Skrevet av: Eirik Aase

 

Charlton Athletic – Hull City
Kampstart: 20.45
TV-kanal: Viasport 2

Skader og Suspensjoner: Vertene har fortsatt en lang og vond skadeliste som inneholder navn som Josh Cullen, Beram Kayal, Jake Forster-Caskey, Sam Field, George Lapslie og Lewis Page. Gjestene melder ikke om noen nye skader siden sist ifølge BBC.

Charlton Athletic fikk det ikke enkelt hjemme mot Huddersfield Town tirsdag kveld, men så likevel ut til å sikre seg ett poeng. Det ene poenget endte opp med å forsvinne ut stadionporten på overtid da The Terriers satte inn det som viste seg å bli kampens eneste scoring. Etter tapet mot Huddersfield har Charlton hele ni kamper på rad uten seier, hvor syv kampene har endt med tap. Dette har ført The Addicks helt ned til en 17. plass med seks poeng til nedrykksplass. Hjemme på The Valley har Charlton 4-2-5 denne sesongen. Hull City leverte en bra forestilling borte mot Leeds United tirsdag kveld, men tapte likevel 0-2 til slutt. Tap i sesongens kanskje vanskeligste bortekamp er dog ingenting å henge med hodet for, og Hull har vist mye bra de siste månedene som supporterne kan glede seg over. Foran helgens runde ligger tigrene på en 14. plass med 29 poeng, og på bortebane har de 3-3-4. Både Fulham og Nottingham Forest er blant lagene Hull har slått på fremmed gress.

Charltons siste kamper:
Charlton – Huddersfield 0-1
Boro – Charlton 1-0
Charlton – Sheff Wed 1-3 (Bonne)
Luton – Charlton 2-1 (Leko)
Charlton – Cardiff 2-2 (Gallagher, Leko)

Hulls siste kamper:
Leeds – Hull 2-0
Hull – Stoke 2-1 (Bowen x2)
Barnsley – Hull 3-1 (Lewis-Potter)
Hull – Preston 4-0 (Bowen x2, Magennis, Grosicki)
Boro – Hull 2-2 (Bowen x2)

Vurdering: Charlton Athletic i fryktelig form, mens Hull City har hatt litt varierende resultater den siste tiden. Hull har et høyt toppnivå, og har samtidig spillere som kan rive i stykker et hvilket som helst lag i denne divisjonen. Med sin raske kontringsfotball, samt formsterke Jarrod Bowen, tror jeg tigrene har en god mulighet til å sikre seg tre poeng her. Derfor markerer jeg for borteseier. 

Tips: Borteseier (2.18 @ Coolbet)

About The Author

Leave a Reply