Ingen jul uten talentkåring. Som vanlig vil julekalenderen være en kåring av de 24 største talentene i Championship. Eirik Aase (@eirikaase) vil presentere en ny spiller for hver dag frem til julaften. For å være en del av vurderingen må spilleren være født i 1995 eller senere. Spilleren må samtidig være eid av en av klubbene som spiller i Championship. Det vil si at lånespillere som for eksempel Tammy Abraham og Ryan Kent ikke er med i kåringen. Unntaket er dersom spilleren som er på lån, kommer fra en annen klubb i Championship. Kåringen fra forrige sesong kan du se her.

22.plass:
Navn:
 Aaron Tshibola
Alder: 21 år (02.01.1995)
Posisjon: Sentral midtbanespiller
Klubb: Aston Villa
Kamper/Mål i årets Championship: 6/1

For andre år på rad er Aaron Tshibola med i talentkåringen, men denne gangen har han falt ned et plasser på listen. Det er kanskje litt overraskende med tanke på at han har lagt bak seg et nytt år med Championship-erfaring, samtidig som han ble hentet for en forholdsvis høy sum til Aston Villa i sommer.

Tshibola hadde vært i Reading siden han var 13 år gammel, og fikk sitt gjennombrudd på Readings førstelag i Championship forrige sesong. Der imponerte han med utrettelig innsats, tøffe taklinger og herlig duellstyrke. Han viste seg frem som en solid ryddegutt på midtbanen til Reading, og ble derfor aktuell for flere andre klubber når sommeren kom.

Aston Villa trakk det lengste strået når det gjaldt Tshibolas signatur, men på Villa Park har han ikke kommet skikkelig i gang. Han har vist frem sin tøffe spillestil, men fortsatt synes jeg han har fryktelig mye å lære når det gjelder sine offensive ferdigheter. For et lag som har ambisjoner om å være med i toppen av tabellen kan han fort falle gjennom, men likevel er det såpass mye spennende ved denne midtbanekrigeren at han kommer med på listen på en 22. plass.

About The Author

Leave a Reply