Man trenger bare se på draktleverandøren til Burton Albion for å forstå at de har klatret opp gjennom ligapyramiden de siste årene. Det er nemlig Tag som lager deres drakter.

burtondrakt

Vurdering: Jeg var faktisk tilstede på lanseringen av Burton Albions nye hjemmdrakt, men jeg ble ikke imponert. De siste sesongene har de hatt svarte og gule striper, og jeg hadde egentlig håpet på det samme denne sesongen. Istedenfor har man valgt å gå tilbake til en kjedelig helgul drakt. Det positive med denne drakten er at den er ren, samtidig som sponsorlogoen er i en farge som passer til drakten. Bortsett fra det har jeg lite bra å finne. Den minner litt om den typen drakt som lokale idrettslag bestiller fra en katalog når de skal ha de billigste draktene som er mulig å oppdrive.

Visste du at – Burton Albion har variert mellom stripede og ensfargede drakter hyppig gjennom hele klubbens historie.

Terningkast: 2

Ønsker du å kjøpe denne drakten? Sjekk Burton Albions offisielle supporterbutikk her.

Hvilket terningkast ville du gitt denne drakten?

View Results

Loading ... Loading ...

About The Author

Leave a Reply