Ingen jul uten talentkåring. Som vanlig vil julekalenderen være en kåring av de 24 største talentene i Championship. Eirik Aase (@eirikaase) vil presentere en ny spiller for hver dag frem til julaften. For å være en del av vurderingen må spilleren være født i 1995 eller senere. Spilleren må samtidig være eid av en av klubbene som spiller i Championship. Det vil si at lånespillere som for eksempel Tammy Abraham og Ryan Kent ikke er med i kåringen. Unntaket er dersom spilleren som er på lån, kommer fra en annen klubb i Championship. Kåringen fra forrige sesong kan du se her.

19.plass:
Navn:
 Rushian Hepburn-Murphy
Alder: 18 år (28.08.1998)
Posisjon: Spiss
Klubb: Aston Villa
Kamper/Mål i årets Championship: 1/0

Fire minutter er alt det har blitt på førstelaget i Championship for Rushian Hepburn-Murphy denne sesongen. Med nedrykk til Championship var det kanskje noen som trodde at den unge spissen ville få flere sjanser, men nå har det seg også slik at konkurransen på topp hos Villa er knalltøff med nye spillere som Ross McCormack og Jonathan Kodjia på plass. Likevel skal man ikke se bort fra at Hepburn-Murphy senere vil få enda flere muligheter. 18-åringen debuterte for Villa tilbake i 2015, og ble da den nest yngste spilleren til å spille for klubben. Han er født og oppvokst i Birmingham , har gått gradene i Villa-akademiet, og har samtidig flere ungdomslandskamper.

Med sine kjappe føtter, imponerende hurtighet og gode vendinger er han ikke enkel å møte for noen forsvarsspillere. Han er samtidig meget sterk og har gode avslutningsferdigheter. Med slike egenskaper vil det ikke overraske om han vil nå langt som fotballspiller, men kanskje ville et låneopphold hos en klubb i League One gjort underverker?

About The Author

Leave a Reply