Ingen jul uten talentkåring. Som vanlig vil julekalenderen være en kåring av de 24 største talentene i Championship. Eirik Aase (@eirikaase) vil presentere en ny spiller for hver dag frem til julaften. For å være en del av vurderingen må spilleren være født i 1995 eller senere. Spilleren må samtidig være eid av en av klubbene som spiller i Championship. Det vil si at lånespillere som for eksempel Tammy Abraham og Ryan Kent ikke er med i kåringen. Unntaket er dersom spilleren som er på lån, kommer fra en annen klubb i Championship. Kåringen fra forrige sesong kan du se her.

5. plass:
Navn:
 Jordan Graham
Alder: 21 år (05.03.1995)
Posisjon: Ving
Klubb: Wolverhampton Wanderers
Kamper/Mål i årets Championship: 0/0

Hadde Jordan Graham holdt seg skadefri og fortsatt i samme form som den han viste frem forrige sesong, ville han nok tronet øverst i denne kåringen. Wolverhampton Wanderers-vingen hadde blitt omtalt både av meg og flere andre i en god stund før han debuterte på ulvenes førstelag, men selv om jeg ofte omtalte han med gode ord, hadde jeg ikke trodd at han skulle være så god på ulvenes førstelag som det han faktisk var.

Graham fikk sitt gjennombrudd for ulvenes førstelag på slutten av høsten i fjor, og i løpet av de tolv kampene han spilte rakk han å gjøre seg bemerket for alle som følger Championship. Han rev i stykker forsvar og gjorde nesten som han selv ville. Det er sjeldent jeg har blitt mer begeistret av en enkeltspillers prestasjoner i Championship enn det Graham viste. Dessverre pådro han seg en alvorlig skade i en kamp mot Cardiff City i januar, og siden den gang har han ikke spilt fotball.

Forhåpentligvis vil Graham være tilbake på samme nivå som han var på før han ble skadet når han en dag returnerer. Da vil man igjen kunne se hans herlige dribleraid på Molineux.

About The Author

Leave a Reply