Barnsley er et lag jeg ofte har store forventninger til når det kommer til drakter. I sesongen 2012/13 gjennomførte jeg min første draktkåring, og da var det Barnsley som stakk av med seieren med en lekker drakt laget av Nike. Nå er det Puma som er draktleverandør, og den nye hjemmedrakten ble faktisk tatt i bruk da Barnsley sikret opprykk til Championship på Wembley.

barnsleyshirt

Vurdering: Enkel og grei drakt fra Barnsley. Ingen spenstige detaljer. Sponsorlogoen er i samme farge som de andre logoene, og ødelegger ikke drakten. Dessverre synes jeg den kjedelige kraven trekker en del ned og får meg til å føle at dette bare er en t-skjorte som blir brukt til trening. For meg er dette en drakt som hører hjemme midt på treet. Jeg ender til slutt opp med terningkast 3.

Visste du at – Helt i starten av Barnsleys historie brukte de blå og hvite drakter med vertikale striper, akkurat slik som Sheffield Wednesday.

Terningkast: 3

Ønsker du å kjøpe denne drakten? Sjekk Barnsleys offisielle supporterbutikk her.

Hvilket terningkast ville du gitt Barnsleys nye hjemmedrakt?

View Results

Loading ... Loading ...

About The Author

Leave a Reply