Ingen jul uten talentkåring. Som vanlig vil julekalenderen være en kåring av de 24 største talentene i Championship. Eirik Aase (@eirikaase) vil presentere en ny spiller for hver dag frem til julaften. For å være en del av vurderingen må spilleren være født i 1996 eller senere. Spilleren må samtidig være eid av en av klubbene som spiller i Championship, samt ha spilt Championship-fotball denne sesongen. Det vil si at lånespillere som for eksempel Diogo Jota og Kieran Dowell ikke er med i kåringen. Unntaket er dersom spilleren som er på lån kommer fra en annen klubb i Championship.

 

22.plass:
Navn:
 Matthew Cash
Alder: 20 år (07.08.97)
Posisjon: Midtbanespiller
Klubb: Nottingham Forest
Kamper/Mål i årets Championship: 1/0

Slik fotballen har utviklet seg, må det kunne sees på som litt morsomt at Forest har en spennende spiller på gang som heter Cash til etternavn. 20-åringen ble ikke funnet god nok for Wycombe Wanderers da han var yngre, men fikk en ny mulighet hos FAB Akademiet. I 2014 gikk turen videre til Nottingham Forest hvor han fikk sin debut i fjor.

I sin debutsesong imponerte han stort på midtbanen til Nottingham Forest. Flere storklubber skal ha blitt imponert, blant annet Red Bull Leipzig som var på flere Forest-kamper for å se på Oliver Burke. Cash er teknisk god og dekker mye rom på banen. Han har evnen til å levere gode bidrag både fremover og bakover på banen.

Dessverre har en skade holdt Cash ute hele høstsesongen, men nå er han heldigvis tilbake igjen. Forhåpentligvis kan han finne tilbake til samme prestasjoner som han viste forrige sesong.

About The Author

Leave a Reply