For sjette år på rad gjør jeg et forsøk på å tippe hvordan Championship kommer til å ende denne sesongen. Det er selvsagt en så og si umulig oppgave, spesielt med tanke på hvor lenge det er igjen til overgangsvinduet stenger. Uansett er ikke selve tipset det viktigste, men heller presentasjonen av lagene. Jeg håper nemlig at dere gjennom disse tabelltipsene blir bedre kjent med lagene som skal kjempe i verdens herligste liga denne sesongen.

To nye lag vil bli presentert for hver dag som går frem til sesongstart. Det betyr at de to første lagene blir presentert mandag 24. juli, før de to siste lagene blir presentert fredag 5. august. Jeg starter med laget som jeg tror havner på jumboplass og jobber meg opp til laget som blir plassert på tabelltopp.

1.plass: Fulham
2.plass: Middlesbrough
————————-
3.plass: Wolverhampton Wanderers
4.plass: Norwich City
5.plass: Sheffield Wednesday
6.plass: Aston Villa
————————-
7.plass: Derby County
8.plass: Brentford
9.plass: Leeds United
10.plass: Preston North End
11.plass: Sunderland
12.plass: Hull City
13.plass: Cardiff City
14.plass: Reading
15.plass: Birmingham City
16.plass: Sheffield United
17.plass: Nottingham Forest
18.plass: Ipswich Town
19.plass: Bolton Wanderers
20.plass: Queens Park Rangers
21.plass: Bristol City
————————
22.plass: Barnsley
23.plass: Millwall
24.plass: Burton Albion

About The Author

Leave a Reply