For åttende år på rad gjør jeg et forsøk på å tippe hvordan Championship kommer til å ende denne sesongen. Det er selvsagt en så og si umulig oppgave, spesielt med tanke på hvor lenge det er igjen til overgangsvinduet stenger. Uansett er ikke selve tipset det viktigste, men heller presentasjonen av lagene. Jeg håper nemlig at dere gjennom disse tabelltipsene blir bedre kjent med lagene som skal kjempe i verdens herligste liga denne sesongen.

To nye lag vil bli presentert for hver dag som går frem til sesongstart. Det betyr at de to første lagene blir presentert mandag 22. juli, før de to siste lagene blir presentert fredag 3. august. Jeg starter med laget som jeg tror havner på jumboplass og jobber meg opp til laget som blir plassert på tabelltopp.

1.plass: Leeds United
2.plass: Fulham
————————-
3.plass: Stoke City
4.plass: Cardiff City
5.plass: Brentford
6.plass: Bristol City
————————-
7.plass: West Bromwich Albion
8.plass: Nottingham Forest
9.plass: Huddersfield Town
10.plass: Derby County
11.plass: Preston North End
12.plass: Middlesbrough
13.plass: Swansea City
14.plass: Blackburn Rovers
15.plass: Sheffield Wednesday
16.plass: Barnsley
17.plass: Millwall
18.plass: Wigan Athletic
19.plass: Hull City
20.plass: Birmingham City
21.plass: Luton Town
————————
22.plass: Queens Park Rangers
23.plass: Reading
24.plass: Charlton Athletic

About The Author

Leave a Reply