Ipswich Town har levert mye bra og mye rart på draktfronten de siste sesongene. I år har de kommet frem med en Adidas-drakt som skiller seg klart ut fra mange av de andre draktene som Adidas lager denne sesongen.

ipswichdrakt

Vurdering: Fin drakt fra de blå fra Suffolk. Hvite armer og enkle fine detaljer preger drakten. Ven som går over brystet gjorde meg litt usikker i starten, men etter hvert har jeg begynt å like den. Den store sponsorlogoen trekker litt ned, men alt i alt synes jeg traktorgutta har fått en flott drakt denne sesongen.

Visste du at – I tiden før og etter første verdenskrig hadde Ipswich blå og hvite vertikale striper på draktene. På samme måte som Sheffield Wednesday.

Terningkast: 5

Ønsker du å kjøpe denne drakten? Sjekk Ipswich Towns offisielle supporterbutikk her.

Hvilket terningkast ville du gitt Ipswich Towns nye hjemmedrakt?

View Results

Loading ... Loading ...

About The Author

Leave a Reply