Ingen jul uten talentkåring. Som vanlig vil julekalenderen være en kåring av de 24 største talentene i Championship. Eirik Aase (@eirikaase) vil presentere en ny spiller for hver dag frem til julaften. For å være en del av vurderingen må spilleren være født i 1995 eller senere. Spilleren må samtidig være eid av en av klubbene som spiller i Championship. Det vil si at lånespillere som for eksempel Tammy Abraham og Ryan Kent ikke er med i kåringen. Unntaket er dersom spilleren som er på lån, kommer fra en annen klubb i Championship. Kåringen fra forrige sesong kan du se her.

9. plass:
Navn:
 Adam Armstrong
Alder: 19 år (10.02.1997)
Posisjon: Spiss
Klubb: Newcastle United (På lån til Barnsley)
Kamper/Mål i årets Championship: 12/3

Forrige sesong var det spesielt én spiller de fleste la merke til i League One, og det var superspissen Adam Armstrong. Til tross for at han bare var 18 år gammel da han var på lån hos Coventry City, gjorde han ofte akkurat som han ville mot tøffe og sterke League One-forsvarsspillere. Selv om Coventry dabbet av utover sesongen, klarte Armstrong komme opp i 20 scoringer. Med sin gode hurtighet, herlige tekniske ferdigheter og fremragende avslutningsteknikk, hadde jeg store forventninger til Armstrong foran årets sesong.

Med Newcastle United nede i Championship hadde jeg et håp om at de nå ville satse skikkelig på Armstrong, men det ønsket fikk jeg ikke oppfylt. Den livslange Newcastle-supporteren ble nok en gang sendt ut på lån, men heldigvis bare til en annen Championship-klubb. Barnsley har allerede fått sett litt av det magiske Armstrong har å by på, som for eksempel da han vartet opp med en av sesongens vakreste scoringer i en kamp mot Preston North End. Armstrong har et lass av kamper for England på aldersbestemt nivå, og jeg blir ikke overrasket om han en dag spiller med tre løver på brystet på seniornivå også.

About The Author

Leave a Reply