7. februar reiser Championship Norge til England på en skikkelig Championship-tur. På menyen står det fire Championship-kamper fordelt på seks dager, hvor vakre stadioner som Ashton Gate, Ewood Park, Liberty Stadium og The Den skal besøkes.

I samarbeid med Coolbet gir vi deg og en venn muligheten til å bli med på denne herlige reisen. Dere får se deilig Championship-fotball fra tribuneplass, samtidig som fly, hotell og kampbilletter blir dekket.

Under bildet kan du lese mer om hvordan du kan bli den heldige vinneren.

For å være med i konkurransen må du gjøre følgende:
– Skriv en tweet på Twitter hvor du tipper hvor mange mål som blir scoret i helgens serierunde i Championship. Husk at du må legge på hashtaggen #Championshipreisen for at tipset skal være gyldig. Det er bare lov med ett tips per person.
– Siste frist for å være med i konkurransen er fredag 18. oktober kl. 20.45.
– Én heldig vinner som har tippet riktig antall scorede mål får ta med seg en venn på Championship-tur i februar. Er det flere med riktig svar, vil det foretas trekning blant alle de som har truffet med tipset. 

OBS! Du må ha aktiv Coolbet-konto for å være med på konkurransen. Det vil si at du må ha gjort et innskudd og satt et spill hos Coolbet før helgens serierunde. 

About The Author

Leave a Reply