Skrevet av: Eirik Aase

 

Middlesbrough – Wolverhampton Wanderers
Kampstart: 20.45
Skader og Suspensjoner: Kommer..

Selvtilliten var tilbake. Boro hadde kommet seg ut av det mørke hullet. Det var ordene til flere av Boro-spillerne etter den sterke 2-0 seieren borte mot Fulham forrige helg, men på tirsdag kom det en ny nedtur for rødtrøyene. Boro tok turen til Lancashire for å møte Blackburn Rovers, og måtte reise hjem igjen uten poeng. Teesside-klubben tapte 1-2 i den kampen, og hovedtrener Aitor Karanka var sjokkert over at et Blackburn-lag som hadde spilt massevis av kamper den siste tiden, både var friskere og ville mest i en kamp mot et Boro-lag som jakter opprykk. Nå må Boro samle krefter igjen foran fredagens batalje mot Wolves, for alt annet enn seier vil gi et skikkelig knekk i selvtilliten. Foran denne kampen ligger Boro på en tredjeplass med 54 poeng, men både Burnley og Hull City ligger like foran Karanka & Co på tabellen. Hjemme på Riverside Stadium har Boro 11-3-2 denne sesongen, og bare fem(!) baklengsmål.

Middlesbroughs siste kamper:
Blackburn – Boro 2-1 (Forshaw)
Fulham – Boro 0-2 (Adomah, Leadbitter)
Boro – Cardiff 3-1 (Ramirez, Selvmål, Nugent)
Leeds – Boro 0-0
MK Dons – Boro 1-1 (Rhodes)

Wolverhampton Wanderers hadde syv kamper på rad uten seier før Derby County kom på besøk på lørdag, og nok en gang ble jeg dermed nødt til å diskutere Wolves-sjef Kenny Jacketts jobbsikkerhet. Jeg nevnte nok en gang at jeg mener Wolves ville hatt best av et managerbytte, og akkurat som tidligere i sesongen klarte dermed Wolves plutselig trylle frem en seier igjen. Ulvene vant imponerende 2-1 mot Derby County, og utrolig nok var det George Saville som scoret begge målene. Nå gjelder det å bygge videre på den imponerende seieren med en bra prestasjon mot et sterkt Boro-lag på lørdag. Wolves innehar nå en 13. plass med 43 poeng. På bortebane har de 6-4-7 denne sesongen, og ingen av de fire siste på fremmed gress har endt med seier.

Wolves siste kamper:
Wolves – Derby 2-1 (Saville x2)
Brentford – Wolves 3-0
Huddersfield – Wolves 1-0 (Wells)
Wolves – Preston 1-2 (Mason)
Reading – Wolves 0-0

Vurdering:  Boro er favoritter og får også mitt tips. Oddsen er likevel alt annet enn imponerende.

Tips: H (1.55 @ Nordicbet)

About The Author

Leave a Reply