Skrevet av: Eirik Aase

 

For noen uker siden fikk jeg et par tips om at Football League hadde planer om å gjøre alle kamper i Championship, League One og League Two tilgjengelig for streaming fra og med neste sesong. Dette skulle gjøres gjennom klubbenes hjemmesider. Siden den gang har jeg forsøkt å finne ut mer om dette, ettersom det er noe som har vært savnet og etterspurt i lang tid.

Etter et par mailer frem og tilbake med Football League, ble jeg ikke noe klokere. De ønsket verken å avkrefte eller bekrefte disse ryktene, og svarte heller at tiden ville vise hva som kom til å skje. Jeg tok til takke med det kryptiske svaret, men nylig kom jeg over en video av Football League-sjef Shaun Harvey som serverte nyheten vi alle har ventet på.

Football League-sjef Shaun Harvey bekrefter følgende planer:
– De 148 kampene som sendes på TV i England kommer til å bli solgt til utlandet slik som før. Det betyr at disse kampene vil kun være mulig å se gjennom den kanalen som kjøper TV-pakken i Norge. Denne sesongen er det som kjent Discovery som har disse rettighetene.
De rundt 1500 resterende kampene vil være mulig å streame gjennom en ny tjeneste som heter “iFollow”. Dette gjelder bare for oss som ikke bor i Storbritannia.

Fredag 28. april tikket følgende mail inn hos alle som abonnerer på “Player”-tjenesten.

Skjermbilde 2017-04-29 kl. 12.05.38

 

Det betyr at “iFollow” nå blir en realitet. Som igjen på mange måter bekrefter at disse planene til Shaun Harvey ser ut til å bli lansert fra og med sesongstart i høst.

Pris for tjenesten og hvordan dette skal gjøres, kommer til å bli offentliggjort etter hvert. Det viktigste er at endelig kommer denne deilige fotballen tilbake til folket.

Fra og med neste sesong vil du dermed mest sannsynlig få muligheten til å se samtlige av ditt favorittlags kamper direkte.

Det er bare å glede seg!

About The Author

Leave a Reply