Forrige sesong leverte Birmingham City en artig jubileumsdrakt som skulle være en moderne variasjon av Small Heath Alliance 1875-drakt. I drakten var det trykket navn på supportere som hadde kjøpt en spesiell draktpakke. Foran denne sesongen har man gått over fra Carbrini til Adidas.

birminghamdrakt

Vurdering: Det er alltid spennende å se hva slags drakter man får servert når klubber skifter draktleverandør. I dette tilfellet kan Birmingham-fansen være meget fornøyde. Drakten er rett og slett vakker. Fargene fungerer perfekt med hverandre, og logoene passer fint inn på drakten. De hvite stripene på siden av drakten redder drakten fra å være kjedelig. Kraven er ikke spesiell, men akkurat nok til å være godkjent. Det eneste som kan trekke ned her er at dette er en type drakt som de fleste Adidas-klubber bruker denne sesongen, men det velger jeg å ikke legge vekt på.

Visste du at – Man må tilbake til 1982 for å finne forrige gang Birmingham City brukte Adidas.

Terningkast: 6

Ønsker du å kjøpe denne drakten? Sjekk Birmingham Citys offisielle supporterbutikk her.

Hvilket terningkast ville du gitt Birmingham Citys nye hjemmedrakt?

View Results

Loading ... Loading ...

About The Author

Leave a Reply