Skrevet av: Eirik Aase

 

Norwich City – Sunderland
Kampstart: 14.30
Skader og Suspensjoner: Alex Pritchard er ute i tre måneder, mens Timm Klose fortsatt sliter med en skade. Bryan Oviedo, Josh Maja, Duncan Watmore og Paddy McNair mangler hos gjestene.

Norwich City fikk en bra start på sesongen borte mot Fulham i sesongåpningen. Som ventet var det litt rusk i forsvaret til Norwich, noe som ikke er overraskende når man skal jobbe inn en helt ny spillestil. Til tross for det klarte man skape flere gode muligheter mot et bra Fulham-lag, og på tampen av kampen kom utligningsmålet etter vakkert samspill mellom innbytterne Wes Hoolahan og Nelson Oliveira. Sistnevnte feiret med å ta av seg drakten og peke på navnet sitt foran hovedtrener Daniel Farke. I midtuken ble det avansement i ligacupen hjemme mot Swindon Town. Forrige sesong var Norwich det tredje beste hjemmelaget i Championship med 15-4-4. Bare én av de ti siste på eget gress endte med tap.

Norwichs siste kamper:
Norwich – Swindon 3-2 (Jerome, Hoolahan, Maddison)
Fulham – Norwich 1-1 (Oliveira)

Sunderland fikk en tøff start hjemme mot Derby County i sesongåpningen. I en tøff kamp endte de til slutt med ett poeng. Mange vil nok si at det var et rettferdig resultat, men jeg satt med et inntrykk av at The Black Cats var hakket bedre enn gjestene i hvite drakter. Jeg hadde lave forventninger foran Sunderlands åpningskamp, og ble derfor litt imponert. Når det er sagt, så er jeg litt usikker på hvor sterke Derby County er akkurat nå. Derfor legger jeg ikke for mye vekt på det oppgjøret. I midtuken vant Sunderland 1-0 borte mot Bury. George Honeyman scoret kampens eneste mål på Gigg Lane, og var imponerende gjennom hele oppgjøret. Sunderland tapte seks av sine syv siste bortekamper i Premier League, og fikk bare oppleve seier på fremmed gress tre ganger forrige sesong.

Sunderlands siste kamper:
Bury – Sunderland 0-1 (Honeyman)
Sunderland – Derby 1-1 (Grabban)

Vurdering: Norwich virket sterke mot Fulham i åpningen. De fikk med seg et imponerende poeng, mens Sunderland fikk et tøft møte med Championship hjemme på Stadium of Light. Nå skal Sunderland prøve seg i en av sesongens tøffeste bortekamper. Her har jeg troen på at vertene har det som skal til for å dra i land tre poeng. Derfor markerer jeg for hjemmeseier, selv om oddsen ikke akkurat er fristende.

Tips: H (1.82 @ Nordicbet)

About The Author

Leave a Reply