de slet kraftig med forrige sesong.

Birminghams siste kamper:
Birmingham – Bristol City 2-1 (Gardner, Maghoma)
Birmingham – Crawley 5-1 (Adams x3, Davis, Tesche)
Ipswich – Birmingham 1-0

Bolton Wanderers startet sesongen med et skuffende 2-3 tap hjemme mot Leeds United, men fikk seg en opptur igjen denne helgen. Spillemessig var de et par hakk under Millwall på The Den i lørdagens kamp, men likevel sikret The Trotters med seg ett poeng takket være litt magi fra Filipe Morais. Noen dager i forveien vant hvittrøyene 2-1 borte mot Crewe Alexandra, men de venter fortsatt på sin første trepoenger for sesongen. Et par skader har ødelagt litt i sesongstarten, og uten seier her vil Bolton ha fått en tøff start på sesongen.

Boltons siste kamper:
Millwall – Bolton 1-1 (Morais)
Crewe – Bolton 1-2 (Osede, Armstrong)
Bolton – Leeds 2-3 (Le Fondre, Madine)

Vurdering: Birmingham har ikke overbevist meg i de to første rundene, men det har heller ikke Bolton Wanderers. Vertene har et sterkere lag, men mangler litt “firepower” på topp. Gjestene har vist at de har målfarlige spillere som kan finne på litt av hvert fremover på banen. Likevel har jeg størst tro på at vertene tar seieren her. Dog er uavgjortfaren stor med tanke på viktige fravær på topp hos vertene.

Tips: H (1.82@ Nordicbet)


 

Brentford – Bristol City
Kampstart: 20.45
Skader og Suspensjoner: Kommer…

Brentford er et av lagene jeg hadde størst tro på kom til å overraske positivt denne sesongen, men etter to serierunder ligger de i bunnen med null poeng. De tapte 0-1 mot Sheffield United i sesongåpningen, i et oppgjør hvor The Bees brant en haug med store sjanser. I  den påfølgende uken vant London-klubben borte mot AFC Wimbledon, men avansement i ligacupen betyr lite for Brentford dersom de ikke får ting til å stemme på banen i ligaen. På lørdag fikk de besøk av gamlesjefen Mark Warburton og hans Nottingham Forest. Ikke overraskende ble det en målfest, men flest mål var det Nottingham Forest som scoret. Brentford tapte 3-4, og nok en gang gikk Lasse Vibe og Jota av banen uten scoringer. Med Sergi Canos ute med skade i starten, er de to nødt til å løfte sine prestasjoner et par hakk.

Brentfords siste kamper:
Brentford – Nottingham Forest 3-4 (Maupay, Egan, Bjelland)
AFC Wimbledon – Brentford 1-3 (Sawyers, Watkins, Shaibu)
Sheff Utd – Brentford 1-0

Lee Johnson var en av managerne jeg var mest sikker på kom til å få det tøft i sesongstarten. Greit nok at de har vært heldige med terminlisten, men de var ikke imponerende forrige sesong. Den imponerende sesonginnspurten reddet rødtrøyene fra nedrykk, og nå ser det ut som om de har tatt med seg den formen inn i den nye sesongen. I sesongåpningen valset de tidvis over Barnsley hjemme på Ashton Gate, før de noen dager senere knuste Plymouth Argyle 5-0 på samme stadion. På lørdag spilte de sin første bortekamp for sesongen da turen gikk til St Andrews for å møte Birmingham City. Til tross for at de klarte skape ganske mange sjanser, endte de likevel opp uten poeng. Klarer de skape like mye borte mot Brentfords porøse forsvar, bør de kunne skape trøbbel her.

Bristol Citys siste kamper:
Birmingham – Bristol City 2-1 (Reid)
Bristol City – Plymouth 5-0 (Hegeler, Baker, Smith, Hinds, Paterson)
Bristol City – Barnsley 3-1 (Reid x2, Diedhiou)

Vurdering: At Brentford står uten poeng etter to serierunder er overraskende. De leverer fantastisk angrepsspill, men forsvarsspillet ødelegger. Her møter de et Bristol City-lag som har sett bra ut i starten. Jeg holder Brentford som favoritt og tenker at det må snu snart for The Bees. Samtidig tror jeg det kan bli mange mål her.

Tips: H (2.18 @ Nordicbet)


 

Cardiff City – Sheffield United
Kampstart: 20.45
Skader og Suspensjoner: Kommer…

Neil Warnock fortjener mye skryt for den jobben han har gjort i Wales siden han ankom Cardiff City. Siden han tok over i fjor høst har Cardiff sett ut som en klar utfordrer i kampen om play-off, og nå har de fått en flying start på den nye sesongen. Først imponerte de med en solid prestasjon i deres 1-0 seier mot Burton Albion, før det ble avansement i ligacupen mot Portsmouth noen dager senere. På lørdag fortsatte blåtrøyene storspillet da opprykksfavoritt Aston Villa kom på besøk. The Bluebirds vant hele 3-0 mot et tamt Villa-lag. Dermed ligger Cardiff på tabelltopp etter to serierunder, og på disse kampene har de ikke sluppet inn et eneste mål. Nathaniel Mendez-Laing briljerte i sommer, og har fortsatt de gode taktene inn i den nye sesongen. Det ser bra ut for Cardiff for tiden.

Cardiffs siste kamper:
Cardiff – Aston Villa 3-0 (Mendez-Laing x2, Hoilett)
Cardiff – Portsmouth 2-1 (Mendez-Laing, Halford)
Burton – Cardiff 0-1 (Zohore)

Sheffield United vant i sesongåpningen mot Brentford, men slapp til litt for mange store sjanser i det oppgjøret. De skapte dog mye selv, men det var et tegn på at det er litt å jobbe med bakover på banen. På lørdag spilte de borte mot opprykksfavoritt Middlesbrough på Riverside Stadium, og jeg ble ikke imponert. Sheffield United slet med å skape noe mot et sterkt Middlesbrough-lag, men følte seg likevel snytt etter kampslutt. Jack O´Connell fikk nemlig et mål annulert på overtid, og jeg forstår ikke helt hvorfor det ble annulert. Tapet mot Middlesbrough var Chris Wilders & Cos første nederlag siden januar(!). Dersom The Blades skal ha med seg poeng hjem til Yorkshire, er de nødt til å prestere mye bedre på tirsdag enn det de gjorde på lørdag.

Sheff Utds siste kamper:
Middlesbrough – Sheff Utd 1-0
Sheff Utd – Walsall 3-2 (Lafferty, Thomas, Selvmål)
Sheff Utd – Brentford 1-0 (Sharp)

Vurdering: Cardiff City er på tabelltopp etter to serierunder, og det er fullt fortjent. Sammen med Wolverhampton Wanderers er det de som har imponert mest i Championship så langt. Her møter de et bra Sheffield United-lag, men jeg tror waliserne har det som skal til for å dra i land en seier her.

Tips: H (2.02 @ Nordicbet)


 

Derby County – Preston North End
Kampstart: 20.45
Skader og Suspensjoner: Kommer..

Derby County-sjef Gary Rowett må være bekymret etter bare ett poeng etter to serierunder. I sesongåpningen tok de et sterkt poeng borte mot Sunderland, men den kampen kunne fort ha endt med tap. Forrige uke skulle de sikre seg en opptur i ligacupen mot Grimsby Town, men den kampen regnet bort. The Rams fikk derfor litt ekstra hvile i føttene før oppgjøret mot Wolverhampton Wanderers i helgen. Den hvilen hjalp ikke. Hvittrøyene maktet ikke vinne hjemme mot ulvene, og endte opp med å tape 0-2. Dermed står The Rams uten seier etter to kamper, og det er ikke bra nok for et lag som har klare ambisjoner om å være med i toppen av tabellen.

Derbys siste kamper:
Derby – Wolves 0-2
Sunderland – Derby 1-1 (Johnson)

Preston North End imponerte stort da de tok en fullt fortjent seier hjemme mot Sheffield Wednesday i serieåpningen. De viste en angrepsfotball som det virkelig luktet svidd av, selv om de bare fant nettmaskene én gang. I den påfølgende kampen ble det exit fra ligacupen mot Accrington Stanley, og etter 23 lag fra Championship har spilt sine kamper i første runde av ligacupen, er Preston det eneste som har tapt. Skuffelsen etter cupexiten ble nok raskt ristet bort da The Lilywhites tok med seg ett poeng hjem fra Elland Road på lørdag. Målvakt Chris Maxwell var i det umulige hjørnet i lørdagens kamp, og gjorde en fantastisk jobb da han holdt nullen. Det er noe spennende på gang med Alex Neil og hans Preston. Spørsmålet er om de kan unngå et nederlag mot et Derby-lag som virkelig trenger en seier.

Prestons siste kamper:
Leeds – Preston 0-0
Accrington – Preston 3-2 (Hugill x2)
Preston – Sheff Wed 1-0 (Johnson)

Vurdering: Derby med et skuffende tap på lørdag. Her har de blitt gjort til store favoritter, til tross for Preston North Ends imponerende start på sesongen. Med fire ganger pengene igjen ved borteseier, klarer jeg ikke markere for noe annet enn B her. Dette til tross for at The Rams har et fortjent favorittstempel. Grunnen til at jeg går for borteseier er fordi jeg ikke synes det skiller så mye mellom disse to lagene i skrivende stund. Derfor synes jeg oddsen er vel høy på gjestene.

Tips: B (4.00 @ Nordicbet)


 

Hull City – Wolverhampton Wanderers
Kampstart: 20.45
Skader og Suspensjoner: Kommer…

Hull City startet forferdelig i åpningskampen mot Aston Villa på Villa Park for halvannen uke siden, men klarte til slutt få med seg ett poeng. Kampen endte 1-1, hvor unggutten Jarrod Bowen var mannen som fant nettmaskene. Målgivende på hans scoring var det Kamil Grosicki som stod for, og han fortsatte storspillet i andre serierunde også. Den polske vingen scoret ett mål i 4-1 seieren mot Burton Albion, men var likevel ikke kampens gigant. Det var det nemlig Abel Hernandez som var. Den uruguayanske spissen scoret tre mål i storseieren. Hull har dermed fått en flott start med fire poeng på to kamper. Før Hull-fansen tar helt av må man likevel påpeke at det var et fryktelig svakt og svekket Burton-lag som ble slått, samtidig som The Brewers fikk sin viktigste spiller utvist på stillingen 1-1. På tirsdag får vi et bedre svar på hvor sterke Hull er akkurat nå.

Hulls siste kamper:
Hull – Burton 4-1 (Hernandez x3, Grosicki)
Aston Villa – Hull 1-1 (Bowen)

Det svinger av Wolverhampton Wanderers. Ikke bare har den portugisiske hovedtreneren Nuno Espirito Santo fått en drømmestart med tre seire av tre mulige, men ulvene har heller ikke sluppet inn mål så langt i høst. De vant 1-0 mot opprykksfavoritt Middlesbrough i sesongåpningen, mens det ble samme sifre da Yeovil Town ble slått på Molineux i ligacupen. På lørdag ventet en av sesongens tøffeste bortekamper for ulvene, men til og med Derby County ble et par nummer for små mot sprudlende Wolves. Med fantastisk spill vant de 2-0 mot Gary Rowett & Co. Det er noe meget spennende på gang hos Wolves, og fortsatt har man ikke fått sett juvelene Helder Costa og Jordan Graham noe særlig. De første tendensene  tyder på at Wolves-fansen har mye moro i vente.

Wolves siste kamper:
Derby – Wolves 0-2 (Cavaleiro, Douglas)
Wolves – Yeovil 1-0 (Dicko)
Wolves – Middlesbrough 1-0 (Bonatini)

Vurdering: Hull med en fin start på sesongen. De er fortsatt ubeseiret, men motstanden de har møtt har ikke vært på topp. Her møter de et Wolves-lag som har vunnet mot to av ligaens antatt beste lag uten å slippe inn mål. Det lukter svidd av Wolves for øyeblikket, og jeg ser ikke bort fra at de vil forlenge sin seiersrekke her. Jeg forsøker en frekk borteseier, selv om jeg aldri ville satt penger på dette åpne oppgjøret.

Tips: B (2.90 @ Nordicbet)

 


 

Leeds United – Fulham
Kampstart: 20.45
Skader og Suspensjoner: Kommer..

Leeds United fikk en flying start med sin 3-2 seier borte mot Bolton Wanderers i sesongåpningen. Kalvin Phillips imponerte stort med sine to scoringer i det oppgjøret, før en ny spiller stjal overskriftene noen dager senere. Nysigneringen Samuel Saiz puttet tre mål i ligacupkampen mot Port Vale, og har allerede vist at han kan bli en meget viktig mann for Leeds utover i sesongen. Ikke bare fordi han scoret tre mål, men fordi det er tydelig at det er noe ekstra med han som gjør at fansen forståelig nok er begeistret. På lørdag var optimismen på topp på Elland Road da Preston North End var på besøk. Pontus Jansson var tilbake etter suspensjon, og han gjorde jobben sin bakover på banen. Leeds slapp ikke inn mål, men de scoret ikke heller. Dermed endte sesongens første hjemmekamp uten scoringer, til tross for at The Lilywhites måtte avslutte den siste halvtimen med en mann mindre på banen. Leeds United-spissen Chris Wood har de siste dagene blitt linket til Burnley, og i kampen mot Preston burde han nok funnet veien til nettmaskene. Med en seier mot Fulham på tirsdag vil nok likevel stemningen raskt vær på topp igjen for Leeds-fansen.

Leeds siste kamper:
Leeds – Preston 0-0
Leeds – Port Vale 4-1 (Sáiz x3, Ekuban)
Bolton – Leeds 2-3 (Phillips x2, Wood)

30 sekunder. Det var alt som måtte til før Fulham-sjef Slavisa Jokanovic måtte kaste alt han hadde av taktiske planer og instrukser i bås. Midtstopper Tomas Kalas presterte å bli utvist bare et halvt minutt etter avspark, og dermed måtte Fulham jage i oppoverbakke resten av kampen. Reading tok ledelsen senere i kampen, men med én mann mindre på banen klarte Fulham utrolig nok slå tilbake og sikre poeng. Fulham står derfor med to uavgjorte kamper etter to serierunder, samtidig som de vant borte mot Wycombe Wanderers i ligacupen. Fulham ser ut til å være like sterke som forrige sesong, og Leeds fikk virkelig merke på Elland Road hvor gode Fulham kan være. Et sent utligningsmål for Chris Wood sørget for at kampen mellom Leeds og Fulham endte uavgjort forrige sesong. Etter kampen var daværende Leeds-sjef Garry Monk full av lovord om Fulham. Det blir interessant å se hvordan Fulhams tilnærming passer mot den nye Leeds-sjefen Thomas Christiansens spillestil.

Fulhams siste kamper:
Reading – Fulham 1-1 (Piazon)
Wycombe – Fulham 0-2 (Odoi, Piazon)
Fulham – Norwich 1-1 (Selvmål)

Vurdering: Leeds med en fin start med fire poeng etter to runder. De klarte ikke finne nettmaskene mot et sterkt Preston-lag, men ser likevel bra ut. Her møter de et Fulham-lag som ikke har hatt marginene helt på sin side i starten. De har likevel ikke tapt enda, og det tror jeg ikke skjer på tirsdag heller. Jeg har en følelse av at disse to lagene deler på poengene.

Tips: U (3.40 @ Nordicbet)


 

Middlesbrough – Burton Albion
Kampstart: 20.45
Skader og Suspensjoner: Kommer…

Middlesbrough tok hjem sesongens første seier da Sheffield United kom på besøk på lørdag. Boro-sjef Garry Monk gjorde mange endringer på laget, og det viste seg å gi uttelling. Etter å ha brukt store summer på å hente inn nye angrepsspillere, var det januarsigneringen Rudy Gestede som viste seg å bli matchvinner med kampens eneste mål. Spissen som gjerne kan omtales som luftens baron klarte utnytte en grov feil i Sheffield United-forsvaret. Gestede headet ballen i en fin bue over Jamal Blackman i Blades-buret, og dermed var Boro i gang. I første serierunde tapte de 0-1 borte mot høytflyvende Wolverhampton Wanderers, men det er ingen grunn til å henge med hodet for. Boro hadde walkover i ligacupen, og har dermed godt uthvilte føtter. Med Burton Albion på besøk har rødtrøyene fått en gyllen mulighet til å sikre seg en andre strake seier.

Boros siste kamper:
Boro – Sheff Utd 1-0 (Gestede)
Wolves – Middlesbrough 1-0

The Brewers mistet den dyktige spissen Liam Boyce med skade like før sesongstart, og det har sett ut til å ødelegge en del for gultrøyene. De sliter veldig med å skape noe fremover på banen, selv om det må nevnes at de har møtt tøff motstand. I sesongåpningen møtte de et sterkt Cardiff City-lag, hvor blåtrøyene sikret seieren med et sent mål. Seieren var dog fortjent, ettersom Burton knapt skapte noe som helst. I ligacupen ble det avansement mot Oldham Athletic, før de på lørdag fikk seg en skikkelig nedtur. På stillingen 1-1 borte mot Hull City ble Jackson Irvine utvist, og ikke overraskende raknet det da. Hull scoret tre mål og vant til slutt 4-1. Nigel Cloughs gutter har fått en marerittstart på sesongen, og jeg tror dessverre at det bare vil fortsette.

Burtons siste kamper:
Hull – Burton 4-1 (Irvine)
Oldham – Burton 2-3 (Akins, Lund, Varney)
Burton – Cardiff 0-1

Vurdering: Middlesbrough har ikke overbevist meg i starten, men her møter de et svakt Burton Albion-lag som i mine øyne mangler lagets to soleklart beste spillere. Det er ikke vits å bruke lang tid på å vurdere. Dette her ender med hjemmeseier.

Tips: H (1.50 @ Nordicbet)


 

Millwall – Ipswich Town
Kampstart: 20.45
Skader og Suspensjoner: Kommer…

Ny kamp og ny sløsing av sjanser. Millwall leverte en ny god kamp på lørdag da Bolton Wanderers kom på besøk, men nok en gang klarte de ikke dra i land seieren. I sesongåpningen valset de over Nottingham Forest på bortebane, men endte opp med å tape den kampen 0-1. Mot Bolton var Millwall nok en gang det klart beste laget, men de sliter med å sette sjansene sine. Manager Neil Harris sier at han er fornøyd med lagets spill, men innerst inne er han nok fryktelig frustrert over den manglende effektiviteten. The Lions sikret seg avansement i ligacupen mot Stevenage takket være to mål av Tom Elliott, men det er seire i ligaen som er viktigst. Et lag som Millwall er nødt til å vinne de kampene de dominerer, hvis ikke blir det fort en fryktelig lang sesong.

Millwalls siste kamper:
Millwall – Bolton 1-1 (Saville)
Millwall – Stevenage 2-0 (Elliott x2)
Forest – Millwall 1-0

Ipswich Town var et av lagene jeg avskrev allerede før sesongstart, men der ser det foreløpig ut som om jeg her bommet grovt. I sesongåpningen tok de tre viktige poeng da Birmingham City ble slått 1-0, før de noen dager senere gikk videre i cupen mot Luton Town. David McGoldrick viste at han var frisk og klar i det oppgjøret da han scoret to mål, og samme mann var på farten igjen på lørdag. Den dyktige spissen scoret ett av Ipswichs mål da de vant 2-1 mot et vaklende Barnsley-lag. Tre seire på tre mulige hadde nok Ipswich-fansen nærmest drømt om før sesongstart, men slik er det altså nå. At nysigneringene Joe Garner og Martyn Waghorn begge har funnet nettmaskene, må være ekstra befriende for manager Mick McCarthy.

Ipswichs siste kamper:
Barnsley – Ipswich 1-2 (Waghorn, McGoldrick)
Luton – Ipswich 0-2 (McGoldrick x2)
Ipswich – Birmingham 1-0 (Garner)

Vurdering: Dette blir en tøff batalje. Begge lagene spiller en tøff fysisk fotball, og jeg forventer lite finspill her. Millwall har imponert meg mest spillemessig av disse to lagene i starten, men i motsetning til Millwall har Ipswich vist seg effektive i starten. Dette kan vippe alle veier, men for meg virker uavgjort som det mest sannsynlige utfallet.

Tips: U (3.30 @ Nordicbet)


 

Reading – Aston Villa 
Kampstart: 21.00
Skader og Suspensjoner: Kommer…

Etter en enormt skuffende sesongåpning borte mot Queens Park Rangers, fikk Reading servert en drømmegave da de i andre serierunde fikk besøk av Fulham. London-klubben fikk den viktige forsvarsspilleren Tomas Kalas utvist etter bare 30 sekunder, men likevel klarte ikke The Royals vinne. De tok riktignok ledelsen ved brennhete Liam Kelly, men klarte ikke holde det helt inn. Dermed endte 1-1 mellom Reading og Fulham, og Berkshire-klubben står nå med bare ett poeng etter to runder. I ligacupen vant de hjemme mot Gillingham, men det er ikke det som er hovedprioritet nå. The Royals tapte bare to kamper på eget gress forrige sesong, men ett av de to tapene kom mot nettopp Aston Villa.

Readings siste kamper:
Reading – Fulham 1-1 (Kelly)
Reading – Gillingham 2-0 (Kelly x2)
QPR – Reading 2-0

Det ble en skuffende sesongåpning for Aston Villa. Villa Park var pyntet til fest, men etter en fantastisk start av Villa-spillerne, forsvant gnisten utover i kampen. Villa slapp inn et mål etter svakt forsvarsspill og måtte nøye seg med ett poeng hjemme mot Hull City. I ligacupen ble det en opptur da de slo ut Colchester, men på lørdag ventet en gigantisk nedtur i ligaen igjen. Steve Bruce & Co tok turen til Wales for å møte Cardiff City. Der ble de sendt hjem som slaktoffer etter å ha tapt hele 0-3 på Cardiff City Stadium. En fryktelig skuffende kamp for et Villa-lag som av mange ble sett på som en klar opprykksfavoritt før sesongstart. Nå er de nødt til å løfte seg flere hakk, hvis ikke vil det nok ikke gå lenge før Bruce kjenner pusten til eier Tony Xia i nakken.

Aston Villas siste kamper:
Cardiff – Aston Villa 3-0
Colchester – Aston Villa 1-2 (Selvmål, Hogan)
Aston Villa – Hull 1-1 (Agbonlahor)

Vurdering: Reading med en skuffende start på sesongen. Her møter de et Aston Villa-lag som skuffet stort på lørdag. Jeg sliter med å finne en vinner i dette oppgjøret, og velger derfor å markere for uavgjort. 0-0 eller 1-1 virker som et sannsynlig utfall.

Tips: U (3.15 @ Nordicbet)

 

About The Author

Leave a Reply