I flere sesonger synes jeg Nottingham Forest har levert noen av de beste draktene i Championship, og spesielt 2011/12 modellen var i en helt egen klasse. Forrige sesong hadde de en jubileumsdrakt med gulldetaljer, men denne sesongen er det tilbake til normalen igjen for skogvokterne.

forestshirt

Vurdering: En helt grei fotballdrakt er det første som slår meg med årets Forest-drakt. Den har ikke detaljer som gjør at den skiller seg negativt ut, men den er heller ikke blant de peneste i klassen. Jeg er ikke helt fan av kraven, mens sponsorlogoen er litt for stor for min smak. Likevel flott at fargene på sponsorlogoen står i fin stil med resten av drakten. De horisontale røde stripene på drakten er kanskje ikke helt min smak, men jeg synes ikke de trekker ned denne drakten.

Visste du at – Fra 1973 til 1975 brukte Nottingham Forest svarte strømper. Siden den gang har de bare hatt røde strømper med enten svarte eller hvite detaljer.

Terningkast: 4

Ønsker du å kjøpe denne drakten? Sjekk Forests offisielle supporterbutikk her.

Hvilket terningkast ville du gitt denne drakten?

View Results

Loading ... Loading ...

About The Author

Leave a Reply