Skrevet av: Eirik Aase

 

Queens Park Rangers – Fulham
Kampstart: 20.45
Skader og Suspensjoner: Jordan Cousins og Steven Caulker er usikre hos vertene. Tom Cairney, Floyd Ayite og Rafa Soares er ute hos gjestene.

Queens Park Rangers tok turen til Oakwell på tirsdag. Der skulle de prøve å få med seg tre poeng hjem til London, men slik skulle det ikke gå. Barnsley tok ledelsen i første omgang, mens QPR til slutt sikret ett poeng takket være en sen scoring av Luke Freeman. QPR fremstår fortsatt som et vanskelig lag å spille mot, noe som har gjort at de fleste av deres kamper denne sesongen har vær av det jevne slaget. Dessverre for Ian Holloway & Co klarer de ikke alltid vippe disse oppgjørene til sin fordel. Det har ført til at de nå har fire på rad uten seier i ligaen, hvor tre har endt med uavgjort. Tapet kom borte mot Middlesbrough. Hjemme på Loftus Road har QPR 3-2-0, og er dermed ett av seks lag som er ubeseiret på eget gress denne sesongen.

QPRs siste kamper:
Barnsley – QPR 1-1 (Freeman)
QPR – Burton 0-0
Boro – QPR 3-2 (Wheeler, Mackie)
QPR – Millwall 2-2 (Smith, Luongo)
QPR – Ipswich 2-1 (Mackie, Freeman)

Fulham har levert mye bra på banen i høst, men enkle feil bakover på banen og slurv fremover på banen har ødelagt mye av sesongstarten. Fulham er ventet å kjempe helt i toppen, men foreløpig har de ikke klart å være like dominerende som det man vet de kan være. For noen uker siden trodde man at det skulle løsne etter at Hull City ble slått på hjemmebane, men i den påfølgende kampen tapte de mot Burton Albion. På tirsdag vant endelig Fulham igjen, og nå er spørsmålet om de kan bygge videre på de tre poengene. Fulham har nå skrapet sammen 14 poeng, og er derfor helt klart på skuddhold med tanke på å være med i toppen. De har bare tapt to kamper denne sesongen, men hele fem av deres ti kamper har endt uavgjort. På bortebane har Fulham 2-2-1 denne sesongen.

Fulhams siste kamper:
Forest – Fulham 1-3 (Johansen, Kamara, Kebano)
Fulham – Boro 1-1 (Kamara)
Burton – Fulham 2-1 (Norwood)
Fulham – Hull 2-1 (Ayite, Johansen)
Fulham – Cardiff 1-1 (Sessegnon)

Vurdering: QPR har gjort kampene sine jevne denne sesongen, mye på grunn av riktig innstilling underveis i kampene. Her møter de et Fulham-lag som imponerte på tirsdag, men som fortsatt ikke har fått ut mye av det som bor i laget. Uavgjortfaren er stor her, men jeg har følelsen av at bortelaget kommer til å trekke det lengste strået på Loftus Road fredag kveld.

Tips: B (2.20 @ Nordicbet)

About The Author

Leave a Reply