Fulham – Hull City
Kampstart: 20.45
Skader og Suspensjoner: Tom Cairney og Sheyi Ojo mangler hos vertene. Ingen nye skader å melde om hos gjestene. De mangler fortsatt langtidsskadde Abel Hernandez.

Fulham var laget jeg hadde størst tro på før sesongen startet, men foreløpig har de ikke levd opp til forventingene. Etter seks kamper har Fulham bare vunnet én kamp. De har 1-4-1 så langt denne sesongen, hvor seieren kom borte mot Ipswich Town. Hele fire uavgjorte kamper har det blitt, mens de bare har tapt én kamp. Det tapet kom mot Sheffield Wednesday. Fulham har bedret forsvarsspillet sitt, og det var noe jeg savnet forrige sesong. Dessverre for Fulham-fansen har det gått litt utover angrepsspillet. Hjemme på Craven Cottage har Fulham 0-2-1 denne sesongen. På lørdag var de nære ved å vinne hjemme mot høytflyvende Cardiff City, men kampen endte 1-1. Kommer sesongens første hjemmeseier her?

Fulhams siste kamper:
Fulham – Cardiff 1-1 (Sessegnon)
Ipswich – Fulham 0-2 (Kebano, Fonte)
Fulham – Bristol Rovers 0-1
Fulham – Sheff Wed 0-1
Leeds – Fulham 0-0

Hull City tok landslagspause fulle av selvtillit. De hadde nemlig slått Bolton Wanderers 4-0 på hjemmebane, og hadde dermed en god følelse under pausen. Dessverre for Hull-fansen forsvant den gode følelsen raskt når fotballen ble sparket i gang igjen forrige helg. Hull tok turen til Pride Park og ble banket av Derby County. Hele 0-5 tapte tigrene mot hvittrøyene til Gary Rowett. Hull ligger dermed på en 15. plass på tabellen med 2-1-3. Tre av de fire siste kampene har endt med tap. De lekker som en sil bakover på banen, men har samtidig funnet veien til nettmaskene i riktig ende av banen. På bortebane har de 0-1-2 denne sesongen. Det spørs om årets første borteseier kommer her.

Hulls siste kamper:
Derby – Hull 5-0
Hull – Bolton 4-0 (Diomande, Grosicki, Bowen x2)
Doncaster – Hull 2-0
QPR – Hull 2-1 (Bowen)
Hull – Wolves 2-3 (Dawson, Meyler)

Vurdering: Jeg forventer at Hull City reiser seg etter fredagens flaue tap, men her får de det likevel tøft. Fulham er på jakt etter sesongens første hjemmeseier, og har vært nære på flere ganger. Denne gangen tror jeg det vil holde helt inn for hvittrøyene. Derfor markerer jeg for hjemmeseier her.

Spill: H (1.85 @ Nordicbet)

About The Author

Leave a Reply