Skrevet av: Eirik Aase

 

 

Fulham – Brentford
Kampstart: 20.45
TV-kanal: Viasport 2

Skader og Suspensjoner: Joe Bryan, Terence Kongolo og Alfie Mawson er ute hos vertene. Gjestene ser ut til å mangle Pontus Jansson, Kamo Mokotjo og Mathias Jensen til denne kampen.

Det er klart for et herlig London-derby når de to naboene Fulham og Brentford møtes på Craven Cottage fredag kveld. Begge klubbene jakter på opprykk til Premier League, men i skrivende stund er det mye som tyder på at de kan ende opp med å spille playoff senere i vår. Fulham spilte uavgjort borte mot Bristol City sist, og dermed har de nå fått en luke på seks poeng opp til direkte opprykksplass. Ned til syvendeplassen som ikke gir playoff, skiller det nå ni poeng. Fulham har bare tapt én av sine ti siste kamper i serien, og hjemme langs elvebredden i London har hvittrøyene 12-2-5. Dette gjør Fulham til ligaens sterkeste hjemmelag i Championship for øyeblikket. Brentford hadde nylig fem kamper på rad uten seier i serien, men forrige runde løsnet det skikkelig for The Bees. Verken Ollie Watkins eller Said Benrahma fant nettmaskene hjemme mot Sheffield Wednesday, men likevel vant de hele 5-0. Seieren førte Brentford opp på 60 poeng, og opp til lørdagens motstander skiller det fire poeng. Avstanden til direkte opprykk er med andre ord fryktelig stor, mens det er fem poeng ned til syvendeplass. På bortebane har The Bees 7-4-8 denne sesongen, men Brentford har faktisk ikke tapt noen av sine fire siste bortekamper mot Fulham. 

Fulhams siste kamper:
Bristol City – Fulham 1-1 (Cairney)
Fulham – Preston 2-0 (Selvmål, Kamara)
Fulham – Swansea 1-0 (Mitrovic)
Derby – Fulham 1-1 (Mitrovic)
Fulham – Barnsley 0-3

Brentfords siste kamper:
Brentford – Sheff Wed 5-0 (Marcondes, DaSilva x2, Mbuemo, Fosu)
Cardiff – Brentford 2-2 (Racic, Mbuemo)
Luton – Brentford 2-1 (Watkins)
Brentford – Blackburn 2-2 (Benrahma, Watkins)
Birmingham – Brentford 1-1 (Pinnock)

Vurdering: For et latterlig bra fyrverkeri av en fotballkamp dette blir! To offensive lag som begge trenger en seier for å holde liv i håpet om direkte opprykk. Her forventer jeg fullt kjør fra start. Hvem som vinner? Umulig å si. De tre siste innbyrdes på Craven Cottage har endt uavgjort, og jeg blir ikke overrasket dersom nummer fire kommer her. Skal vi si 1-1?

Tips: Uavgjort (3.27 @ Coolbet)

About The Author

Leave a Reply