Bristol City har flere sesonger gitt oss en del pene drakter. Forrige sesong fikk de terningkast 4 av meg, og det var noe dere lesere var enige i. Noe av det mest spesielle med Citys drakter er at de blir laget av det lokale firmaet Bristol Sports. Et firma som faktisk eier Bristol City. En litt utradisjonell måte å gjøre det på i dagens fotball.

bristolcityshirt

Vurdering: Selv om jeg liker godt at Bristol City velger å gjøre det lokalt, har det dessverre ikke vært noen suksess denne sesongen. De har heldigvis klart å holde seg til bare rødt og hvitt, men designet er ikke bra. Unødvendige detaljer i toppen av drakten, samt på sidene, gir et dårlig førsteinntrykk. Kraven får drakten til å se ut som en t-skjorte som brukes til trening. Alt i alt ser drakten litt billig ut.

Visste du at – Da Bristol City brukte svart farge på drakten i 2012/13 sesongen, var det første gang i klubbens historie at det ble gjort. Tidligere hadde svart bare blitt brukt på små detaljer på drakten.

Terningkast: 2

Ønsker du å kjøpe denne drakten? Sjekk Bristol Citys offisielle supporterbutikk her.

Hvilket terningkast ville du gitt Bristol Citys nye hjemmedrakt?

View Results

Loading ... Loading ...

About The Author

Leave a Reply