Newcastle United er nede i Championship igjen, og de har store planer om å gjøre besøket så kortvarig som mulig.

newcastleshirt

Vurdering: En enkel og grei drakt fra Newcastle United. Puma er draktleverandør, og da kan man aldri vite hva man får servert. Puma-logoen, litt av kraven og noen detaljer på armene er i gullfarge. Dette synes jeg passer fint inn på drakten. Stripene har man ikke gjort noe spesielt med, og akkurat slik synes jeg det skal være. Kraven er fin og stjeler ikke for mye oppmerksomhet. Det eneste som trekker ned på drakten er den hvite horisontale stripen midt på drakten, samt den store sponsorlogoen. At det er Wonga som er sponsor gjør ikke saken bedre, men det skal jeg ikke gi trekk på her. Jeg vil likevel nevne at man slipper sponsorlogo på draktene i barnestørrelse. Disse to siste punktene gjør at jeg havner på en firer på årets Newcastle-drakt.

Visste du at – Newcastle United begynte å bruke klubblogoen sin på drakten i 1969.

Terningkast: 4

Ønsker du å kjøpe denne drakten? Sjekk Newcastle Uniteds offisielle supporterbutikk her.

Hvilket terningkast ville du gitt Newcastle Uniteds nye hjemmedrakt?

View Results

Loading ... Loading ...

About The Author

Leave a Reply