Det har vært mye uro i Blackburn Rovers de siste sesongene, men på draktfronten har de som regel levert brukbare design. Spesielt i 2012/13 og 2013/14 var det høy kvalitet over deres drakter. Denne sesongen har man gått tilbake til Umbro etter et par sesonger med Nike.

roversdrakt

Vurdering: Det er vanskelig å være særlig kreativ når man skal lage drakter for Blackburn Rovers. Drakten skal ha blå og hvite halvdeler, mens fargen på armene skal være forskjellig. Denne sesongen har man forsøkt å legge til noen røde detaljer nederst på armene og ved kraven. For meg blir det litt rotete at man bare har rødt ved deler av kraven og armene. Samtidig synes jeg sponsorlogoen ødelegger en del. Verken svart eller gult passer helt inn, men spesielt gulfargen trekker veldig ned. Derfor ender jeg opp med at dette er en helt ok drakt.

Visste du at – Blackburn Rovers har hatt Umbro som draktleverandør både fra 1974 til 1981, samt fra 2007 til 2013.

Terningkast: 3

Ønsker du å kjøpe denne drakten? Sjekk Blackburn Rovers offisielle supporterbutikk her.

Hvilket terningkast ville du gitt Blackburn Rovers nye hjemmedrakt?

View Results

Loading ... Loading ...

About The Author

Leave a Reply