Ingen jul uten talentkåring. Som vanlig vil julekalenderen være en kåring av de 24 største talentene i Championship. Eirik Aase (@eirikaase) vil presentere en ny spiller for hver dag frem til julaften. For å være en del av vurderingen må spilleren være født i 1995 eller senere. Spilleren må samtidig være eid av en av klubbene som spiller i Championship. Det vil si at lånespillere som for eksempel Tammy Abraham og Ryan Kent ikke er med i kåringen. Unntaket er dersom spilleren som er på lån, kommer fra en annen klubb i Championship. Kåringen fra forrige sesong kan du se her.

20.plass:
Navn:
 Rolando Aarons
Alder: 21 år (16.11.1995)
Posisjon: Ving
Klubb: Newcastle United
Kamper/Mål i årets Championship: 4/0

Noe av supportere av lag som rykker ned ofte pleier fokusere på like etter nedrykket er et faktum, er at man den kommende sesongen vil kunne få se mer av klubbens spennende talenter. Slik var det nok også for mange Newcastle United-supportere denne sommeren, og én av ungguttene de gledet seg til å få se mer av var Rolando Aarons. Den spennende vingen hadde fått vist seg frem i Premier League ved flere anledninger både i 2014/15 og 2015/16 sesongen, og kanskje kunne dette bli den sesongen hvor han endelig skulle få sitt store gjennombrudd.

Dessverre ser det ikke ut til å bli slik. Etter en litt skuffende start på sesongen med svake prestasjoner i kamper som Newcastle tapte, ble det rolig fra Aarons. Senere på høsten skjedde deretter det som ikke skulle skje, men som dessverre ikke kom som en overraskelse. Aarons pådro seg en ny alvorlig skade og går sannsynligvis glipp av hele årets sesong.

Nettopp skader har vært stikkordet for Aarons karriere så langt. Gang på gang har han blitt satt tilbake av skader, og man kan bare tenke seg hvor bra han kunne vært dersom han hadde klart å holde seg skadefri. Heldigvis virker han klar på at han ikke skal gi opp, og derfor får vi forhåpentligvis sett Aarons på gressmatten igjen i løpet av neste år. Ved det tidspunktet skal man ikke se bort fra at Newcastle United har rykket opp til Premier League igjen.

About The Author

Leave a Reply