Skrevet av: Eirik Aase

 

TV-kamper: 

Lørdag:

16.00: Brentford – Nottingham Forest (Viasat Fotball/Viaplay)
18.30: Middlesbrough – Sheffield United (Viasat Fotball/Viaplay)

Rundens oddskupong:
– Oddsen er hentet fra Nordicbet
Brentford – Nottingham Forest(Hjemmeseier) 1.84
Hull City – Burton Albion (Hjemmeseier) 1.65
Totalodds: 3.04

 


 

LØRDAG:

Brentford – Nottingham Forest
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner:  Ingen nye skader å melde om hos vertene, som fortsatt mangler Alan Judge og har Sergi Canos usikker. Gjestene må klare seg uten Jamie Ward og Matty Cash.

Ingen god start på sesongen for Brentford. De hadde en tøff bortekamp mot Sheffield United i sesongåpningen, og det endte med 0-1 tap. Sheffield United hadde flere annullerte mål, men Brentford hadde i tillegg et hav av sjanser. Det var faktisk helt utrolig at de ikke fant nettmaskene i det oppgjøret. I midtuken fikk de en opptur med seier i ligacupen mot AFC Wimbledon, men det måtte ekstraomganger til for å sikre avansement. I vår avsluttet Brentford sesongen med fire strake hjemmeseire, før de tapte den siste hjemmekampen mot et Blackburn Rovers som spilte med kniven på strupen.

Brentfords siste kamper:
AFC Wimbledon – Brentford 1-3 (Sawyers, Watkins, Shaibu)
Sheff Utd – Brentford 1-0

Nottingham Forest har fått en super start på sesongen med seire på sine to kamper. I midtuken ble Shrewsbury Town slått, hvor blant annet nysigneringen Jason Cummings fikk sitt første mål for klubben. I sesongåpningen hadde Forest med seg Fru Fortuna på laget. Skogvokterne ble tidvis overkjørt hjemme mot Millwall, men på en eller annen utrolig måte klarte de unngå baklengsmål. Millwall hadde blant annet et annullert mål. Forest sikret seg seieren takket være et utrolig mål av debutanten Barrie McKay. Forest har utvilsomt flyten, men det er litt rusk i maskineriet. Forrige sesong var det bare ett lag i Championship som var svakere på fremmed gress enn Forest. Ingen av de 13 siste bortekampene til Forest har endt med seier.

Forests siste kamper:
Forest – Shrewsbury 2-1 (Cummings, Carayol)
Forest – Millwall 1-0 (McKay)

Vurdering: Brentford med uflaks i første serierunde, mens Nottingham Forest var utrolig heldige. Mark Warburton returnerer til Griffin Park, men jeg tror han får et tøft comeback. Jeg ser for meg at Brentford vil finne veien til nettmaskene flere ganger mot et Forest-forsvar som ikke ser helt solid ut enda, til tross for null baklengs i første serierunde.

Tips: H (1.85 @ Nordicbet)


 

Barnsley – Ipswich Town
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Kommer..

Barnsley har av mange blitt spådd et opphold helt i bunnen av tabellen, deriblant av meg. Etter deres prestasjoner i første serierunde er det ikke vanskelig å se hvorfor. Et nykomponert Barnsley-lag hadde store problemer mot et Bristol City-lag som heller ikke mange har troen på. The Tykes havnet under 0-3, men klarte ta seg sammen og sikre et trøstemål ved Ryan Hedges. I midtuken ble det hele tre baklengsmål hjemme mot Morecambe, noe som er bekymringsverdig til tross for at man avanserte til neste runde. Barnsley har ikke råd til en dårlig start på sesongen, og derfor bør de levere i disse hjemmekampene. Rødtrøyene vant ingen av sine ni siste hjemmekamper forrige sesong, og samtlige seks siste på eget gress endte uavgjort.

Barnsleys siste kamper:
Barnsley – Morecambe 4-3 (Bradshaw x2, Ugbo, Hedges)
Bristol City – Barnsley 3-1 (Hedges)

Ipswich Town fikk en super start på sesongen da Joe Garner kronet sin debut med å bli matchvinner hjemme mot Birmingham City. Dessverre ble samtaleemnet etter kampslutt en ung spiller som pådro seg en fæl skade. Andre Dozzell måtte forlate banen på båre, og senere ble det bekreftet at han kommer til å gå glipp av store deler av inneværende sesong. Ekstra surt for Ipswich er det faktum at de for øyeblikket sliter litt med skader nettopp sentralt på midtbanen. I midtuken gjorde de noe så sjeldent som å avansere til andre runde i ligacupen, takket være to scoringer av David McGoldrick. I det oppgjøret imponerte blant andre Bersant Celina. Han hadde et fantastisk forarbeid foran 1-0 målet til blåtrøyene. På bortebane vant Ipswich bare fem kamper forrige sesong. Bare én av de åtte siste på fremmed gress i vår endte med seier.

Ipswichs siste kamper:
Luton – Ipswich 0-2 (McGoldrick x2)
Ipswich – Birmingham 1-0 (Garner)

Vurdering: Denne kampen stinker uavgjort. Barnsley med mange uavgjort hjemme i vår, samtidig som de ikke ser sterke ut nå. Ipswich er en uavgjortspesialist.

Tips: U (3.25 @ Nordicbet)


 

Birmingham City – Bristol City
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Lukas Jutkiewicz er ute hos vertene, mens Cheick Keita er usikker. Milan Djuric og Matty Taylor er ute hos gjestene, mens Aden Flint mest sannsynlig ikke er med.

Det ble tap for Birmingham City i første serierunde. De møtte et Ipswich Town-lag som slet litt med skader sentralt på banen, men klarte likevel ikke utnytte det. Birmingham savnet helt klart Lukas Jutkiewicz på topp, og man kan forstå hvorfor Harry Redknapp jobber hardt på overgangsmarkedet for tiden. En ny midtstopper skal også være på menyen. Etter kampen var Redknapp ikke overraskende veldig opptatt av å snakke om overganger, noe som også har vært fokuset i hele sommer. I midtuken kunne han glede seg over en fantastisk seier over Crawley Town hvor Che Adams scoret tre mål. Nå har Birmingham press på seg i første hjemmekamp for sesongen grunnet tapet mot Ipswich. Bare én av de syv siste på eget gress i vår endte med seier for blåtrøyene.

Birminghams siste kamper:
Birmingham – Crawley 5-1 (Adams x3, Davis, Tesche)
Ipswich – Birmingham 1-0

For en start for Bristol City! I sesongåpningen valset de over Barnsley hjemme på Ashton Gate. Bobby Reid imponerte stort i sin fremtrukkede rolle og scoret to mål. Fortsetter han i samme sporet vil nok ingen ofre Lee Tomlin en eneste tanke denne sesongen. Rekordsigneringen Famara Diedhiou scoret i debuten for The Robins, noe som er viktig for hans selvtillit. I midtuken imponerte de stort med å vinne 5-0 mot Plymouth Argyle. Lørdagens kamp vil nok fortelle oss mer om hvor sterke Bristol City er akkurat nå, eller om det rett og slett var Barnsley som var elendige. På bortebane vant rødtrøyene bare fire kamper forrige sesong.

Bristol Citys siste kamper:
Bristol City – Plymouth 5-0 (Hegeler, Baker, Smith, Hinds, Paterson)
Bristol City – Barnsley 3-1 (Reid x2, Diedhiou)

Vurdering: Birmingham med svak start på sesongen med tap mot Ipswich Town. Bristol City har kommet ut av startblokkene i enorm fart. Jeg sliter med å skille disse to lagene, og synes oddsen på gjestene er for lav til å være interessant. Derfor går jeg for et kryss i midten.

Tips: U (3.30 @ Nordicbet)


 

Cardiff City – Aston Villa
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Ingen av lagene har noen nye skader å melde om. Callum Paterson er fortsatt ute hos vertene, mens Jonathan Kodjia, Jack Grealish og Mile Jedinak mangler hos gjestene.

Cardiff City er i mine øyne et av de mest spennende lagene i Championship denne sesongen, noe jeg ga uttrykk for tidligere i sommer. De har en sterk tropp, og nok målfarlige spillere fremover på banen til å skape problemer for de fleste. Neil Warnock er en luring man kan si mye om, men foreløpig har han vært fantastisk for waliserne. I første serierunde leverte de en sterk forestilling borte mot Burton Albion, hvor et sent mål fra Kenneth Zohore sikret seieren. I midtuken ble det seier mot Portsmouth, hvor blant andre spennende Nathaniel Mendez-Laing puttet. Bare én av de syv siste på eget gress har endt med tap for Cardiff i Championship.

Cardiffs siste kamper:
Cardiff – Portsmouth 2-1 (Mendez-Laing, Halford)
Burton – Cardiff 0-1 (Zohore)

Aston Villa startet sterkt mot Hull City i sesongåpningen. De skapte flere store sjanser etter få minutter, før Gabriel Agbonlahor sendte Villa i ledelsen. Gjennom hele første omgang var Villa et hakk bedre enn Hull, men etter pause snudde det. Hull gikk i strupen på Villa og fikk etter hvert sitt utligningsmål. Mot slutten var det en jevn kamp, hvor Villa hadde to enorme muligheter som de burde ha scoret på. En helt grei start på sesongen for Villa, selv om de nok vil være skuffet over å ikke ha vunnet. På onsdag slet de på en tung og våt gressmatte mot Colchester, men klarte til slutt sikre seg en plass i neste runde. Forrige sesong var det bare tre lag i Championship som var svakere på bortebane enn Villa.

Aston Villas siste kamper:
Colchester – Aston Villa 1-2 (Selvmål, Hogan)
Aston Villa – Hull 1-1 (Agbonlahor)

Vurdering: Cardiff åpnet sterkt og ser bra ut for tiden. Her får de besøk av et sterkt Aston Villa-lag, som så ut til å ha litt rusk i maskineriet i åpningskampen. Dette blir nok en jevn kamp mellom to solide lag som begge blir ledet av rutinerte ringrever. Jeg har en følelse av at vertene klarer vippe dette oppgjøret til sin fordel.

Tips: H (2.55 @ Nordicbet)


 

Derby County – Wolverhampton Wanderers
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Jason Shackell, Max Lowe, George Thorne og Jamie Hanson er ute hos vertene. Matej Vydra er usikker. Wolves mangler Helder Costa og Ben Marshall.

Derby County fikk ikke spille ligacup denne uken. Deres kamp mot Grimsby Town regnet bort, og dermed må de spille den kampen på ny om noen uker. Forrige uke endte deres sesongåpning borte mot Sunderland med ett poeng. Ett poeng som jeg synes de skal være godt fornøyd med, ettersom Sunderland hadde flere gode sjanser mot slutten av kampen. Derby fremstod likevel som et bra solid kollektiv som jeg tror vil gjøre det bra denne sesongen. Det mangler litt på vingene synes jeg, selv om Johnny Russell viste hvor god han kan være i sesongåpningen. The Rams avsluttet forrige sesong med syv hjemmekamper på rad uten tap.

Derbys siste kamper:
Sunderland – Derby 1-1 (Johnson)

Wolverhampton Wanderers er kanskje det mest spennende lagene i Championship denne sesongen. Jeg tror det vil ta litt tid før ting vil fungere som de skal for Nuno Espirito Sant & Co, men i sesongåpningen tok de en imponerende 1-0 seier hjemme mot opprykksfavoritt Middlesbrough. Leo Bonatini ble matchvinner med kampens eneste mål, til tross for at han ikke hadde lagt mange treninger bak seg med ulvene. I midtuken vant de på ny da Yeovil Town kom på besøk. Det ser bra ut for Wolves, men her har de en tøff kamp foran seg. Forrige sesong var Wolves et av de bedre bortelagene i Championship, og de håper nok å fortsette den trenden denne sesongen. Deres forrige bortekamp var for øvrig mot nettopp Derby County, og den tapte de 1-3.

Wolves siste kamper:
Wolves – Yeovil 1-0 (Dicko)
Wolves – Middlesbrough 1-0 (Bonatini)

Vurdering: Derby med en solid start, mens Wolves har imponert. Dette tror jeg blir en jevn affære. Jeg tror vertene har størst mulighet til å vinne her, men klarer ikke holde meg unna uavgjort. Skal vi si 1-1?

Tips: U (3.20 @ Nordicbet)


 

Hull City – Burton Albion
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Kevin Stewart er usikker hos vertene. Lloyd Dyer er usikker hos gjestene, som mangler Liam Boyce med langtidsskade.

Med tanke på negativiteten rundt Hull City i sommer, hadde jeg ikke stor tro på at de kom til å få en god start borte mot Aston Villa. At de havnet under tidlig i sesongåpningen overrasket meg ikke, men måten de jobbet seg tilbake i andre omgang var imponerende. Spesielt vingen Kamil Grosicki var i en egen klasse på Hull-laget, og ser ut til å bli en viktig spiller for tigrene denne sesongen. Det kunne blitt et baklengsmål mot slutten da Villa hadde et par store sjanser, men Hull sto imot. Hull hadde walkover i ligacupen denne uken, og har derfor fått litt ekstra spillefri. Nå gjelder det å få en sterk start på hjemmebane, og da kunne de nok ikke drømt om en bedre motstander.

Hulls siste kamper:
Aston Villa – Hull 1-1 (Bowen)

Burton Albion ser ut til å få en tøff sesong. Enda verre ble det da deres spissignering Liam Boyce pådro seg en skade i sesongoppkjøringen som holder han ute nesten hele sesongen. I sesongåpningen var de fryktelig tamme hjemme mot Cardiff City, og maktet faktisk ikke et eneste skudd på mål. Jackson Irvine var ikke helt den samme, og virket en smule egoistisk i valgene. Mot slutten av kampen scoret Cardiff seiersmålet, og nå risikerer Burton å stå uten poeng etter to serierunder. I midtuken stilte de med et forholdsvis svekket lag mot Oldham Ahtletic, men klarte likevel ta seg videre til neste runde. På bortebane tapte The Brewers bare én av de syv siste forrige sesong.

Burtons siste kamper:
Oldham – Burton 2-3 (Akins, Lund, Varney)
Burton – Cardiff 0-1

Vurdering: Hull City startet elendig mot Aston Villa, men ble bedre utover i kampen. På en annen dag kunne de kanskje tatt seieren på Villa Park, selv om jeg syntes Hull skal være best fornøyd med ett poeng. Burton startet elendig og står ovenfor en tøff oppgave her. Jeg føler meg trygg på at vertene tar tre poeng i denne kampen.

Tips: H (1.65 @ Nordicbet)

 


 

Leeds United – Preston North End
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Gaetano Berardi er ute hos vertene, mens Pontus Jansson returnerer etter suspensjon. Gjestene kan få tilbake Josh Harrop til denne kampen.

For en eventyrlig start for Thomas Christiansen. Leeds United-sjefen fikk se laget sitt sikre seg tre viktige poeng borte mot Bolton Wanderers i sesongåpningen. Selv om han har vært kjent for sin defensive spillestil tidligere i sin forholdsvis ferske trenerkarriere, var det et offensivt og underholdene Leeds-lag som vant forrige helg. De scoret tre mål mot Bolton, hvor Kalvin Phillips feiret ny kontrakt med to scoringer. Chris Wood viste også at han er klar for å kjempe om en ny toppscorertittel. I midtuken viste Samuel Sáiz seg frem. Han scoret tre mål og viser seg akkurat så spennende som det jeg hadde håpet på. Pablo Hernandez vil nok få seg en tøff konkurranse om plassen på laget fra sin landsmann. Leeds tapte bare én av sine syv siste på eget gress forrige sesong.

Leeds siste kamper:
Leeds – Port Vale 4-1 (Sáiz x3, Ekuban)
Bolton – Leeds 2-3 (Phillips x2, Wood)

En overbevisende åpning av Preston North End på Deepdale forrige helg. De var det klart beste laget hjemme mot Sheffield Wednesday, noe til og med Owls-sjef Carlos Carvalhal var tydelig på etter kampen. Selv om de bombarderte Wednesday-buret, måtte det til slutt et straffespark til for å sikre seieren. I midtuken opplevde de en nedtur da de røk ut av ligacupen mot Accrington Stanley. På bortebane må Preston heve seg sammenlignet med forrige sesong. De avsluttet nemlig våren med elleve bortekamper på rad uten seier. Manager Alex Neil var tidvis meget imponerende på bortebane med Norwich City, og må finne tilbake til den oppskriften med The Lilywhites.

Prestons siste kamper:
Accrington – Preston 3-2 (Hugill x2)
Preston – Sheff Wed 1-0 (Johnson)

Vurdering: To lag som imponerte i sesongåpningen. Dette kan fort bli rundens mest underholdene kamp. Jeg ser for meg en offensiv stil fra begge lag, men spørsmålet er hvem som klarer det best. Jeg tror vertene med et enormt publikum i ryggen vil kunne trekke det lengste strået mot et bra Preston-lag.

Tips: H (2.05 @ Nordicbet)


 

Millwall – Bolton Wanderers
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Lee Gregory og Jake Cooper er usikre hos vertene. Gjestene mangler Josh Vela og Sammy Ameobi som er skadet, mens David Wheater også er meget usikker.

Millwall var fryktelig uheldige i sesongåpningen. Tidvis valset de over Nottingham Forest på City Ground, men foran mål var de elendige. Når de først fant nettmaskene, ble scoringen annullert fordi en spiller hadde kollidert med målvakten til Forest. Millwall tapte til slutt kampen 0-1, men manager Neil Harris var likevel imponert av sine egne spillere. I ligacupen sikret de seg videre til neste runde takket være to mål av Tom Elliott. Det blir interessant å se om kampen mot Forest bare var et blaff, eller om de kan fortsette like bra denne helgen.

Millwalls siste kamper:
Millwall – Stevenage 2-0 (Elliott x2)
Forest – Millwall 1-0

Bolton fikk en blytung start på sesongen. Ikke bare ble det klart at Sammy Ameobi var skadet før sesongstart, men i kampen mot Leeds United ble viktige Josh Vela også skadet. Kampen mot The Peacocks endte med tap, noe som gjør at Bolton har litt press på seg i helgens kamp. Det er fort gjort å havne bakpå i starten, og det er spesielt dårlig for et lag som er spådd en plass i bunnen av tabellen. I midtuken lå de lenge under borte mot Crewe Alexandra, men scoringer av Derik Osede og Adam Armstrong sikret til slutt seieren. Da disse lagene møttes forrige sesong vant Bolton begge oppgjørene.

Boltons siste kamper:
Crewe – Bolton 1-2 (Osede, Armstrong)
Bolton – Leeds 2-3 (Le Fondre, Madine)

Vurdering: Bolton vant begge innbyrdes i League One forrige sesong, men basert på sesongstarten forrige helg er det vanskelig å ikke tro mest på vertene her. De imponerte stort mot Forest, til tross for tap. Jeg tror de kommer til å skyte ut av startblokkene på lørdag, og da blir det vanskelig for Bolton å stå imot.

Tips: H (2.03 @ Nordicbet)


 

Reading – Fulham
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Kommer…

The Royals skuffet stort i sesongåpningen mot Queens Park Rangers. Uten Yann Kermorgant på topp ble det vanskelig for Berkshire-klubben, og QPR sikret seg til slutt en fortjent seier. Nå gjelder det å slå tilbake igjen på første forsøk, noe de på mange måter gjorde allerede i midtuken da Gillingham ble slått i ligacupen. Liam Kelly puttet begge målene der, og håper nok at han får spille en viktig rolle her. Nå skal Reading spille mot et Fulham-lag som de slo ut i play-off i vår. Bare ett lag i Championship var bedre på hjemmebane enn Reading forrige sesong. De har nå ti kamper på rad på hjemmebane uten tap i ligaen.

Readings siste kamper:
Reading – Gillingham 2-0 (Kelly x2)
QPR – Reading 2-0

Fulham startet sesongen slik de avsluttet forrige sesong. De skapte mange sjanser ved hjelp av sin fantastiske angrepsfotball, men samtidig slapp de til Norwich City litt for enkelt ved noen anledninger. Skal Fulham leve opp til tabelltipset mitt, er de nødt til å bli mer solide bakover på banen. Fulham ledet lenge 1-0 mot Norwich, men et sent utligningsmål fra Nelson Oliveira ødela festen. I midtuken tok man seg videre til neste runde i ligacupen etter å ha slått Wycombe Wanderers. Bare ett lag i Championship var bedre enn Fulham på bortebane forrige sesong, mens fem av deres seks siste på bortebane i ligaen har endt med seier. Nå ønsker Fulham å få revansj etter play-off skuffelsen i vår.

Fulhams siste kamper:
Wycombe – Fulham 0-2 (Odoi, Piazon)
Fulham – Norwich 1-1 (Selvmål)

Vurdering: Reading skuffet stort forrige helg, mens Fulham viste mye bra mot Norwich City. Jeg tror Fulham vil være meget klar for en revansj her, og tror Reading skal få slite med å stå imot. Dette til tross for deres gode hjemmestatistikk over lang tid. Derfor går jeg for borteseier her.

Tips: B (2.03 @ Nordicbet)


 

Sheffield Wednesday – Queens Park Rangers
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Steven Fletcher er usikker hos vertene. Gjestene har ingen nye skader å melde om.

Sesongåpningen borte mot Preston North End kunne blitt en fest for Wednesday-fansen, men ble dessverre en skikkelig nedtur. Mange tusen supportere hadde tatt turen til Deepdale og Owls-fansen dekket hele den ene kortsiden. Istedenfor høy synging, ble det hørt piping mot eget lag ved kampslutt. Uglene tapte nemlig 0-1 mot Preston North End, og var rett og slett skikkelig svake i første serierunde. I midtuken hentet de seg inn ved å knuse Chesterfield hjemme på Hillsborough, men det er på lørdag det virkelig gjelder. Hjemme mot Queens Park Rangers er bare seier godt nok for Carlos Carvalhal. Et par kamper på rad i starten uten seier vil fort kunne få det til å brenne under portugiserens føtter. Hjemme på Hillsborough hadde de solide 15-2-6 forrige sesong.

Sheff Weds siste kamper:
Sheff Wed – Chesterfield 4-1 (Hooper, Fletcher, Hutchinson, Bannan)
Preston – Sheff Wed 1-0

Queens Park Rangers imponerte stort i sesongåpningen mot Reading. De var rett og slett gode, og det var lite å si på at de tok tre poeng mot Jaap Stam & Co. Postmannen Connor Washington ble den store helten med sine to mål, og i midtuken ble det en ny opptur da Northampton ble slått i ligacupen. Nå jakter Ian Holloway en tredje strake seier, samt en tredje kamp på rad uten baklengsmål. Med Holloway pleier man ofte få et per gode resultater på rad, før det etter hvert blir en rekke md dårlige resultater. Nettopp derfor bør Sheffield Wednesday være på vakt her. På bortebane avsluttet QPR sesongen med fem strake tap forrige sesong, samt syv bortekamper på rad uten seier.

QPRs siste kamper:
QPR – Northampton 1-0 (N`Gbakoto)
QPR – Reading 2-0 (Washington x2)

Vurdering: QPR slet på bortebane i vår, mens Sheffield Wednesday vanligvis er solide hjemme. Vertene skuffet dog stort forrige helg, og må heve seg betraktelig her. QPR kommer til denne kampen fulle av selvtillit etter forrige helgs seier. Til tross for det, har jeg størst tro på hjemmeseier her.

Tips: H (1.82@ Nordicbet)


 

Middlesbrough – Sheffield United
Kampstart: 18.30
Skader og Suspensjoner: Kommer..

Med mange hundre millioner kroner brukt på angrepsspillere, var det nok ikke et 0-1 tap Garry Monk hadde sett for seg i sesongåpningen mot Wolverhampton Wanderers. Jeg tror ulvene blir sterke i år, og synes ikke Boro skal henge med hodet av den grunn. I tillegg var det enkelte positive aspekter ved Boros spille i kampen mot Wolves som jeg likte. At Britt Assombalonga virket frisk må kunne sies å være positivt, selv om han ikke hadde en effektiv dag på jobben. Boro var meget solide på hjemmebane under Aitor Karankas ledelse i Championship, og det samme bør de være under Garry Monk dersom de skal være med helt i toppen. I midtuken fikk de spillefri ettersom de har walkover til andre runde i ligacupen.

Boros siste kamper:
Wolves – Middlesbrough 1-0

Det ble et aldri så lite fyrverkeri på Bramall Lane i sesongåpningen. Både Sheffield United og Brentford skapte en haug med sjanser i en herlig kamp som endte med 1-0 seier til Sheffield United. Selvfølgelig var det ringreven Billy Sharp som scoret kampens eneste mål. The Blades har dermed fortsatt ikke tapt en kamp på et halvt år, og er selvfølgelig fulle av selvtillit foran dette oppgjøret. I midtuken vant de 3-2 hjemme mot Walsall, og er dermed videre til neste runde i ligacupen.

Sheff Utds siste kamper:
Sheff Utd – Walsall 3-2 (Lafferty, Thomas, Selvmål)
Sheff Utd – Brentford 1-0 (Sharp)

Vurdering: Middlesbrough med tap i åpningen, men her bør de slå tilbake. Sheffield United kan knapt huske sist de tapte en kamp, men sjeldent har de stått ovenfor en tøffere utfordring enn dette. Dette blir på ingen måter noen overkjøring fra Boros side, men jeg tror likevel de skal være gode nok til å stå igjen med tre poeng etter lørdagens TV-kamp.

About The Author

Leave a Reply