For femte år på rad gjør jeg et forsøk på å tippe hvordan Championship kommer til å ende denne sesongen. Det er selvsagt en så og si umulig oppgave, spesielt med tanke på hvor lenge det er igjen til overgangsvinduet stenger. Uansett er ikke selve tipset det viktigste, men heller presentasjonen av lagene. Jeg håper nemlig at dere gjennom disse tabelltipsene blir bedre kjent med lagene som skal kjempe i verdens herligste liga denne sesongen.

Forrige sesong ble to og to lag presentert hver dag frem til sesongen startet. Dette året er det tilbake til ett lag for hver dag frem til sesongstart. Det betyr at det første tipset kommer allerede 13.juli, og deretter vil det bli presentert et nytt lag for hver dag frem til sesongstart 6.august.

1.plass: Newcastle United
2.plass: Norwich City
————————-
3.plass: Sheffield Wednesday
4.plass: Aston Villa
5.plass: Derby County
6.plass: Brentford
————————-
7.plass: Brighton & Hove Albion
8.plass: Wolverhampton Wanderers
9.plass: Huddersfield Town
10.plass: Queens Park Rangers
11.plass: Nottingham Forest
12.plass: Leeds United
13.plass: Birmingham City
14.plass: Fulham
15.plass: Ipswich Town
16.plass: Reading
17.plass: Cardiff City
18.plass: Bristol City
19.plass: Wigan Athletic
20.plass: Blackburn Rovers
21.plass: Preston North End
————————
22.plass: Rotherham United
23.plass: Barnsley
24.plass: Burton Albion

About The Author

Leave a Reply