Sheffield Wednesday var nær opprykk til Premier League i vår, men måtte bite i det sure eplet på Wembley. Nå satser de knallhardt på at det nå skal bli suksess for sultne Wednesday-supportere.

sheffwedshirt

Vurdering: Selv om bildet viser hjemme-, borte- og tredjedrakt, er det den blå drakten i midten som skal vurderes. Jeg er ikke imponert over det Sondico har produsert for Sheffield Wednesday denne sesongen. Stoffet gir meg litt 80-talls preg, mens kraven ikke er helt min smak. Artig med den nye logoen som jeg synes er bra, men alt i alt synes jeg drakten ser litt…billig ut. Jeg er heller ikke noe fan av at man har valgt å lage de hvite stripene så tynne som mulig. Hadde det ikke vært for at drakten er så ren med tanke på detaljer og sponsorlogo, ville dette blitt en toer. Nå havner den opp på en treer. Skulle jeg vurdert den vakre svarte bortedrakten ville jeg derimot vært nødt til å finne frem høyere tall på terningen.

Visste du at – Fra 1965 til 1972 hadde ikke uglene striper på hjemmedrakten. Den gangen var den blå med hvite armer.

Terningkast: 3

Ønsker du å kjøpe denne drakten? Sjekk Wednesdays offisielle supporterbutikk her.

Hvilket terningkast ville du gitt denne drakten?

View Results

Loading ... Loading ...

About The Author

Leave a Reply