Vinn penger og valgfri Championship-drakt!

 

Er du bedre enn Chris Hughton, Aitor Karanka og Uwe Rösler? Nå er det på tide å vise frem dine ferdigheter. Sammen med Fantasybet arrangerer Championship Norge en konkurranse hvor du kan stikke av med litt penger og en valgfri fotballdrakt til et av lagene i Championship.

Er du ikke kjent med Fantasy-konseptet? Det hele går ut på at du skal sette opp et lag med spillere fra de forskjellige klubbene i Championship. Man skal ha 11 utespillere og 3 innbyttere, og man kan ikke ha mer enn 3 spillere fra et lag.

Når man har satt opp et lag, gjelder det å få sikret seg flest poeng. Poeng blir gitt etter statistiske kriterier fra kampene som spilles i virkeligheten. Det vil si at alt fra mål, målgivende pasning, baklengsmål, gule kort og røde kort påvirker hvor mange poeng du får. Dersom en målvakt eller forsvarsspiller unngår baklengsmål, vil han sikre seg en del poeng. Dersom en angrepsspiller finner nettmaskene vil det skaffe en del poeng.

Viktig! Den store forskjellen fra vanlig fantasyspill er at dette spillet går på rundebasis. Det vil si at man må lage et helt nytt lag for hver runde, og man tar ikke med seg poeng fra en runde til en ny runde. Det betyr at man vil få blanke ark etter en elendig runde.

 

Full oversikt over spilleregler finner du her. 

 

Under bildet kan du lese mer om hvordan du deltar…

Slik ser det ut når du setter opp ditt lag. Du får £100m å handle spillere for.

Slik ser det ut når du setter opp ditt lag. Du får £100m å handle spillere for.

 

Det er helt gratis å delta på dette Fantasy-spillet. Det eneste man trenger å gjøre er å registrere seg hos Fantasybet og følge Championship Norge på Twitter eller Facebook.

Når du har gjort det, blir du med i ligaen som heter “ChampionshipNorge.com”

Der vil ukesvinneren stikke av med £20, mens den manageren som oppnår høyest poengsum i løpet av måneden vil sikre seg en valgfri drakt fra et lag i Championship.

 

Lykke til, og velg dine spillere med omhu.

About The Author

Leave a Reply