Skrevet av: Eirik Aase

 

Charlton Athletic – Fulham
Kampstart: 13.00
Skader og Suspensjoner: Vertene får tilbake Alou Diarra fra suspensjon. Hos gjestene er Tom Cairney suspendert, mens Matt Smith og Scott Parker er ute med skade. 

Charlton Athletic fikk en fantastisk start på sesongen med fire kamper på rad uten tap, og det virket som om Guy Luzon hadde klart å holde den fantastisk formen fra vårsesongen vedlike gjennom en lang sommer. Nå ser det derimot ut som om flyten er borte, og foran søndagens kamp har Charlton fem kamper på rad uten seier, og hele fire av disse har endt med tap. Dersom man tar med cupexiten mot Crystal Palace i beregningen, har The Addicks nå fire tap på rad. Denne elendige formen har ført Charlton ned på en 18.plass på tabellen med 9 poeng. Det skiller nå bare to poeng ned til tabelljumbo Bristol City. Hjemme på The Valley har Charlton 2-1-1 denne sesongen, hvor tapet kom mot Huddersfield Town i forrige hjemmekamp.

Charltons siste kamper:
Cardiff – Charlton 2-1 (Ahaerlane-Grant)
Crystal Palace – Charlton 4-1 (Sarr)
Blackburn – Charlton 3-0
Charlton – Huddersfield 1-2 (Sarr)
Charlton – Rotherham 1-1 (Bauer)

Jeg har kritisert Kit Symons i 90% av alle mine forhåndsvurderinger foran Fulham sine kamper, men foran forrige kamp valgte jeg å fokusere på Fulhams fantastiske prestasjoner i derbyet mot Queens Park Rangers for en ukes tid siden. Fulham vant hele 4-0 mot QPR og viste frem herlig angrepsfotball. Det var nesten som om jeg måtte gni meg i øynene flere ganger under kampen, ettersom jeg hele tiden forventet at Fulham skulle rote det til for seg selv. Det skjedde aldri mot QPR, men noen dager senere skjedde det mot Wolverhampton Wanderers hjemme på Craven Cottage. Tom Cairney ble utvist i første omgang mot ulvene, og det utnyttet gjestene på best mulig vis. Wolves gikk i strupen på Fulham etter en målløs første omgang, og ga seg ikke før de hadde satt tre baller i nettmaskene bak Andy Lonergan. På grunn av dette skuffende tapet blir det interessant å se hvordan Fulham slår tilbake når de nå skal ut i et nytt London-derby. Foran denne kampen ligger Fulham på en 15. plass med 11 poeng, og har dermed to poeng ned til søndagens motstander. På bortebane har Fulham 1-1-2 denne sesongen, hvor seieren kom mot Rotherham United.

Fulhams siste kamper:
Fulham – Wolves 0-3
Fulham – QPR 4-0 (McCormack x2, Pringle, Dembele)
Sheff Wed – Fulham 3-2 (O´Hara, Cairney)
Fulham – Blackburn 2-1 (Dembele, McCormack)
Rotherham – Fulham 1-3 (Pringle, McCormack, Woodrow)

Vurdering: Åpen kamp som kan vippe de fleste veier. Charlton startet sterkt, men har dabbet av i det siste. Var uheldig i de to siste hjemmekampene, men jeg føler meg sikker på at de kommer til å skape en del sjanser her. Fulham kan fort varte opp med en ny fantastisk seier, men de kan like så greit ende opp med å kløne det til. Det er med andre ord umulig å spå hvordan dette kommer til å utarte seg, men magefølelsen min heller mot hjemmeseier.

Tips: H

About The Author

Leave a Reply