Ingen jul uten talentkåring. Som vanlig vil julekalenderen være en kåring av de 24 største talentene i Championship. Eirik Aase (@eirikaase) vil presentere en ny spiller for hver dag frem til julaften. For å være en del av vurderingen må spilleren være født i 1995 eller senere. Spilleren må samtidig være eid av en av klubbene som spiller i Championship. Det vil si at lånespillere som for eksempel Tammy Abraham og Ryan Kent ikke er med i kåringen. Unntaket er dersom spilleren som er på lån, kommer fra en annen klubb i Championship. Kåringen fra forrige sesong kan du se her.

6. plass:
Navn:
 Teddy Bishop
Alder: 20 år (15.07.1996)
Posisjon: Midtbanespiller
Klubb: Ipswich Town
Kamper/Mål i årets Championship: 16/0

Teddy Bishop har vært i Ipswich helt siden han spilte for U8-laget til traktorguttene, og fikk sitt gjennombrudd på førstelaget i sesongen 2014/15. Han debuterte i august 2014, og ble raskt en viktig del av Ipswich-troppen. Bishop spilte totalt 33 kamper i i sin debutsesong, og stod for én scoring og fire målgivende pasninger.

Forrige sesong ødela skader det meste for den talentfulle unggutten. Bishop fikk bare fire kamper totalt gjennom hele sesongen, men har heldigvis vært friskere denne høsten. Han har fått 16 kamper i årets Championship-sesong, hvor ti av kampene har vært som innbytter. Dessverre har det ikke vært noen god sesong for Bishop, og i mine øyne er en av de viktigste grunnene til det at Bishop ikke blir brukt riktig i Mick McCarthys system.

Det som kjennetegner Bishop som spiller er hans forkjærlighet for ballen, samt sine herlige ferdigheter når han først får ballen i føttene. Han liker å være tilgjengelig hele tiden, og har hele tiden blikket rettet mot spillere på løp fremover på banen. Man kan gjerne se på han som en slags playmaker, og derfor er det nok mange som kunne tenkt seg at han hadde spilt under en annen manager enn Mick McCarthy. .

About The Author

Leave a Reply