Etter at eier Vincent Tan gjennomførte et lite populært fargebytte på hjemmedraktene for et par sesonger siden, må jeg si at det er like deilig hver gang jeg får se Cardiff City presentere en ny blå hjemmedrakt.

cardiffshirt

Vurdering: Denne sesongen har waliserne hatt fokuset på at drakten skal være enkel og ren. Det er ingen fæle detaljer på drakten, og logoen passer fint til hverandre. Den lille gule sola på sponsorlogoen ødelegger litt, men ikke mye. Man får litt treningsdrakt følelse av årets Cardiff-drakt, men likevel liker jeg den veldig godt. Den når ikke helt til topps, men stopper opp på en solid femmer.

Visste du at – Fra 2012 til desember 2014 brukte Cardiff City røde hjemmedrakter.

Terningkast: 5

Ønsker du å kjøpe denne drakten? Sjekk Cardiff Citys offisielle supporterbutikk her.

Hvilket terningkast ville du gitt Cardiffs nye hjemmedrakt?

View Results

Loading ... Loading ...

About The Author

Leave a Reply