Ingen jul uten talentkåring. Som vanlig vil julekalenderen være en kåring av de 24 største talentene i Championship. Eirik Aase (@eirikaase) vil presentere en ny spiller for hver dag frem til julaften. For å være en del av vurderingen må spilleren være født i 1996 eller senere. Spilleren må samtidig være eid av en av klubbene som spiller i Championship, samt ha spilt Championship-fotball denne sesongen. Det vil si at lånespillere som for eksempel Diogo Jota og Kieran Dowell ikke er med i kåringen. Unntaket er dersom spilleren som er på lån kommer fra en annen klubb i Championship.

 

23.plass:
Navn:
 Edward James Bishop
Alder: 21 år (15.11.96)
Posisjon: Midtbanespiller
Klubb: Ipswich Town
Kamper/Mål i årets Championship: 1/0

Teddy Bishop har vært i Ipswich helt siden han spilte for U8-laget til traktorguttene, og fikk sitt gjennombrudd på førstelaget i sesongen 2014/15. Han debuterte i august 2014, og ble raskt en viktig del av Ipswich-troppen. Bishop spilte totalt 33 kamper i i sin debutsesong, og stod for én scoring og fire målgivende pasninger.

De to siste sesongene har skader ødelagt det meste for den talentfulle unggutten. Bishop fikk bare fire kamper totalt gjennom 15/16 sesongen, mens han bare startet syv kamper forrige sesong. I høst har skader holdt han ute av laget frem til nå, men det er vanskelig å si hvor mye man kan forvente av Bishop etter så mye tid uten fotball. Det er grunnen til at han faller helt ned til en 23. plass i årets kåring.

Det som kjennetegner Bishop som spiller er hans forkjærlighet for ballen, samt sine herlige ferdigheter når han først får ballen i føttene. Han liker å være tilgjengelig hele tiden, og har hele tiden blikket rettet mot spillere på løp fremover på banen. Man kan gjerne se på han som en slags playmaker, og derfor er det nok mange som kunne tenkt seg at han hadde spilt under en annen manager enn Mick McCarthy. .

About The Author

Leave a Reply