Med David Wagner på plass i Huddersfield er det knyttet store forventninger til hva The Terriers kan finne på denne sesongen. Dette har blant annet ført til at salget av de nye draktene har gått bra.

huddersfieldshirt

Vurdering: Førsteinntrykket av årets Huddersfield-drakt er ikke det beste. Siden den vakre drakten de brukte i opprykkssesongen 2011/12 har det kommet en del spesielle varianter fra The Terriers. Det først jeg vil sette fingeren på ved årets drakt er den store hvite stripen som går horisontalt over drakten for å lage plass til sponsorlogoen. Det andre er de brede stripene som går litt ut til siden på toppen av drakten. Ingen av disse tingene synes jeg er pene, og ødelegger drakten for meg. Hvorfor ikke bare kjøre flere tynne striper? Alt i alt en skuffende drakt fra Huddersfield Town.

Visste du at – Fra 1975 til 1977 hadde Huddersfield Town helblå drakter.

Terningkast: 2

Ønsker du å kjøpe denne drakten? Sjekk Huddersfield Towns offisielle supporterbutikk her.

Hvilket terningkast ville du gitt Huddersfields drakt?

View Results

Loading ... Loading ...

About The Author

Leave a Reply