Skrevet av: Eirik Aase

 

Queens Park Rangers – Aston Villa
Kampstart: 13.00
Skader og Suspensjoner: Steven Caulker og Jack Robinson er usikre hos vertene. Hos gjestene er Nathan Baker usikker.

Jimmy Floyd Hasselbaink ble skrotet etter en svak start sesongen, og den avgjørelsen var jeg noenlunde enig i. Mye av det Hasselbaink jobbet med hos QPR syntes jeg var bra, men mangelen på fremgang og plan i angrepsspillet på hjemmebane så ut til å ødelegge for entusiasmen fra hjemmefansen. Ian Holloway ble hentet inn som hans erstatter, og med den ansettelsen ble det i hvert fall en glød rundt klubben igjen. Da Norwich City ble slått i hans første kamp som QPR-sjef denne sesongen, var optimismen stor rundt Loftus Road. Dessverre har det bare blitt nedturer etter den kampen, og foran søndagens kamp har QPR fire strake tap. Jeg frykter veldig for hvordan fortsettelsen kommer til å bli, ettersom jeg ikke tror Holloway har det som trengs for å gjøre dette laget til et lag som kan være med på å kjempe om play-off. Mitt spørsmål er derfor hvor lenge Holloway blir sittende, og dessverre tror jeg ikke det trenger være lenge dersom han ikke plukker opp noen seire snart. Foran søndagens kamp har QPR bare et par poeng ned til nedrykk, mens de på hjemmebane har 3-3-5 denne sesongen. Tre av de fire siste kampene på Loftus Road har endt med seier for det gjestende laget.

QPRs siste kamper:
QPR – Derby 0-1
Rotherham – QPR 1-0
QPR – Wolves 1-2 (Lynch)
Ipswich – QPR 3-0
QPR – Norwich 2-1 (Polter, Washington)

I tiden like etter at Steve Bruce overtok som ny Aston Villa-sjef, hadde man nesten følelsen av at dette Villa-laget ikke kunne tape. De gikk fra kamp til kamp med en solid dose selvtillit som førte til at de fikk med seg poeng i bagasjen hver eneste runde. På de syv første kampene til Bruce ble det sterke 4-3-0, før det første nederlaget kom da de gjestet Elland Road for å møte Leeds United for noen uker siden. Etter tapet mot Leeds slo de tilbake med 1-0 seier mot Wigan Athletic, før det på tirsdag ble en ny nedtur da de møtte Norwich City på Carrow Road. Med to tap på de tre siste kampene blir det ekstra viktig for Villa å unngå tap i de kommende kampene. Foran søndagens kamp ligger villa plassert midt på tabellen, og fortsatt føler jeg meg trygg på at Villa kommer til å befinne seg på play-off ved sesongslutt. På bortebane har Villa 1-5-5, hvor den eneste borteseieren har kommet mot Reading. Bare to lag i Championship har færre borteseire enn Villa denne sesongen.

Villas siste kamper:
Norwich – Aston Villa 1-0
Aston Villa – Wigan 1-0 (Grealish)
Leeds – Aston Villa 2-0
Aston Villa – Cardiff 3-1 (Gestede, Adomah, Kodjia)
Brighton – Aston Villa 1-1 (Baker)

Vurdering: QPR i svak form for tiden. De står nå med fire strake tap. Her møter de et Aston Villa-lag som har tapt to av de tre siste, men dog mot sterk motstand. Jeg har stor tro på at motgangen fortsetter for QPR her, men er litt usikker på om det ender uavgjort eller om Villa tar samtlige poeng. Hvis jeg må velge ett utfall, blir det borteseier.

Tips: B (2.27 @ Nordicbet)

About The Author

Leave a Reply