Skrevet av: Eirik Aase

 

 

Queens Park Rangers – Brentford
Kampstart: 20:45
Skader og Suspensjoner: Jake Bidwell, Grant Hall og Jamie Mackie mangler hos vertene. Gjestene mangler Alan McCormack som er suspendert.

Etter en grei periode med to knepne seire og tre uavgjorte kamper, ble det dessverre for QPR en nedtur da de reiste til Yorkshire for å møte Sheffield Wednesday forrige runde. Uglene scoret ett mål i den kampen, men det var likevel nok til å slå et QPR-lag som ikke er enkle å bryne seg på når de kommer på besøk. Hjemme på Loftus Road har de derimot vært mer varierende i prestasjonene, og før 1-0 seieren over Bristol City i forrige hjemmekamp, hadde QPR spilt fem kamper på rad på eget gress uten seier. Nå ligger London-klubben på en 13. plass med 19 poeng. Jeg synes fortsatt at det virker litt spennende det Jimmy Floyd Hasselbaink holder på med på Loftus Road, og håper han får god tid til å prøve seg frem. Tålmodighet var for øvrig det ordet sportsdirektør Les Ferdinand hadde fokus på da han snakket med media om tingenes tilstand denne uken.

QPRs siste kamper:
Sheff Wed – QPR 1-0
QPR- Bristol City 1-0 (Sylla)
QPR- Reading 1-1 (Wszolek)
Fulham – QPR 1-2 (Washington, Sylla)
Burton – QPR 1-1 (Polter)

Fire seire og to uavgjort. Det var status etter seks kamper på eget gress før Barnsley kom på besøk i forrige serierunde. Et Barnsley-lag helt ute av form burde være grei skuring for Brentford, men det ble det helt klart ikke. The Tykes imponerte stort og tok tre sterke poeng, og dermed er Brentford nå oppe i fire kamper på rad uten seier. To av disse kampene har vært på hjemmebane, og de scoret ikke mål i noen av de kampene. Det virker som om noen har skrudd av knappen i angrep hos The Bees, og ofte ser det ut som om det rett og slett er effektiviteten det står på. Til fredagens kamp håper nok Bees-fansen at kontringsstyrken laget innehar skal kunne skape problemer mot et QPR-lag som ikke er komfortable med å styre kampene. Det blir spennende å se om det vil fungere, og om de da kan klemme til med sesongens andre borteseier. Deres eneste borteseier så langt i sesongen kom mot Brighton & Hove Albion. Foran kveldens runde ligger de på en 11.plass med like mange poeng som dagens hjemmelag.

Brentfords siste kamper:
Brentford – Barnsley 0-2
Derby – Brentford 0-0
Newcastle – Brentford 3-1 (Hogan)
Brentford – Wigan 0-0
Brentford – Reading 4-1 (Hogan, Clarke, Vibe, Colin)

Vurdering: QPR med et ørlite favorittstempel her, men jeg føler meg ikke trygg på at det blir hjemmeseier. Jeg klarer ikke stole helt på QPR når de spiller på eget gress, og føler ikke de har knekt den koden enda. Slike lokaloppgjør lever gjerne sine egne liv, og spesielt i slike TV-sendte kveldskamper. Jeg ser fint for meg Brentford skape trøbbel for vertene, men alt i alt tror jeg det blir svært jevnt. Jeg går derfor for uavgjort.

Tips: U (3.05 @ Nordicbet)

About The Author

Leave a Reply