Etter to sesonger med samme drakt, har Brighton & Hove Albion lansert et nytt design foran den kommende sesongen. For tredje år på rad er det Nike som skal lage draktene.

brightonshirt

Vurdering: Enkelt og greit funker som regel fint. Det gjør det også i Brightons tilfelle. Jeg likte godt deres forrige drakt, men denne funker også. Man har valgt å holde seg unna fiffige detaljer, og det synes jeg er bra. Sponsorlogoen er ikke særlig fin og ser påklistret ut. Jeg synes heller ikke noe om den røde Nike-logoen. Det virker som om de bare har gjort den rød i et forsøk på å selge flere drakter, ettersom drakten ville sett lik ut som forrige drakt hvis logoen hadde vært svart. Denne drakten er midt på treet, men de to sistnevnte tingene trekker det hele ned til en treer.

Visste du at – Fra 1980 til 1987 hadde Brighton helblå drakter.

Terningkast: 3

Ønsker du å kjøpe denne drakten? Sjekk Brighton & Hove Albions offisielle supporterbutikk her.

Hvilket terningkast ville du gitt denne drakten?

View Results

Loading ... Loading ...

About The Author

Leave a Reply