Forrige sesong leverte Leeds United kanskje det beste eksempelet på hvordan en fotballdrakt skal se ut. Den var ren, pen, enkel og nydelig. Kappa har dermed ikke hatt en lett jobb foran denne sesongen, men likevel har de kommet frem til et bra resultat.

leedsunitedshirt

Vurdering: Nok en gang har Kappa og Leeds United valgt å holde fokuset rettet mot at drakten skal være enkel og ren. Litt typisk italiensk med andre ord. I motsetning til fjorårets drakt har man denne gangen fått på plass en stor sponsorlogo på drakten. Denne trekker litt ned, men det faktum at fargen passer fint overens med resten av drakten redder den. Kraven er helt ok, og ellers ser den veldig fin ut. Drakten er helt i nærheten av toppkarakter, men den store sponsorlogoen på forsiden, og en mindre sponsorlogo på baksiden av drakten trekker ned slik at det blir en femmer.

Visste du at – Leeds United hadde både blå og gule drakter frem til 1960. I 1961 bestemte Don Revie at Leeds skulle bruke hvite drakter ettersom de skulle bli “The Real Madrid of Yorkshire”. Siden den gang har Leeds alltid hatt hvite hjemmedrakter.

Terningkast: 5

Ønsker du å kjøpe denne drakten? Sjekk Leeds Uniteds offisielle supporterbutikk her.

Hvilket terningkast ville du gitt Leeds Uniteds nye hjemmedrakt?

View Results

Loading ... Loading ...

About The Author

Leave a Reply