For syvende år på rad gjør jeg et forsøk på å tippe hvordan Championship kommer til å ende denne sesongen. Det er selvsagt en så og si umulig oppgave, spesielt med tanke på hvor lenge det er igjen til overgangsvinduet stenger. Uansett er ikke selve tipset det viktigste, men heller presentasjonen av lagene. Jeg håper nemlig at dere gjennom disse tabelltipsene blir bedre kjent med lagene som skal kjempe i verdens herligste liga denne sesongen.

To nye lag vil bli presentert for hver dag som går frem til sesongstart. Det betyr at de to første lagene blir presentert mandag 23. juli, før de to siste lagene blir presentert fredag 4. august. Jeg starter med laget som jeg tror havner på jumboplass og jobber meg opp til laget som blir plassert på tabelltopp.

1.plass: Stoke City
2.plass: Middlesbrough
————————-
3.plass: Nottingham Forest
4.plass: Derby County
5.plass: Leeds United
6.plass: Preston North End
————————-
7.plass: West Bromwich Albion
8.plass: Swansea City
9.plass: Brentford
10.plass: Norwich City
11.plass: Aston Villa
12.plass: Sheffield United
13.plass: Birmingham City
14.plass: Sheffield Wednesday
15.plass: Wigan Athletic
16.plass: Bristol City
17.plass: Millwall
18.plass: Ipswich Town
19.plass: Blackburn Rovers
20.plass: Reading
21.plass: Hull City
————————
22.plass: Queens Park Rangers
23.plass: Bolton Wanderers
24.plass: Rotherham United

About The Author

Leave a Reply