Skrevet av: Eirik Aase

 

TV-kamp:
Cardiff City – Leeds United (Viaplay)

Rundens oddskupong:
- Oddsen er hentet fra Nordicbet
Millwall – Reading (Hjemmeseier) 2.06
Bristol City – Bolton Wanderers (Hjemmeseier) 1.48
Totalodds: 3.05


 

Barnsley – Queens Park Rangers
Kampstart: 20.45
Skader og Suspensjoner: Kommer..

Barnsley hadde ingen lett oppgave foran seg da de tok turen til Molineux på lørdag. Ingen var større underdog enn The Tykes i helgens serierunde, men likevel ga de Wolves tøff motstand. Like før slutt trodde de fleste at rødtrøyene hadde sikret seg ett poeng da Adam Jackson utlignet til 1-1, men et sent seiersmål av Wolves sørget for at Barnsley sto tomhendt igjen. Nå har Barnsley tre kamper på rad i ligaen uten seier. De ligger like over nedrykksplass, og Paul Heckingbottom sliter litt med å få sin flotte angrepsfotball til å fungere. Hjemme på Oakwell har de 2-0-2 denne sesongen. De har Forest og Sunderland blitt slått.

Barnsleys siste kamper:
Wolves – Barnsley 2-1 (Jackson)
Tottenham – Barnsley 1-0
Barnsley – Villa 0-3
Barnsley – Derby 3-2 (Jackson, Hammill, Bradshaw)
Preston – Barnsley 1-1 (Potts)

Queens Park Rangers var stor favoritt til å vinne da Burton Albion var på besøk på lørdag, men det ble ikke tre poeng. Burton fokuserte på forsvar og skapte omtrent ingenting mot QPR, men likevel maktet ikke London-klubben finne nettmaskene. Resultatet var skuffende for et QPR-lag som følte at dette var en gyllen mulighet til å slå tilbake etter to på rad uten seier. QPR er nå på en 11. plass på tabellen med 12 poeng. Foreløpig kan de være fornøyd med sesongstarten, men den gode starten vil bety lite dersom man nå fortsetter å av banen uten å vinne fremover. På bortebane har de svake 0-1-3 denne sesongen.

QPRs siste kamper:
QPR – Burton 0-0
Boro – QPR 3-2 (Wheeler, Mackie)
QPR – Millwall 2-2 (Smith, Luongo)
QPR – Ipswich 2-1 (Mackie, Freeman)
Cardiff – QPR 2-1 (Smith)

Vurdering: Ikke enkelt å vurdere denne kampen. QPR har vært sterke i sesongstarten, men slitt litt i det siste. Barnsley er alltid ustabile. Jeg holder meg unna spill her, men dersom jeg måtte valgt et utfall ville det blitt uavgjort.

Tips: U (3.45 @ Nordicbet)


 

Brentford – Derby County
Kampstart: 20.45
Skader og Suspensjoner: Kommer..

Endelig satt den for Brentford. Etter åtte seriekamper på rad uten seier, kunne endelig Brentford-spillerne juble for tre poeng på lørdag. Ikke overraskende kom seieren mot det eneste andre laget som enda ikke hadde vunnet denne sesongen, nemlig Bolton Wanderers. The Bees vant komfortabelt 3-0, selv om det resultatet kanskje ikke forteller hele historien om kampen hvor Bolton også hadde sine muligheter. Nå blir det spennende å se om Dean Smith kan få dette Brentford-laget til å vinne kamper regelmessig igjen nå som de endelig har brutt barrieren. Hjemme på Griffin Park har de svake 0-3-1 denne sesongen, men det må legges til at de har vært ganske uheldig i flere av disse oppgjørene.

Brentfords siste kamper:
Bolton – Brentford 0-2 (Barbet, Yennaris, Watkins)
Brentford – Norwich 1-3 (Clarke)
Brentford – Reading 1-1 (Clarke)
Sheff Wed – Brentford 2-1 (Yennaris)
Aston Villa – Brentford 0-0

Derby County-sjef Gary Rowett fikk se sitt Derby-lag få besøk av gamleklubben Birmingham City på lørdag. Det ble ikke noe hyggelig gjensyn for Rowett. Birmingham tok ledelsen etter en fantastisk heading av Lukas Jutkiewicz, men et superbytte fra Rowett sikret ett poeng for Derby. Han kastet inn Mason Bennett og Sam Winnall, og begge var viktige bidragsytere i 1-1 målet som kom like etterpå. Derby har nå 11 poeng og ligger nede på en 15. plass. Det er selvsagt ikke bra nok for hvittrøyene som ønsker å kjempe i toppen av tabellen. På bortebane har The Rams 1-1-2 denne sesongen. Begge de to siste på fremmed gress har endt med tap. Da disse lagene møttes på Griffin Park i vår fikk Derby en skikkelig overhøvling av et Brentford-lag som vant 4-0.

Derbys siste kamper:
Derby – Birmingham 1-1 (Winnall)
Bristol City – Derby 4-1 (Vydra)
Barnsley – Derby 3-2 (Russell, Bennett)
Derby – Hull 5-0 (Vydra x2, Johnson x2, Davies)
Sheff Utd – Derby 3-1 (Bryson)

Vurdering: Brentford har endelig fått tusen kilo av skuldrene etter seieren på lørdag. Her møter de et Derby-lag som gjør alt annet enn å overbevise for tiden, dersom man ser bort fra seieren de hadde mot Hull City. Jeg tror Brentford vil spille med stor selvtillit og dermed sikre seg tre nye poeng her.

Tips: H (2.37 @ Nordicbet)


 

Bristol City – Bolton Wanderers
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Kommer..

Bristol City fortsetter å imponere denne sesongen. Både i liga og i cup. Forrige uke slo de ut Stoke City av ligacupen, mens de i hele høst har overbevist i ligaen. Jeg hadde ikke troen på Lee Johnson og hans mannskap denne sesongen, men der har jeg bommet grovt. På lørdag klarte de uavgjort 0-0 borte mot Norwich City, og det må de være godt fornøyd med. Nå har The Robins syv kamper på rad uten tap, og det har ført de opp på en åttendeplass med 14 poeng. Hjemme på Ashton Gate banket de Derby County for noen runder siden, og totalt har de 2-2-0 på eget gress.

Bristol Citys siste kamper:
Norwich – Bristol City 0-0
Bristol City – Stoke 2-0 (Taylor, Diedhiou)
Bristol City – Derby County 4-1 (Woodrow, Reid, Paterson, Diedhiou)
Wolves – Bristol City 3-3 (Flint, Reid, Diedhiou)
Reading – Bristol City 0-1 (Flint)

Bolton Wanderers er i kjempetrøbbel. Phil Parkinson gjorde en fantastisk jobb med å få The Trotters opp fra League One, men nå må man snart sette spørsmålstegn ved om han har det som skal til for å holde dette Bolton-laget oppe i Championship. Hvittrøyene har fått en elendig start på sesongen, og i motsetning til med Brentford, er det ikke slik at det er tilfeldigheter og marginer som gjør at Bolton ligger der de ligger. Etter ni serierunder er på jumboplass med to poeng. De har nå seks tap på rad, og de har ikke scoret i noen av de fem siste kampene. På fremmed gress har de riktignok tatt alle sine poeng denne sesongen. De står med 0-2-2 på bortebane.

Boltons siste kamper:
Bolton – Brentford 0-3
Ipswich – Bolton 2-0
Bolton – Sheff Utd 0-1
Bolton – Boro 0-3
Hull – Bolton 4-0

Vurdering: Bolton har tatt alle sine..ehm..to poeng på bortebane, og kan sånn sett ikke undervurderes. Formen deres er likevel helt forferdelig, og de har ikke scoret mål på de fem siste kampene. Her møter de et formsterkt Bristol City-lag. Det er vanskelig å markere for noe annet enn hjemmeseier her.

Tips: H (1.48 @ Nordicbet)


 

Burton Albion – Aston Villa
Kampstart: 20.45
Skader og Suspensjoner: Kommer…

Burton Albion tok med seg bussen til Loftus Road på lørdag. Den valgte de å parkere foran mål, istedenfor på parkeringsplassen. The Brewers hadde fokus på forsvarsspill mot QPR, og hadde derfor fryktelig lite å bidra med fremover på banen. Til slutt fikk de med seg poenget de håpet på, noe som betyr at de nå har tre kamper på rad uten tap i ligaen. De to siste bortekampene har endt 0-0 mot henholdsvis Norwich City og QPR. I forrige hjemmekamp vant de 2-1 mot et sterkt Fulham-lag, mens de totalt har 2-1-1 på eget gress. Begge deres seire denne sesongen har altså kommet på hjemmebane. Gultrøyene har hevet seg betraktelig de siste ukene, men fortsatt har jeg ikke troen på at de kommer til å holde seg oppe denne sesongen. I så fall må de få til litt mer fremover på banen.

Burtons siste kamper:
QPR – Burton 0-0
Man Utd – Burton 4-1 (Dyer)
Burton – Fulham 2-1 (Akins, Warnock)
Norwich – Burton 0-0
Leeds – Burton 5-0

Aston Villa tok en sterk og viktig 2-1 seier hjemme mot Nottingham Forest på lørdag. Den seieren førte Villa opp på en niendeplass på tabellen med 13 poeng. De har nå seks på rad uten tap i ligaen, og begge de to siste ligakampene har endt med seier. Manager Steve Bruce har dermed fått jekket ned pulsen et par hakk, og jeg føler ikke han er like presset akkurat nå, som det han var tidligere. Det vil selvsagt forandre seg raskt ved neste formsvikt, men foreløpig ser det greit ut. På bortebane har Villa 1-1-2 denne sesongen, men jeg føler at de fremstår som et mye bedre lag nå som Jonathan Kodjia er tilbake. Dette til tross for at han ikke har funnet nettmaskene enda.

Aston Villas siste kamper:
Aston Villa – Forest 2-1 (Adomah, Hourihane)
Aston Villa – Boro 0-2
Barnsley – Aston Villa 0-3 (Davis, Adomah x2)
Aston Villa – Boro 0-0
Aston Villa – Brentford 0-0

Vurdering: Burton Albion med noen overbevisende resultater i det siste, men her møter de et Aston Villa-lag som har en pen rekke med kamper på rad uten tap. Vidåpent oppgjør dette, men jeg synes ikke Villa fortjener en såpass lav odds som det de har for øyeblikket. Jeg synes uavgjort fremstår som det beste alternativet her, ettersom Burton kommer til å gi gjestene tøff kamp om poengene.

Tips: U (3.65 @ Nordicbet)


 

Cardiff City – Leeds United
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Kommer…

Etter tre kamper på rad uten seier, er nå Cardiff City på gang igjen. Neil Warnocks gutter imponerte med en sterk 2-1 seier borte mot Sunderland på lørdag. Midtbanespillerne Craig Bryson og Joe Ralls stod for scoringene, mens Kenneth Zohores måltørke fortsetter. Den danske kraftspissen har ikke scoret siden sesongåpningen, og det er ganske spesielt med tanke på hvor mange avslutninger han har hver kamp. Nå er det en gang slik at Cardiff er et lag som har fokus på tøft spill og solid forsvarsorganisering. Da går det fort på bekostning av angrepsspillerne. Nå ligger waliserne på en tredjeplass med like mange poeng som serieleder Leeds United. Hjemme på Cardiff City Stadium har de 3-1-0 denne sesongen.

Cardiffs siste kamper:
Sunderland – Cardiff 1-2 (Bryson, Ralls)
Cardiff – Sheff Wed 1-1 (Bamba)
Preston – Cardiff 3-0
Fulham – Cardiff 1-1 (Ward)
Cardiff – QPR 2-1 (Hoilett, Bamba)

Serieleder Leeds United får en skikkelig tøff oppgave når de skal bryne seg på et Cardiff City-lag som har like mange poeng som dem selv. Bare bedre målforskjell gjør at Leeds ligger over på tabellen, og på lørdag sikret de seg tre nye scoringer hjemme på Elland Road. Pierre-Michel Lasogga valgte nok en gang å spille kamp istedenfor å være med sin gravide kone, og kronet det hele med scoring før han kort tid senere ble far. Leeds hadde tidvis problemer mot Ipswich, og jeg må si at jeg ble imponert av det Ipswich leverte i lørdagens oppgjør. Likevel var det en klar forbedring sammenlignet med den grufulle bortekampen mot Millwall i den foregående serierunden. Det som må bekymre Leeds-fansen foran tirsdagens kamp er at Cardiff City og Millwall står for mye av det samme når det gjelder spillestil. På bortebane har Leeds imponerende 3-0-1, hvor tapet som nevnt kom mot Millwall i forrige bortekamp i ligaen.

Leeds siste kamper:
Leeds – Ipswich 3-2 (Phillips, Lasogga, Selvmål)
Burnley – Leeds 2-2 (Pablo, Sacko)
Millwall – Leeds 1-0
Leeds – Birmingham 2-0 (Saiz, Dallas)
Leeds – Burton 5-0 (Lasogga x2, Roofe, Pablo, Phillips)

Vurdering: For et herlig oppgjør dette blir. Det er litt vanskelig å si hvordan dette skal gå, men det er et par ting som taler for spill på hjemmelaget her. Leeds har vist at de kan få problemer mot tøff fysisk motstand, samtidig som Cardiff har vist at de kan gjøre livet surt for tekniske og spillende lag slik som de gjorde mot Wolves tidligere i sesongen. Cardiff har vært bunnsolide siden sesongstart, og jeg tror Leeds skal få en tøff jobb i Wales på tirsdag. Jeg går derfor for hjemmeseier på Cardiff City Stadium.

Tips: H (2.11 @ Nordicbet)

 


 

Hull City – Preston North End
Kampstart: 20.45
Skader og Suspensjoner: Kommer..

Hull City maktet ikke holde ledelsen helt inn mot Reading på lørdag. Det sene utligningsmålet til Jon Dadi Bödvarsson førte til at Hull nå er oppe i fire kamper på rad uten seier. De har blitt valset over av Derby County, tapt knepent mot Fulham, mens det i de to siste kampene har blitt uavgjort mot Sunderland og Reading. Det ser ikke lystig ut for dette Hull-laget, og nå har de falt ned på en 17. plass med sine ni poeng. Hull fremstod ikke som gode fremover på banen på lørdag, og de har mye de må jobbe med i alle lagdeler. Det er et av problemene når man bruker lang tid på å hente inn spillere i sommer. Hjemme på KCOM Stadium har Hull 2-1-1 denne sesongen. Ingen lag i Championship har scoret flere mål på hjemmebane denne sesongen enn Hull.

Hulls siste kamper:
Reading – Hull 1-1 (Campbell)
Hull – Sunderland 1-1 (Meyler)
Fulham – Hull 2-1 (Bowen)
Derby – Hull 5-0
Hull – Bolton 4-0 (Diomande, Grosicki, Bowen x2)

Preston North End har imponert stort i sesongstarten, men på lørdag skuffet de litt da det bare ble 0-0 hjemme mot Millwall. Det var et resultat som nok var ganske rettferdig, ettersom ingen av lagene klarte skape noe særlig trykk foran gjestenes mål. Overraskende nok har det vært nettopp angrepsspillet Preston har slitt litt med i høst, noe jeg ikke hadde trodd så lenge deres manager heter Alex Neil. Etter helgens poeng mot Millwall ligger The Lilywhites på en femteplass med 4-4-1 så langt. Deres eneste tap kom mot Derby County tilbake i den tredje serierunden. På bortebane har de 1-2-1 denne sesongen og bare 3-2 i målforskjell.

Prestons siste kamper:
Preston – Millwall 0-0
Birmingham – Preston 1-3 (Johnson, Hugill, Barkhuizen)
Preston – Cardiff 3-0 (Maguire, Harrop, Browne)
Preston – Barnsley 1-1 (Maguire)
Boro – Preston 0-0

Vurdering: Det blir nok både tett og spennende i dette oppgjøret. Hull har skuffet i høst, mens Preston ser solide ut. Jeg tror ikke vertene vinner her, men er litt usikker på om gjestene er sterke nok til å ta alle poengene. Uavgjortfaren er stor, men samtidig tror jeg Preston kan overraske her. Jeg prøver meg derfor på et lite tips på bortelaget.

Tips: B (3.45 @ Nordicbet)


 

Ipswich Town – Sunderland
Kampstart: 20.45
Skader og Suspensjoner: Kommer..

Ipswich Town hadde tapt to kamper på rad før seieren endelig kom igjen da Bolton Wanderers var på besøk for litt over en uke siden. På lørdag hadde de muligheten til å bygge videre på den seieren da turen gikk til Elland Road for å møte Leeds United, men det skulle vise seg å bli en tøff oppgave. Traktorgutta imponerte og gjorde mye bra i lørdagens kamp, men endte til slutt opp med å tape 2-3. Det positive var at David McGoldrick fant nettmaskene igjen for andre kamp på rad, mens jeg samtidig er litt overrasket over at ikke Bersant Celina blir brukt mer. Nå ligger Ipswich på en syvendeplass med 15 poeng, mens de på hjemmebane har sterke 3-0-1 denne sesongen. Bare Fulham har reist fra Portman Road med poeng denne sesongen.

Ipswichs siste kamper:
Leeds – Ipswich 3-2 (McGoldrick, Garner)
Ipswich – Bolton 2-0 (Skuse, McGoldrick)
QPR – Ipswich 2-1 (Celina)
Ipswich – Fulham 0-2
Crystal Palace – Ipswich 2-1 (Celina)

Sunderland gikk på en ny smell da Cardiff City var på besøk denne helgen. Tapet mot The Bluebirds førte Sunderland ned på nedrykksplass på tabellen i Championship. Noen dager før Cardiff-kampen tapte i tillegg 0-3 borte mot Everton i ligacupen. Nå har Sunderland syv kamper på rad i Championship uten seier. Av de seks siste kampene har fem endt med tap, og da kan man trygt si at stemningen blant fansen er dårlig på Stadium of Light for tiden. Spørsmålet er når tid denne motgangen vil snu, og om Simon Grayson er den riktige mannen til å få det til. På bortebane har Sunderland 1-2-1, hvor de blant annet har slått Norwich City. I forrige bortekamp spilte de uavgjort mot Hull City.

Sunderlands siste kamper:
Sunderland – Cardiff 1-2 (Gooch)
Everton – Sunderland 3-0
Hull – Sunderland 1-1 (Vaughan)
Sunderland – Forest 0-1
Sunderland – Sheff Utd 1-2 (Rodwell)

Vurdering: Ipswich har ikke overbevist spillemessig i høst, men har likevel imponert når det gjelder resultatene. På lørdag hadde de dog ikke marginene på sin side da de leverte en god kamp mot Leeds United uten å få poeng. Her møter Ipswich et svakt Sunderland-lag, og jeg tror Mick McCarthy & Co har gode muligheter til å sikre seg tre poeng her.

Tips: H (2.55 @ Nordicbet)


 

Middlesbrough – Norwich City
Kampstart: 20.45
Skader og Suspensjoner: Kommer..

Det ble en jevnspilt affære i kampen mellom de to opprykksfavorittene Fulham og Middlesbrough på Craven Cottage på lørdag. Boro lå under 0-1 mot hvittrøyene, men en scoring av Cyrus Christie sikret ett poeng. Christie er en av spillerne som har imponert klart mest denne sesongen for Boro, og derfor var det kanskje ikke så overraskende at det var nettopp han som skulle finne nettmaskene. Boro har nå fem kamper på rad uten tap, og klatrer sakte, men sikkert opp mot toppen. Jeg føler meg sikrere for hver runde som går at Boro kommer til å være med helt i toppen, selv om jeg fortsatt mener at de har fryktelig mye å gå på. Nå ligger rødtrøyene på en sjetteplass med 15 poeng, mens de på hjemmebane har 3-1-0 denne sesongen.

Boros siste kamper:
Fulham – Boro 1-1 (Christie)
Villa – Boro 0-2 (Bamford)
Boro – QPR 3-2 (Fletcher, Assombalonga, Baker)
Villa – Boro 0-0
Bolton – Boro 0-3 (Assombalonga x2, Johnson)

Det vil seg fortsatt ikke helt for Norwich City. Etter først å ha vunnet 1-0 borte mot et formsterkt Sheffield United, for og deretter slå Brentford ut av ligacupen, skulle man kanskje tro at det hadde løsnet. Slik har det ikke blitt, noe Norwichs 0-0 kamp hjemme mot Bristol City på lørdag vitnet om. Nå ligger The Canaries nede på en 13. plass med tolv poeng. Ingen krisestart for å si det slik, men likevel under det man hadde forventet. Det grufulle 0-4 tapet mot Millwall sitter fortsatt langt inne for Norwich-fansen. På bortebane har Norwich 1-1-2 denne sesongen, hvor den ene seieren kom i forrige bortekamp. I to av de fire bortekampene har de sluppet inn fire mål.

Norwichs siste kamper:
Norwich – Bristol City 0-0
Brentford – Norwich 1-3 (Vrancic x2, Murphy)
Sheff Utd – Norwich 0-1 (Wildschut)
Norwich – Burton 0-0
Norwich – Birmingham 1-0 (Oliveira)

Vurdering: Middlesbrough har begynt å vise klasse, mens Norwich fortsatt ser ut som “work in progress”. Av den grunn er det vanskelig å gå for noe annet enn hjemmeseier her, selv om uavgjortfaren absolutt er stor.

Tips: H (1.93 @ Nordicbet)


 

Millwall – Reading 
Kampstart: 20.45
Skader og Suspensjoner: Kommer…

Det er ikke mange som har skrytt av Millwall i starten av årets sesong, men de har absolutt fortjent all den hyllest de får. Etter ni serierunder har de skrapt sammen ti poeng. Det er kanskje ikke så imponerende, men dersom man ser bak resultatene vil man vite at løvene har prestert mye bedre enn hva man skulle trodd. På lørdag sikret de seg et nytt sterkt poeng da de holdt Preston North End til 0-0 borte på Deepdale. Millwall har nå tre på rad uten tap, og er nok fortsatt høyt oppe etter å ha slått både Norwich City og Leeds United i deres to siste hjemmekamper på The Den. Totalt har de 2-1-1 på eget gress, hvor Ipswich Town er det eneste laget som har reist derfra med tre poeng.

Millwalls siste kamper:
Preston – Millwall 0-0
Millwall – Leeds 1-0 (O´Brien)
QPR – Millwall 2-2 (Wallace, McLaughlin)
Wolves – Millwall 1-0
Millwall – Norwich 4-0 (Gregory, Saville, Wallace, Hutchinson)

Reading hjemme og borte har vært to helt forskjellige fortellinger denne sesongen. Selv om de resultatmessig har prestert forholdsvis likt på Madejski Stadium og på bortebane, er ikke statistikken fra disse oppgjørene like jevn. På eget gress slipper ikke Reading motstander mye til foran eget mål, mens de på bortebane er et av lagene som får flest avslutninger mot seg. Nå har The Royals fire kamper på rad uten seier, dersom man tar med cupkampen mot Swansea. Jaap Stams gutter ligger nede på en 18. plass med sine ni poeng. På bortebane har de 1-1-2 denne sesongen. De har slått Birmingham City, mens Queens Park Rangers og Preston North End har blitt for sterke.

Readings siste kamper:
Reading – Hull 1-1 (Bödvarsson)
Reading – Swansea 0-2
Brentford – Reading 1-1 (Kelly)
Reading – Bristol City 0-1
Birmingham – Reading 0-2 (Bödvarsson, Evans)

Vurdering: Millwall har imponert meg i høst, selv om resultatene ikke har vært de aller beste. Hjemme på The Den har de skapt et hav av sjanser denne sesongen, og de er ikke enkle å møte på sin egen hjemmebane. Reading har ikke sluppet inn mange på bortebane, men slipper til svært mange sjanser. Jeg tror The Royals vil få trøbbel mot Millwalls intense kjemping og duellstyrke. Derfor går jeg for hjemmeseier her.

Tips: H (2.17 @ Nordicbet)


 

Nottingham Forest – Fulham
Kampstart: 20.45
Skader og Suspensjoner: Kommer…

Tre tap på rappen. Det har det blitt for Nottingham Forest. Det er ikke moro for noen klubber, men det må sies at kampprogrammet til rødtrøyene har vært beintøft. Hjemmekamp mot Wolverhampton Wanderers er ingen lek, mens Chelsea på bortebane i ligacupen er en nærmest umulig oppgave. På lørdag tok de turen til Birmingham for å møte Aston Villa på Villa Park, men der måtte de reise tomhendt fra. Jeg synes Forest leverte en brukbar kamp mot Villa, men effektive var de ikke. Daryl Murphy viste imponerende styrke da han satte inn 1-1 målet, men det viste seg å ikke være nok. Nå ligger skogvokterne på en 12. plass med tolv poeng. I ligaen har de tapt fire av de fem siste. Hjemme på City Ground har Forest 2-0-2, hvor begge deres to siste hjemmekamper har endt med tap.

Forests siste kamper:
Villa – Forest 2-1 (Murphy)
Chelsea – Forest 5-1 (Darikwa)
Forest – Wolves 1-2 (Carayol)
Sunderland – Forest 0-1 (Murphy)
Sheff Wed – Forest 3-1 (Osborn)

Fulham får fortsatt ikke maskineriet til å fungere optimalt, selv om Slavisa Jokanovic uttalte denne helgen at han følte Fulham øyeblikk var der som han ønsket de skulle være. Han mente at hvittrøyene nå er svært nære å prestere på det nivået som de må være på for å kjempe i toppen, men jeg er ikke helt enig. Jeg mener det bor mye mer i dette Fulham-laget enn det de har klart å vise så langt. Etter 1-1 hjemme mot Middlesbrough på lørdag ligger Fulham nå på en 14. plass med elleve poeng. En skuffende poengfangst, men likevel ikke lenger bak enn at de enkelt kan klatre opp til toppen dersom formen bedrer seg. Fulham har nå 2-5-2 totalt, mens de på bortebane har 1-2-1 denne sesongen. Ipswich Town er det eneste laget de har slått på sine turer denne sesongen.

Fulhams siste kamper:
Fulham – Boro 1-1 (Kamara)
Burton – Fulham 2-1 (Norwood)
Fulham – Hull 2-1 (Ayite, Johansen)
Fulham – Cardiff 1-1 (Sessegnon)
Ipswich – Fulham 0-2 (Kebano, Fonte)

Vurdering: Dette kan vippe den ene eller den andre veien. Jeg ser ikke bort fra at det kan bli målrikt, ettersom de er to lag som begge like å holde ballen på bakken, samtidig som de angriper med et høyt tempo. Stikkordet her er overgangsmuligheter, og hvem som kommer til å utnytte de best. Akkurat nå føler jeg faktisk at gjestene har best forutsetninger for å lykkes her, og derfor prøver jeg et tips på bortelaget. Sette penger på dette oppgjøret er derimot en risikosport. 

Spill: B (2.38 @ Nordicbet)

 

About The Author

Leave a Reply