Skrevet av: Eirik Aase

 

 

Fredagens TV-kamp:
20.45: Fulham – Queens Park Rangers

Lørdagens TV-kamper:
13.30: Charlton Athletic – Cardiff City
16.00: Swansea City – Millwall

Søndagens TV-kamp:
13.00: Middlesbrough – Hull City

Lørdagens oddskupong:
Luton Town – Leeds United (Borteseier til 1.55)
Stoke City – Wigan Athletic (Hjemmeseier til 1.85)
Brentford – Reading (Hjemmeseier til 1.75)
Totalodds: 5.02
– Oddsen er hentet fra Coolbet. 


 

Fulham – Queens Park Rangers
Kampstart: 20.45
TV-kanal: Viasport 2

Skader og Suspensjoner: Viktige Aleksandar Mitrovic er suspendert hos vertene, men Joe Bryan, Harry Arter og Tom Cairney kan være tilbake igjen. Hos gjestene er Geoff Cameron suspendert, mens Yoann Barbet er ute.

Det er klart for et herlig London-derby når naboene Fulham og Queens Park Rangers barker sammen under flomlysene på Craven Cottage fredag kveld. Fulham tok en viktig seier borte mot Birmingham City sist, og ligger nå på en syvendeplass på tabellen med fem poeng opp til direkte opprykksplass. Hjemme på eget gress har de 4-2-2 denne sesongen, hvor tapene har kommet mot Nottingham Forest og Hull City. Queens Park Rangers spilte uavgjort mot Middlesbrough sist, og har nå fire kamper på rad uten seier. Dette har ført til at de nå har falt ned til en 10. plass på tabellen med 24 poeng. På bortebane har de sterke 4-0-3, hvor Stoke City, Sheffield Wednesday, Millwall og Hull City er lagene de har slått. Det kan fort bli målrikt på fredag, ettersom begge lag har scoret i samtlige fem siste innbyrdes.

Fulhams siste kamper:
Birmingham – Fulham 0-1 (Mitrovic)
Fulham – Hull 0-3
Boro – Fulham 0-0
Fulham – Luton 3-2 (Mitrovic x3)
Stoke – Fulham 2-0

QPRs siste kamper:
QPR – Boro 2-2 (Wells, Selvmål)
Leeds – QPR 2-0
QPR – Brentford 1-3 (Hall)
QPR – Reading 2-2 (Hugill, Wells)
Hull – QPR 2-3 (Eze x2, Manning)

Vurdering: Fulham med litt vaklende form i det siste, men tok en viktig seier sist. Møter her et Queens Park Rangers-lag som har vist mye bra på bortebane denne sesongen. Her synes jeg vertene har blitt gjort til for stor favoritt. Dette tror jeg blir jevnt, og jeg ser ikke bort fra at gjestene kan overraske her. Med tanke på at meget viktige Aleksandar Mitrovic er ute hos vertene, synes jeg borteseier til 4.45 er det mest fristende. 

Tips: Borteseier (4.45 @ Coolbet)


 

Charlton Athletic – Cardiff City
Kampstart: 13.30
TV-kanal: Viasport 2

Skader og Suspensjoner: Kommer….

Charlton Athletic motbeviste de aller fleste kritikerne da de slo til med en imponerende start på sesongen. De aller fleste trodde The Addicks skulle slite i bunnen av Championship-tabellen, men istedenfor ble de seende ut som et topplag de første månedene. Nå ser det derimot ut til å ha stoppet litt opp for rødtrøyene. Forrige runde tapte de 1-2 borte mot London-rival Millwall, og nå står de med bare to seiere på de ti siste kampene. Charlton ligger nå på en 11. plass med 22 poeng. Cardiff City tapte 0-1 hjemme mot rivalen Bristol City i et interessant Severnside-derby forrige runde. Det var sesongens første hjemmetap for Cardiff, men likevel nok til at manager Neil Warnock valgte å forlate klubben. I løpet av landslagspausen har Neil Harris kommet inn som ny sjef, og under hans ledelse vil man nok kunne forvente mye av det samme som man fikk se under Warnocks ledelse (Selv om Harris selv mener at det ikke kommer til å skje). Cardiff ligger nå ett poeng bak Charlton på tabellen, og de er ett av fem lag som fortsatt ikke har vunnet på fremmed gress denne sesongen. 

Charltons siste kamper:
Millwall – Charlton 2-1 (Leko)
Charlton – Preston 0-1
West Brom – Charlton 2-2 (Bonne, Cullen)
Bristol City – Charlton 2-1 (Bonne)
Charlton – Derby 3-0 (Gallagher, Bonne, Sarr)

Cardiffs siste kamper:
Cardiff – Bristol City 0-1
Cardiff – Birmingham 4-2 (Ralls x3, Nelson)
Swansea – Cardiff 1-0
Millwall – Cardiff 2-2 (Ward, Hoilett)
Cardiff – Sheff Wed 1-1 (Tomlin)

Vurdering: Ikke enkelt å vurdere dette oppgjøret. Charlton Athletic med svak form over lengre tid nå, mens Cardiff City ikke vinner på bortebane. Det er ikke lett å si hvordan Cardiff vil prestere nå som de har fått en ny manager på plass. Magefølelsen min taler likevel for borteseier i dette oppgjøret. Jeg har på følelsen av at Cardiff-spillerne fort kan få et lite løft nå som Warnock har forlatt klubben

Tips: Borteseier (2.55 @ Coolbet)Blackburn Rovers – Barnsley

Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Kommer..

Etter seks kamper på rad uten seier fikk Tony Mowbray og hans Rovers-lag seg en opptur da Sheffield Wednesday ble slått for to runder siden. I den neste kampen ble det derimot en nedtur igjen da Rovers hadde fryktelig lite å stille opp med borte mot Leeds United. Rovers hadde et klart mål om å kjempe om playoff denne sesongen, men har allerede fått en luke på ti poeng opp til sjetteplass. Den dårlige formen utover høsten gjør at dette på mange måter er en “must win” kamp for Lancashire-klubben. Hjemme har de 3-3-2 denne sesongen. Barnsley ser nå ut til å ha fått på plass sin nye manager i den spennende østerrikske treneren Gerhard Struber. Dermed ser en lang jakt etter Daniel Stendels erstatter ut til å gå mot slutten. The Tykes tapte 2-4 hjemme mot Stoke City forrige helg, og ligger dermed på jumboplass med fem poeng til trygg plass. Rødtrøyene har gått hele 15(!) kamper på rad uten seier, og på bortebane har de fortsatt ikke vunnet denne sesongen.  

Rovers siste kamper:
Leeds – Blackburn 2-1 (Williams)
Blackburn – Sheff Wed 2-1 (Adarabioyo, Buckley)
Preston – Blackburn 3-2 (Selvmål, Gallagher)
Birmingham – Blackburn 1-0
Blackburn – Huddersfield 2-2 (Holtby, Dack)

Barnsleys siste kamper:
Barnsley – Stoke 2-4 (McGeehan, Schmidt)
Barnsley – Bristol City 2-2 (Halme, Woodrow)
Huddersfield – Barnsley 2-0
West Brom – Barnsley 2-2 (Woodrow x2)
Barnsley – Swansea 1-1 (Mowatt)

Vurdering: Blackburn Rovers har ikke overbevist utover høsten, og trenger virkelig en seier her. Det samme kan trygt sies om Barnsley, og de har sett enda dårligere ut. Disse to lagene er såpass svake bakover på banen at det fort kan bli en del scoringer i dette oppgjøret. Jeg har på følelsen at vertene er det laget som kommer til å score flest ganger. Jeg markerer derfor for hjemmeseier. 

Tips: Hjemmeseier (1.80 @ Coolbet)


 

Brentford – Reading
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Kommer..

Forrige sesong slet Brentford-sjef med å forstå hva han skulle gjøre for å få laget sitt til å fungere på bortebane. Denne sesongen ser han endelig ut til å ha funnet ut av problemene. Forrige runde vant The Bees 3-0 borte mot Wigan Athletic, noe som gjør at de nå har vunnet fem av sine ni bortekamper. Ganske spesielt med tanke på at de bare vant tre av 23 bortekamper forrige sesong. Denne sesongen er det derimot på hjemmebane de har hatt størst utfordringer. Brentford har vanligvis vært meget bra på eget gress, men denne sesongen har de skuffende 2-3-2 på hjemmebane. Dette gjør at de nå ligger nede på en 9. plass på tabellen. Reading kommer til Griffin Park fulle av selvtillit på lørdag. The Royals har fått en strålende start på livet under sin nye manager Mark Bowen. Siden Bowen ble ansatt som manager har Reading vunnet tre kamper, mens én kamp har endt uavgjort. Riktignok har alle seierne kommer på hjemmebane, men man kan godt forstå dersom supporterne koser seg for øyeblikket. På bortebane har Reading 1-3-3 denne sesongen, og nå ligger de på en 17. plass med fem poeng til nedrykksplass. 

Brentfords siste kamper:
Wigan – Brentford 0-3 (Mbeumo, Mokotjo, Dasilva)
Brentford – Huddersfield 0-1
QPR – Brentford 1-3 (Watkins x2, Benrahma)
Swansea – Brentford 0-3 (Mbeumo, Benrahma, Selvmål)
Brentford – Millwall 3-2 (Mbeumo, DaSilva, Watkins)

Readings siste kamper:
Reading – Luton 3-0 (Ejaria, Morrison, McCleary)
Reading – Millwall 2-1 (Baldock, Obita)
QPR – Reading 2-2 (Puscas, Baldock)
Reading – Preston 1-0 (Miazga)
Bristol City – Reading 1-0

Vurdering: Brentford har vært skuffende på hjemmebane i høst, samtidig som Reading har imponert stort i de siste kampene. Likevel har jeg størst tro på Brentford-seier her. Jeg synes Brentford gradvis ser bedre og bedre ut, og ser ikke bort fra at de vil kunne gir Reading store utfordringer her. Derfor markerer jeg for hjemmeseier.

Tips: Hjemmeseier (1.75 @ Coolbet)


 

Bristol City – Nottingham Forest
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Kommer..

Bristol City-spiller Josh Brownhill ble den store helten da han scoret kampens eneste mål i Severnside-derbyet mot Cardiff City forrige runde. Han scoret et fantastisk mål i 1-0 seieren, og det førte blant annet til at Neil Warnock ga seg som Cardiff-sjef. Bristol City har nå bare ett tap på de ti siste kampene, men bare tre av de ni siste har endt med seier. Det blir med andre ord mye uavgjort for laget som nå okkuperer en sjetteplass på tabellen. Hjemme på Ashton Gate har rødtrøyene 3-3-1 denne sesongen. Nottingham Forest har vært høyt opp i landslagspausen etter at de slo erkerival Derby County forrige runde. Det var skogvokternes andre seier over Derby denne sesongen, ettersom de slo de i ligacupen tidligere i høst. Forest har dermed slått hardt tilbake etter to strake tap i midten av oktober. Forest er nå oppe på en femteplass med 28 poeng, og opp til tabelltopp skiller det fem poeng. På bortebane har rødtrøyene 4-3-1 denne sesongen. 

Bristol Citys siste kamper:
Cardiff – Bristol City 0-1 (Brownhill)
Barnsley – Bristol City 2-2 (Williams, Weimann)
Bristol City – Wigan 2-2 (Weimann, Pereira)
Bristol City – Charlton 2-1 (Diedhiou, Brownhill)
Luton – Bristol City 3-0

Forests siste kamper:
Forest – Derby 1-0 (Grabban)
Luton – Forest 1-2 (Grabban, Ameobi)
Forest – Hull 1-2 (Cash)
Wigan – Forest 1-0
Forest – Brentford 1-0 (Watson)

Vurdering: Dette blir jevnt! Bristol City trives best når de får utnytte overgangsmuligheter mot lag som tørr å ta sjanser fremover på banen. Jeg tror ikke det kommer til å bli litt mot et solid Nottingham Forest-lag. Jeg ser ikke for meg at dette blir et fyrverkeri av en fotballkamp, og blir ikke overrasket dersom det hele ebber ut med poengdeling. Derfor markerer jeg for uavgjort.

Tips: Uavgjort (3.35 @ Coolbet)


 

Derby County – Preston North End
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Kommer..

Forrige serierunde fikk Derby County-fansen enda en nedtur servert rett i ansiktet. Erkerival Nottingham Forest ble nemlig for sterke på City Ground, og endte opp med å vinne over Derby for andre gang i høst. Legger man til litt vaklende resultater og en fyllekjøring-skandale, kan man trygt si at det ikke har vært en enkel sesong for Derby-sjef Phillip Cocu så langt. Etter tapet sist ligger Derby nå på en 16. plass med 21 poeng. Luken opp til playoff-plass er nå på syv poeng, og på hjemmebane har The Rams sterke 4-3-1 denne sesongen. Preston North End manglet to av sine kanskje aller viktigste spillere da Ben Pearson og Daniel Johnson manglet mot Huddersfield Town forrige runde. Til tross for tunge fravær klarte de likevel glimte til med en kruttsterk 3-1 seier hjemme mot formlaget fra Yorkshire. Preston har nå tre strake seiere, og ligger nå på andreplass på tabellen. Hvittrøyene har bare to poeng opp til tabelltopp, men på bortebane har de slitt litt i høst. Så langt har de 2-2-3 på fremmed gress.

Derbys siste kamper:
Forest – Derby 1-0
Derby – Boro 2-0 (Lawrence x2)
Hull – Derby 2-0
Derby – Wigan 1-0 (Shinnie)
Charlton – Derby 3-0

Prestons siste kamper:
Preston – Huddersfield 3-1 (Gallagher, Stockley, Browne)
Charlton – Preston 0-1 (Gallagher)
Preston – Blackburn 3-2 (Barkhuizen x2, Johnson)
Preston – Leeds 1-1 (Barkhuizen)
Reading – Preston 1-0

Vurdering: Derby County klarer seg bra hjemme, men har ikke overbevist denne sesongen. De møter her et Preston North End-lag som er klart bedre på hjemmebane, enn hva de er på bortebane. Preston er dog såpass gode at de bør kunne skape problemer for dette Derby-laget. Denne kampen kan vippe begge veier, og det er vanskelig å bare velge ett utfall. Ettersom oddsen på hjemmeseier er hakket høyere enn på borteseier, velger jeg å gi vertene markeringen her. Det beste tipset er dog å holde seg langt unna spill. 

Tips: Hjemmeseier (2.85 @ Coolbet)


 

Huddersfield Town – Birmingham City
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Kommer….

Huddersfield Town har fått en oppsving etter at Danny Cowley kom inn som ny manager. Før møtet med Preston North End forrige runde var The Terriers et av ligaens store formlag, men Preston ble likevel for sterke. Nå blir det interessant å se om Yorkshire-klubben klarer slå tilbake på første forsøk. Huddersfield ligger nå på en 19. plass med 16 poeng, og har for øyeblikket tre poeng ned til nedrykksplass. Hjemme på eget gress har de 2-2-4 denne sesongen, men ingen av deres fire siste hjemmekamper har endt med tap. Birmingham City hadde en imponerende oktober måned, men nå har det gått litt i motbakke igjen. Begge deres kamper i november har endt med tap, og forrige runde kom nederlaget på eget gress mot Fulham. Birmingham ligger nå på en 13. plass med 22 poeng, og på bortebane har de 2-0-6 denne sesongen. Samtlige fire siste bortekamper har endt med tap.    

Huddersfields siste kamper:
Preston – Huddersfield 3-1 (Bacuna)
Brentford – Huddersfield 0-1 (Grant)
Huddersfield – Barnsley 2-1 (Grant, Schindler)
Huddersfield – Boro 0-0
Blackburn – Huddersfield 2-2 (Bacuna, Grant)

Birminghams siste kamper:
Birmingham – Fulham 0-1
Cardiff – Birmingham 4-2 (Sunjic, Pedersen)
Birmingham – Luton 2-1 (Pedersen, Jutkiewicz)
Birmingham – Rovers 1-0 (Colin)
Leeds – Birmingham 1-0

Vurdering: Huddersfield Town tapte forrige kamp, men er likevel et av de store formlagene i ligaen. Her møter de et Birmingham City-lag som har tapt sine to siste kamper, og som samtidig har hatt store utfordringer på bortebane. Dette tror jeg vertene vinner. 

Tips: Hjemmeseier (2.70 @ Coolbet)


 

Luton Town – Leeds United
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Vertene mangler Danny Hylton, mens Izzy Brown er usikker. Eddie Nketiah er ute hos gjestene, mens Stuart Dallas og Liam Cooper er usikre.

Det ser bekmørkt ut for Luton Town for øyeblikket. Etter 1-2 tapet mot Nottingham Forest tidligere denne måneden, ga manager Graeme Jones klar beskjed om at laget nå er involvert i bunnstriden. Han ga beskjed om at det kom til å bli en tung kamp i bunnen, og enda verre skulle det vise seg å bli neste kamp. Uten meget viktige Izzy Brown på banen, var Luton Town strengt tatt sjanseløse borte mot Reading. Luton tapte 0-3 på Madejski Stadium, og var fryktelig tamme fremover på banen. Nå står Luton med fire strake tap, og de har bare ett poeng ned til nedrykksplass. Leeds United tok en ny knepen seier da Blackburn Rovers ble slått 2-1 forrige runde, men kampen var egentlig aldri jevn. Leeds skapte som vanlig flest sjanser, samtidig som motstanderen knapt fikk lukte på Leeds egen sekstenmeter. Likevel klarte Leeds gjøre det litt spennende på slutten, og det har skjedd alt for ofte denne sesongen. Denne gangen gikk det fint, men det er nok av eksempler på Leeds-kamper hvor sjansesløsing har ført til poengtap. Hvittrøyene står nå med fem kamper på rad uten tap. Den fine formen har ført Leeds opp til en tredjeplass på tabellen med 31 poeng. Opp til tabelltopp skiller det bare to poeng. På bortebane har Leeds 4-2-2 denne sesongen, hvor ingen av deres fire siste kamper på fremmed gress har gitt tre poeng.  

Lutons siste kamper:
Reading – Luton 3-0
Luton – Forest 1-2 (McManaman)
Birmingham – Luton 2-1 (Cornick)
Fulham – Luton 3-2 (LuaLua, Potts)
Luton – Bristol City 3-0 (Cornick, Ruddock, Selvmål)

Leeds siste kamper:
Leeds – Blackburn 2-1 (Bamford, Harrison)
Leeds – QPR 2-0 (Harrison, Roberts)
Sheff Wed – Leeds 0-0
Preston – Leeds 1-1 (Nketiah)
Leeds – Birmingham 1-0 (Phillips)

Vurdering: Luton Town har vært skuffende den siste tiden. De sliter med å få ting til å stemme fremover på banen, samtidig som de har vært for porøse bakover på banen. Her møter de et Leeds United-lag som jeg tror kommer til å gi Luton store problemer bakover på banen. Det er vanskelig for meg å se noe annet utfall enn borteseier her, til tross for at Leeds ikke har vunnet noen av sine fire siste på bortebane.   

Tips: Borteseier (1.55 @ Coolbet)


 

Stoke City – Wigan Athletic
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Kommer..

Michael O`Neill fikk en drømmestart i sin nye jobb som Stoke City-manager. Mange trodde at han kom til å ta plass på tribunen da The Potters besøkte Barnsley på Oakwell, men O`Neill valgte å tre rett inn i rollen som manager. Fra sidelinjen fikk han se laget sitt vinne 4-2 i den viktige bunnkampen, hvor Sam Clucas blant annet scoret fra midtstreken. Siden seieren sist har O`Neill vært opptatt med å lede Nord-Irland i EM-Kvalifiseringen. Det kunne vært interessant å vite hvor mye tid han har brukt på å tenke på lørdagens kamp mot Wigan Athletic. Nå er Stoke på en 23. plass med 11 poeng, og opp til trygg plass skiller det tre poeng. Hjemme på Bet365 Stadium har de 1-1-6, og det gjør de til ligaens svakeste hjemmelag. Lørdag får de besøk av ligaens svakeste bortelag. Wigan Athletic har nemlig ikke vunnet eneste av sine åtte kamper på fremmed gress i høst, og hele seks av disse kampene har endt med tap. Nå ligger Paul Cook & Co på en 20. plass på tabellen med bare ett poeng på de fire siste kampene. Ned til nedrykksplass skiller det bare to poeng.   

Stokes siste kamper:
Barnsley – Stoke 2-4 (Clucas x2, Gregory, Allen)
Stoke – West Brom 0-2
Millwall – Stoke 2-0
Sheff Wed – Stoke 1-0
Stoke – Fulham 2-0 (Gregory, Campbell)

Wigans siste kamper:
Wigan – Brentford 0-3
Wigan – Swansea 1-2 (Moore)
Bristol City – Wigan 2-2 (Dunkley x2)
Derby – Wigan 1-0
Wigan – Forest 1-0 (Lowe)

Vurdering: Stoke City med imponerende seier sist. De kommer dermed til lørdagens kamp fulle av selvtillit. Her møter de et Wigan Athletic-lag som er i svak form, og som samtidig har fryktelige resultater å vise til på bortebane. Det er selvsagt skummelt å markere for hjemmeseier når hjemmelaget bare har vunnet to kamper denne sesongen, men likevel har jeg stor tro på at The Potters vinner her. 

Tips: Hjemmeseier (1.85  @ Coolbet)


 

Swansea City – Millwall
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Kommer..

Swansea City sikret ett poeng på overtid borte mot Sheffield Wedneday på Hillsborough forrige runde. De har dermed tre kamper på rad uten tap, og ligger nå bare fire poeng bak serieleder West Bromwich Albion på tabellen. Svanene startet sesongen friskt, men utover høsten har det lugget litt. Nå ser Steve Cooper & Co ut til å være på gang igjen, men hjemme på Liberty Stadium har de litt å jobbe med. 4-1-3 er status etter åtte hjemmekamper, noe som betyr at hvittrøyene er bedre borte enn hjemme denne sesongen. Bare én av svanenes fem siste hjemmekamper har endt med seier. Millwall har spilt tre kamper under Gary Rowetts ledelse, og det har gitt både gode og dårlige opplevelser. Hjemme på The Den har det blitt seiere mot Charlton Athletic og Stoke City, mens deres eneste bortekamp under Rowett endte med tap mot Reading. Nå ligger løvene på en 15. plass med 21 poeng. På bortebane har de fortsatt ikke vunnet denne sesongen, og står med 0-4-4 etter åtte kamper.   

Swanseas siste kamper:
Sheff Wed – Swansea 2-2 (Ayew, Wilmot)
Wigan – Swansea 1-2 (Dyer, Surridge)
Swansea – Cardiff 1-0 (Wilmot)
Swansea – Brentford 0-3
Barnsley – Swansea 1-1 (Ayew)

Millwalls siste kamper:
Millwall – Charlton 2-1 (Smith, Hutchinson)
Reading – Millwall 2-1 (Wallace)
Millwall – Stoke 2-0 (Thompson, Wallace)
Millwall – Cardiff 2-2 (Bradshaw x2)
Brentford – Millwall 3-2 (Bradshaw, Wallace)

Vurdering: Swansea City med flere gode resultater de siste rundene. Svanene ser ut til å være i gang igjen, men har litt å jobbe med på hjemmebane. Her møter de et Millwall-lag som har vært sterke hjemme, men slitt mer borte i høst. Det er vanskelig å vite hva man kan forvente av Millwall under Gary Rowetts ledelse, noe som gjør det utfordrende å vurdere dette oppgjøret. Jeg tror det kan bli en jevn affære, men har størst tro på at vertene drar i land seieren til slutt.

Tips: Hjemmeseier (2.00 @ Coolbet)


 

West Bromwich Albion – Sheffield Wednesday
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Kommer…

West Bromwich Albion har hatt landslagspause som serieleder etter 1-0 seieren over Hull City forrige runde. Jake Livermore straffet gamleklubben med kampens eneste scoring mot tigrene, og sørget dermed for at West Brom nå står med bare ett tap etter de 16 første kampene. The Baggies har seks kamper på rad uten nederlag, og ser strengt tatt bedre ut for hver runde som går. Slaven Bilic har virkelig fått ting til å klaffe med West Brom i høst, og hjemme på The Hawthorns har de fortsatt ikke tapt denne sesongen. Sheffield Wednesday tok ledelsen på overtid mot Swansea City forrige runde, men måtte skuffet se på da Swansea satte inn utligningsmålet kort tid senere. Uglene har vist spennende takter etter at Garry Monk kom inn som manager, men nå står de med tre kamper på rad uten seier. Wednesday ligger nå på en åttendeplass med tre poeng opp til playoff. På bortebane har de 3-1-4 denne sesongen. 

West Broms siste kamper:
Hull – West Brom 0-1 (Livermore)
Stoke – West Brom 0-2 (Phillips, Robson-Kanu)
West Brom – Charlton 2-2 (Phillips, Robson-Kanu)
West Brom – Barnsley 2-2 (Pereira, Selvmål)
Boro – West Brom 0-1 (Robson-Kanu)

Wednesdays siste kamper:
Sheff Wed – Swansea 2-2 (Forestieri, Fox)
Blackburn – Sheff Wed 2-1 (Murphy)
Sheff Wed – Leeds 0-0
Sheff Wed – Stoke 1-0 (Luongo)
Cardiff – Sheff Wed 1-1 (Börner)

Vurdering: West Bromwich Albion er favoritter her, og det med god grunn. De ser virkelig bra ut, og har fortsatt ikke tapt på hjemmebane. Det store spørsmålet er om Sheffield Wednesday klarer stanse den sterke angrepsrekken til West Brom. Jeg blir ikke overrasket dersom uglene får med seg poeng fra serielederen i dette oppgjøret, ettersom de er mer enn gode nok til å skape trøbbel for dette West Brom-laget. Likevel synes jeg hjemmeseier er det beste tipset her. 

Tips: Hjemmeseier (1.90  @ Coolbet)


 

Middlesbrough – Hull City (SPILLES SØNDAG)
Kampstart: 13.00
Skader og Suspensjoner: Kommer..

Britt Assombalonga sørget for at Middlesbrough tok med seg et sterkt poeng borte mot Queens Park Rangers forrige runde. Middlesbrough har dog havnet i en situasjon hvor uavgjort ikke betyr alt for mye, det er nemlig seiere de trenger nå. Jonathan Woodgate kjenner nok at det brenner under føttene etter at Boro ikke har vunnet noen av sine ni siste kamper i serien. Boro skulle spille offensiv og herlig fotball under Woodgates ledelse, men istedenfor har det blitt mageplask. Nå ligger Boro på nedrykksplass med ett poeng opp til trygg grunn. Hjemme på Riverside Stadium har de 2-2-3 denne sesongen, men på deres åtte hjemmekamper har de bare scoret fem mål. Hull City ble hardt straffet av sin tidligere spiller da Jake Livermore og hans West Bromwich Albion ble for sterke hjemme på KCOM Stadium forrige runde. Hull tapte kampen 0-1, og dermed ble det satt en stopp for seiersrekken. Tigrene hadde nemlig vunnet sine tre siste kamper i serien, og det hadde de gjort mot meget habil motstand. Grant McCann har klart å utnytte Kamil Grosicki og Jarrod Bowen på klok vis, og på den måten har Hull vært en trussel for alle lag de møter i Championship. Nå er Hull på en 12. plass med 22 poeng, og på bortebane har de 3-2-2 denne sesongen.

Boros siste kamper:
QPR – Boro 2-2 (Assombalonga x2)
Derby – Boro 2-0
Boro – Fulham 0-0
Huddersfield – Boro 0-0
Boro – West Brom 0-1

Hulls siste kamper:
Hull – West Brom 0-1
Fulham – Hull 0-3 (Eaves, Bowler, Bowen)
Hull – Derby 2-0 (Bowen x2)
Forest – Hull 1-2 (Bowen, Magennis)
Hull – QPR 2-3 (Magennis, Bowen)

Vurdering: Middlesbrough er en av de store skuffelsene denne sesongen. De får rett og slett ikke ting til å stemme. Her skal de forsøke å ta en viktig seier hjemme mot et bra Hull City-lag. Jeg ser for meg et kampbilde som vil passe bortelaget perfekt. Gjennom sine kontringssterke spillere tror jeg de vil dra i land seieren på en lignende måte som det de gjorde mot Luton Town og Fulham.

Tips: Borteseier (2.80 @ Coolbet)

About The Author

Leave a Reply