Skrevet av: Eirik Aase

 

 

Millwall – Bristol City
Kampstart: 20.45
Skader og Suspensjoner: Ben Thompson er ute hos vertene. Antoine Semenyo er suspendert hos gjestene, mens Korey Smith er skadet.

Vertene spilte uavgjort 0-0 hjemme mot Stoke City forrige runde, men den kampen kunne fort endt med tap. Det smalt i metallet bak Millwall-keeper David Martin, samtidig som Stoke ble snytt for et soleklart straffespark. Millwall hadde også sine sjanser, men mål ble det ikke. Uansett betyr det fryktelig lite, ettersom Rotherham United tapte sin kamp senere på lørdagen. Millwall er dermed trygge fra alt som har med nedrykk å gjøre, og det må sies å være imponerende. Forventningene var selvsagt større denne sesongen sammenlignet med forrige sesong, men likevel bør London-klubben være fornøyd så lenge de holder seg oppe. Nå har Millwall fem på rad uten seier, og på hjemmebane har de 7-9-6 denne sesongen.  

Millwalls siste kamper:
Millwall – Stoke City 0-0
Aston Villa – Millwall 1-0
Millwall – Brentford 1-1 (Gregory)
Sheff Utd – Millwall 1-1 (Cooper)
Millwall – QPR 0-0

Bristol City tapte 0-2 i det utrolig viktige oppgjøret mot Derby County forrige runde. Med seier ville de hatt en fot i playoffen, men med tap ser det bekmørkt ut. Nå har rødtrøyene havnet i en situasjon hvor de med tap vil være ferdigspilt for sesongen, samtidig som de selv med uavgjort eller seier vil ha store problemer med å sikre seg sjetteplassen. Mot Derby leverte Bristol City egentlig en ganske bra kamp, samtidig som de fikk en spiller utvist med en halvtime igjen å spille. Med ti mann på banen fortsatte de å gi Derby problemer, men det var The Rams som hadde hellet på sin side i den kampen. Bristol City har nå bare ett poeng på de fire siste kampene. På bortebane har de 10-4-7 denne sesongen. 

Bristol Citys siste kamper:
Bristol City – Derby 0-2
Sheff Wed – Bristol City 2-0
Bristol City – Reading 1-1 (Brownhill)
Aston Villa – Bristol City 2-1 (Diedhiou)
Bristol City – West Brom 3-2 (Brownhill, Weimann, Hunt)

Vurdering: Millwall sikret fornyet Championship-kontrakt etter forrige runde. De spiller derfor uten press her. Bristol City trenger tre poeng for å holde liv i drømmen om opprykk til Premier League. Motivasjon alene gjør borteseier mest attraktivt her. 

Spill: B (2.20 @ Fansbet)

About The Author

Leave a Reply