Derby County har misset på opprykk i flere sesonger på rad, og i vår ble det en ny nedtur da de røk i play-off semifinalen. I år får de en ny mulighet, og til den anledning har de kommet med en ny hjemmedrakt.

derbydrakt

Vurdering: Det er mye lovende ved årets Derby-drakt, men samtidig er det dessverre en del ting som trekker ned. Det fine med drakten er at den er stilren uten for mange detaljer, men dessverre blir den litt kjedelig. De svarte detaljene kombinert med kraven, får drakten til å se ut som en blanding av pique-skjorte og treningsdrakt. Det verste er likevel den fryktelige sponsorlogoen. Ikke bare står det “Just Eat” som er en parodi i seg selv, men enda verre er størrelsen og fargen på logoen. Her burde Derby satt ned foten og sagt at fargen skulle vært svart. Disse tingene gjør at jeg ikke klarer gå høyere enn en treer på terningen.

Visste du at – Forrige sesong hadde Derby County svarte strømper for første gang siden 1998/99. I år har de gått tilbake til hvite strømper.

Terningkast: 3

Ønsker du å kjøpe denne drakten? Sjekk Derby Countys offisielle supporterbutikk her.

Hvilket terningkast ville du gitt Derbys nye hjemmedrakt?

View Results

Loading ... Loading ...

About The Author

Leave a Reply